Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Οι μυστηριώδεις πλημμύρες οδηγούν στην ανακάλυψη υποθαλάσσιας πόλης 5.000 ετών στην Καππαδοκία της Τουρκίας


">Μια υπόγεια πόλη που βυθίστηκε εν μέρει υποβρύχια και εκτιμάται ότι είναι περίπου 5.000 ετών ανακαλύφθηκε από τα πληρώματα του δήμου που προσπαθούν να προσδιορίσουν την αιτία των πλημμυρών σε πολλά σπίτια στην περιοχή Αβάνος της κεντρικής Τουρκικής επαρχίας Nevşehir, που βρίσκεται στην καρδιά της ιστορικής περιοχής της Καππαδοκίας.

Οι ιδιοκτήτες περίπου 15 κατοικιών στον δήμο Çalış του Αβάνου, ο οποίος κατοικείται από 2.200 άτομα, ενημέρωσαν τον δήμο ότι τα σπίτια τους ήταν γεμάτα με νερό και δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί ή από πού προέρχεται το νερό.

Ο Σημίτης είπε το σχέδιο – Διώχνουν τους Αμερικανούς, φέρνουν Γερμανούς και Τούρκους


Ο Σημίτης είπε το σχέδιο – Διώχνουν τους Αμερικανούς, φέρνουν Γερμανούς και Τούρκους

Στέφανος Μυτιληναίος
Αρθρογράφος, Συγγραφέας


Το άρθρο του Σημίτη στην κυριακάτικη Καθημερινή δεν είναι «ύποπτο» επειδή μιλά για την πιθανότητα ενός θερμού επεισοδίου το επόμενο διάστημα, ενός «ατυχήματος».
Εξάλλου δεν είναι ο Σημίτης ή η Ντόρα που «προειδοποίησαν» πρώτοι. Εγώ τα έγραψα πρώτος στο TRIBUNE στις 27 Μαΐου.
Το «ύποπτο» είναι ότι τόσο η Ντόρα όσο και ο Σημίτης προεξοφλούν στρατιωτική ήττα, η δε Ντόρα παρακαλά μάλιστα και τον Θεό να μας «φυλάξει», ο δε Σημίτης από την πλευρά του προτείνει να σπεύσουμε εμείς στην Τουρκία και να διαπραγματευτούμε συνεκμετάλλευση των υδρογονανθράκων μας στο όνομα της «ειρήνης» βρίσκοντας λύσεις «όχι ευχάριστες».
Μας ζητά δηλαδή να συνθηκολογήσουμε δίχως καν να αγωνιστούμε.
Αυτό είναι το ύποπτο (χωρίς εισαγωγικά).