Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Ο Μητσοτάκης μπορεί να ζητήσει ακύρωση των Πρεσπών – Γιατί δεν το κάνει;


Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είναι ίσως ένας από τους χειρότερους εχθρούς του ελληνικού έθνους. Είναι ένας στυγνός εκμεταλλευτής της Ελλάδας. Στην πιο δύσκολη κατάσταση με τα μνημόνια ζήτησε-απαίτησε την προδοτική ανταλλαγή. Θα σας βοηθήσουμε στα οικονομικά και θα μας δώσετε την Μακεδονία, φέρεται ότι είπε στον Τσίπρα κάπου εκεί το 2015».
Την άποψη αυτή περιφέρει στα κανάλια ο κ. Μητσοτάκης στις δύο τελευταίες συνεντεύξεις του στον Alpha και στον ΑΝΤ1 μεταφέροντας αναφορά που υπάρχει στο βιβλίο που έγραψαν Δενδρινού και Βαρβιτσιώτη.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προφανώς και τα θεωρεί όλα αυτά πολύ σοβαρά αλλιώς δεν θα τα διακινούσε.

Αμβρόσιος: ''Την Κυριακή όσοι αγαπούν την Ελλάδα, θα δώσουν την χαριστική βολή στον ΣΥΡΙΖΑ''


Η Χώρα μας, αγαπητοί μου αδελφοί, οδεύει ολοταχώς προς τις εκλογές!
Την προσεχή Κυριακή 7 Ιουλίου οι Έλληνες, όσοι βέβαια αγαπούν τήν Ελλάδα μας και την Εκκλησία της Ελλάδος, θα δώσουν τη χαριστική βολή στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ψυχορραγεί καί στον Πρωθυπουργό κ. Αλέξιο Τσίπρα, ο οποίος ως σκοπό της Πρωθυπουργίας του έβαλε να τα διαλύσει ΟΛΑ!
Καθώς, λοιπόν, ο άνθρωπος αυτός έχει συνειδητοποιήσει, ότι τώρα πια ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, στις προσεχείς εκλογές προβάλλει μέ ένα νέο κοστούμι!
Πάει πια, ξεχάστε το έως χθές γνωστό σλόγκαν: «ΣΥΡΙΖΑ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»!!!
Το καινούργιο όνομα, με το οποίο εμφανίζεται στις προσεχείς εκλογές, δηλ. το καινούργιο κοστούμι του κ. Τσίπρα, είναι: ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

Ούτε λέξη για την Άμυνα από τα κόμματα που διεκδικούν ή θέλουν να ΄ναι “ρυθμιστές” της εξουσίας


Ας δεχτούμε ότι είναι δύσκολο να γίνει συζήτηση για την Εθνική Άμυνα κατά τη διάρκεια προεκλογικής περιόδου. Τα “κομματικά πάθη” μπορεί να οδηγήσουν τον “κομματικό λόγο” σε λάθη…Ας πούμε λοιπόν ότι γι΄ αυτό το λόγο κανένα από τα κόμματα που διεκδικούν την εξουσία ή φιλοδοξούν να παίξουν ένα ρόλο στην διαχείρισή της δεν μίλησαν καθόλου για Άμυνα αλλά και για εξωτερική πολιτική.
Όμως το να μην υπάρχει μία λέξη έστω στα προεκλογικά τους προγράμματα είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει κατανοητό.
Ούτε λέξη… Αρκεί μια “βόλτα” στις ιστοσελίδες των κομμάτων για να διαπιστώσει κάποιος ότι ο τομέας Άμυνα είναι ανύπαρκτος!

Γιατί πρέπει να ηττηθεί ο Αλέξης Τσίπρας


Το 1919 ο μεγάλος κοινωνιολόγος Max Weber είχε κάνει μια εξαίσια διάλεξη για «την πολιτική ως επάγγελμα» (Politik als Beruf). Και είχε υποστηρίξει ότι υπάρχουν οι πολιτικοί οι οποίοι υιοθετούν «την ηθική των απόλυτων σκοπών» και οι πολιτικοί οι οποίοι υιοθετούν «την ηθική της ευθύνης».
Οι πολιτικοί οι οποίοι ενστερνίζονται την κοσμοθεωρία των απόλυτων σκοπών θέλουν με οποιαδήποτε μέσα – έστω και αθέμιτα – να επιτύχουν απλώς τον σκοπό τους. Υπό αυτή την έννοια, είναι σίγουρο ότι ο Αλέξης Τσίπρας ανήκει σε αυτή την κατηγορία, γιατί το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η κατάκτηση και η διατήρηση της εξουσίας (η εξουσία ως απόλυτο μέγεθος και ως «αφροδισιακό»).