Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Καλαβρύτων Αμβρόσιος: «Κ. Μητσοτάκη, ακυρώστε τη Συμφωνία των Πρεσπών»Να ακυρώσει άμεσα τη  ζητά από το νέο πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο  σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο.

Διαβάστε τι αναφέρει:
ΦΩΝΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΕΝΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ
ΠΡΟΛΟΓΟΣ
______Η Νέα Δημοκρατία εκέρδισε τις εκλογές! Αλλά δεν είναι καιρός για πανηγύρια! Πρέπει με κάθε τρόπο και μέσο να αναστήσουμε την Ελλάδα μας!Συγχρόνως όμως και να αποδώσουμε τον οφειλόμενο σεβασμό στην Κιβωτό του Έθνους, την αγία Ορθοδοξία μας, και στην πονεμένη Εκκλησία της Ελλάδος.
ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ!
__________Ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Σινά κ.κ. Δαμιανός έγραψε μια σπουδαία ανοικτή επιστολή, την οποία και απευθύνει προς τον Ελληνικό Λαό. Εκφράζει την αγωνία της ψυχής του για το κατάντημα της Ελλάδος, για την προδοσία της Μακεδονίας μας κλπ.

ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ Ή ΕΧΑΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ;
Ανδρέα Μελεζιάδη

Η κατ’ εξοχήν Ημέρα της Δημοκρατίας, η ημέρα των βουλευτικών εκλογών, πέρασε. Και στο πέρασμά της μας έδωσε μια αλλαγή κυβερνήσεως, που για όλους ήταν αναμενόμενο. Ή και δεδομένο ακόμα.
Από το ίδιο το βράδυ των εκλογών, όλοι όσοι έδωσαν συνεντεύξεις και έκαναν δηλώσεις στα κανάλια, υποστήριξαν ότι κέρδισαν από τις εκλογές, δικαιολογώντας την άποψή τους με διάφορα πιθανά και απίθανα επιχειρήματα. Όμως, δεν γίνεται να κερδίζουν όλοι, ούτε να χάνουν όλοι.
Άς δούμε πρώτα από όλα, τα αριθμητικά στοιχεία των εκλογών, σε σύγκριση με τις προηγούμενες. (Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, τα κόμματα μπαίνουν αλφαβητικά.)

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. VIDEO


«Οἱ προφητεῖες τελείωσαν, θὰ τὰ βλέπουμε πλέον ὅλα στὶς εἰδήσεις!»
Ὁ Πανιερώτατος ἀπαντᾶ στὸ ἐρώτημα: Πανιερώτατε, πιστεύετε ὅτι ἄρχισε ἡ ἀντίστροφη μέτρηση γιὰ νὰ γίνει ἐφέτος ὁ Ἑλληνοτουρκικὸς πόλεμος;
Ἀπόσπασμα ἀπὸ τὴν Γ΄ πνευματικὴ σύναξη διαλόγου μὲ τὸν Πανιερώτατο Μητροπολίτη Μόρφου κ. Νεόφυτο ποὺ πραγματοποιήθηκε στὶς 22 Μαΐου, 2019 στὸ πλαίσιο τῶν ἐκδηλώσεων τοῦ ἱεροῦ ναοῦ Ἁγίων Κωνσταντίνου καὶ Ἑλένης Ἰδαλίου, μὲ ἀφορμὴ τὴ μεταφορὰ στὸν ναὸ τῆς ἱερᾶς εἰκόνας Παναγίας τῆς «Ἐλαιωνίτισσας» ἀπὸ τὸν ἱερὸ ναὸ Ἁγίων Ἀποστόλων στὸ Ὅρος τῶν Ἐλαιῶν.