Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Μα, που χάθηκαν οι «Μακεδονομάχοι»;

Βασ. Αναστασόπουλος
.

Την είπαν «προδοτική». Την αποκάλεσαν «κατάπτυστη». Την χαρακτήρισαν «εγκληματική». Έβγαλαν τον κόσμο στους δρόμους και «χάιδεψαν τα αυτιά» ενός ακροατηρίου, που ηδονιζόταν με... εθνικοπατριωτικούς «φιλιππικούς». «Χειροκρότησαν» και ενθάρρυναν το... λιντσάρισμα υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών -περί ης ο λόγος. Όλα αυτά, βέβαια, όταν και για όσο βρίσκονταν σε ρόλο -αξιωματικής- αντιπολίτευσης.

Γ.Γ. Δημ. Τάξης ο αρχηγός της ΕΛΑΣ που παραιτήθηκε μετά το Μάτι!
Έκπληξη πρώτου μεγέθους αποτελεί ο διορισμός από την κυβέρνηση Μητσοτάκη στην πολιτική θέση του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης του Κώστα Τσουβάλα, ο οποίος διετέλεσε αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας επί ΣΥΡΙΖΑ (από τον Φεβρουάριο του 2016) και παραιτήθηκε τον Αύγουστο του 2018 μετά την τραγωδία στο Μάτι!

«Βράζουν» οι πρωτεργάτες των συλλαλητηρίων για την «αλλαγή στάσης» της ΝΔ προς τη Συμφωνία των Πρεσπών


Οργή επικρατεί στις τάξεις κάποιων εκ των διοργανωτών των συλλαλητηρίων «για τη Μακεδονία» για τη σταδιακή αλλαγή στάσης της Νέας Δημοκρατίας προς τη Συμφωνία των Πρεσπών, όπως τουλάχιστον προκύπτει από δηλώσεις υπουργών της νέας κυβέρνησης αλλά και από συγκεκριμένες επιλογές προσώπων.

Αυτοεξευτελισμού και αλληλοεξευτελισμού συνέχεια Νο2! ΣΥΡΙΖΑ: Δικαιώνεται απόλυτα η πολιτική μας για τη Συμφωνία των Πρεσπών


«Η πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών δικαιώνεται απόλυτα» υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως σημειώνει, «επί μήνες, η Ν.Δ. και ο κ. Μητσοτάκης επιδόθηκαν σε μια απίστευτη πατριδοκαπηλία, υποδαυλίζοντας τον εθνικισμό και την ακροδεξιά συνωμοσιολογία, για να αλιεύσουν ψήφους από τα ακροδεξιά. Έφτασαν στο σημείο να μιλούν ακόμα και για ανταλλαγή της μη περικοπής των συντάξεων, με την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Από το «Μακελειό» του Διαδικτύου  1. Ο Μαυρωτάς ως Σορο-υπάλληλος δεν έπρεπε να ανταμοιφθεί για τις Πρέσπες; Πως θα ανταμείβοταν καλύτερα παρά, όπως και ο Σορο-Τσατσόπουλος, από την Σορο-Νέα Δημοκρατία; Κούλη πες μας πόσοι στην πρώτη σειρά περί εσού δουλεύουν για τον Σόρος; Όταν θα απορείτε για κάποιες δήθεν άστοχες ενέργειες του κόμματος, πρέπει να ξεκινήσετε να σκέφτεστε το όνομα ΣΟΡΟΣ!!!! Όλο το δημοκτρατικό τόξο είναι υποχείριό του. Γιαυτό και το μένος για την ΧΑ που ήτν το μόνο αντι ΣΟΡΟΣ τμήμα του ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ!!!

Μ. Βαρβιτσιώτης: Η Συμφωνία των Πρεσπών έλυσε σε μεγάλο βαθμό τα ζητήματα με τη Β. Μακεδονία! [Βίντεο] Αγαπητοί φίλοι,
Εμείς οι παλιοί Θεσσαλονικείς, κυρίως όσοι είχαμε συγγενείς πάνω από την Εγνατία, ακούγαμε στα παιδικά μας χρόνια και κάποιες τουρκικές λέξεις.
Έτσι καλωσορίζω τις συνημμένες δηλώσεις του εξαίρετου κ.  Βαρβιτσιώτη, γνωστού από χρόνια στας Αθήνας για συνήθειες παρόμοιες με του επίσης αξιότιμου κ. Καιρίδη. Σημειώνω πως η δήλωση του ενός ήταν "αδελφή" της δήλωσης του ετέρου. 

Πρώτη εκτίμησηΔιάβασα τα βιογραφικά όλων των μελών της Κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είναι πολύ βαριά τα βιογραφικά με πολλούς τίτλους σπουδών, γλώσσες και με προϋπηρεσία στο ιδιωτικό τομέα και το σημαντικότερο ότι είναι ελάχιστοι προϊόν του κομματικού σωλήνα.

Επίσης εκείνο που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ότι έχει επιλέξει τους ικανούς και άξιους απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους πράγμα το οποίο επιρρωνύει και σφραγίζει τη δήλωσή του ότι θέλει να είναι Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων.

X Ρ E O Σ !Σήμερα το πρωί παρακολουθώντας τα νέα στην Ελληνική Τηλεόραση άκουσα για τις φορολογικές ελαφρύνσεις η απαλλαγές που ανήγγειλε η νέα Κυβέρνηση Μητσοτάκη, για τον Ελληνικό Λαό και
πώς αυτή η κίνηση θα βοηθήσει την πραγματική οικονομία της μεσαίας τάξης αλλά και της Χώρας.
Αργότερα, στο γραφείο μου, επίσης έτυχε να παρακολουθήσω και την δραστηριότητα του χρηματιστηρίου της Ν. Υόρκης και παρατήρησα μεταξύ άλλων και την άνοδο ρεκόρ του δείκτη του Dow Jones,

Το «ευχαριστώ» για τις Πρέσπες: Τα Σκόπια στέλνουν αντιπροσωπεία στα Κατεχόμενα

Αντιπροσωπεία από Σκοπιανούς βουλευτές θα βρεθεί στα Κατεχόμενα  στην αυριανή «μαύρη» επέτειο της εισβολής του Αττίλα στην Κύπρο για να τιμήσουν  τους εισβολείς, "ευχαριστώντας" με... αυτόν τον τρόπο την Ελλάδα που τους χάρισε το "Μακεδονία" παίρνοντας η τελευταία ως αντάλλαγμα ένα... "βόρεια"!