Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Αλλάζουν οι καιροί: Το διπλό έγκλημα των ΗΠΑ στην Κύπρο, οι S-400 και οι νέες συμμαχίες


Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ


 Το Σάββατο συμπληρώθηκαν 45 χρόνια από την τουρκική εισβολή, που οδήγησε στην κατοχή του 40% περίπου του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας από την ισλαμική Τουρκία. Είχε προηγηθεί το προδοτικό πραξικόπημα εναντίον του Προέδρου της Κύπρου, του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, ο οποίος ήταν ένας ξεροκέφαλος παπάς, που πίστευε πως ήταν μεγάλος και τρανός και ηγείτο μίας χώρας μικρής, για την οποία ο ίδιος πίστευε πως ήταν ο ομφαλός της γης. Απέναντί του είχε ένα σκληρό Αμερικανό διπλωμάτη, χωρίς το παραμικρό συναίσθημα για οποιονδήποτε, τον περίφημο Χένρι Κίσιγκερ. 

Ομιλία του νέου Προέδρου του Κ

Παύλο, 
Είμαι "συγκλονισμένος" από την ομιλία του αξιοτιμου κ. Τασούλα. Αλλά είμαι περισσότερο συγκλονισμένος με τα όσα δηλώνουν καθημερινώς οι υπουργοί της ΝΔ, Βαρβιτσιώτης, Δένδιας,  Παναγιωτόπουλος, Γεωργιάδης, Βόριδης και εκείνο  το εξέχον πολιτικό φίδι ο Χατζηδάκης,  καθώς και οι δυο φιλοσκοπιανοί γ. Γραμματείς Μαυρωτάς και Σκάλκος. Ο τελευταίος στενός πολιτικός φίλος της αξιοτίμου κ. Ντόρας Μπακογιάννη. ΟΛΟΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ "ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ".
Τι περίμεναν ΠΡΙΝ από τις εκλογές και πώς δεν έβλεπαν τον ενδοτισμό όσοι ψήφισαν ΝΔ;!

Η ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΑΤΗΙωάννη Μ. Ασλανίδη
 Αντγου ε.α. Επίτιμου Δκτη της Σ. Σ. Ε.«Η Ελληνική γλώσσα έχει πλείστους τρόπους να θωπεύει την ακοήν
και να γοητεύει τα πνεύματα». (ΟΜΗΡΟΣ)
            -Από τους αρχαιοτάτους εκείνους χρόνους, οι Έλληνες διηρημένοι σε διάφορες πολιτείες, διαμορφώνουν πρώτα την γλώσσα των.
            -Από τις διαλέκτους των διαφόρων Ελληνικών φύλων, εγεννήθη η Εθνική γλώσσα των Ελλήνων και η κοινότης θρησκείας και γλώσσας εδημιούργησαν το Έθνος των Ελλήνων με τον ανά τους αιώνες λαμπρό πολιτισμό.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ” ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Γενικός γραμματέας που υποστηρίζει την ύπαρξη “Μακεδονικής” μειονότητας στην Ελλάδα, ο Δημήτρης Σκάλκος πολιτικός επιστήμονας που τοποθετήθηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη στη θέση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.