Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

ΗΠΑ σε Τουρκία: «Κρατήστε τους S-400 αλλά μην τους ενεργοποιήσετε και θα λάβετε δισ. δολάρια ως δώρο»!!!


    "Γη και ύδωρ" έδωσαν οι ΗΠΑ στην Τουρκία καθώς της πρότειναν να κρατήσει τους S-400 αλλά να μην τους ενεργοποιήσει και ως αντάλλαγμα θα πάρουν πολλά δισ δολάρια από μια νέα εμπορική συμφωνία που θα συναφθεί μεταξύ Τραμπ και Ερντογάν!
    Συγκεκριμένα, μετά από αίτημα του Προέδρου Ν.Τραμπ, ο γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ, τηλεφώνησε στον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου και του ζήτησε να μην ενεργοποιηθεί το ρωσικό σύστημα S-400.

Ν.Τραμπ προς Αμερικανούς γερουσιαστές: «Ο Ερντογάν θα βγάλει την Τουρκία από το ΝΑΤΟ αν τον πιέσουμε πολύ»!http://roykoymoykoy.blogspot.gr/
http://www.efenpress.gr

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ν.Τραμπ, μιλώντας σε 42 γερουσιαστές για την αιτία που πρόβαλε βέτο στις κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας για την απόκτηση του ρωσικού πυραυλικού συστήματος S-400 αποκάλυψε ότι σύμφωνα με πληροφορίες «Η Αγκυρα είναι αποφασισμένη να κλείσει τις ΝΑΤΟϊκές βάσεις του Ιντσιρλίκ και Κιουρετσίκ και στην συνέχεια θα αποχωρήσει από το ΝΑΤΟ αν υπάρξουν κυρώσεις»!
Τις πληροφορίες αυτές μετέδωσε το ΝBC με τον Ν.Τραμπαπεγνωσμένα να ζητά από τους γερουσιαστές να δείξουν «ευελιξία» προς την Τουρκία καθώς αυτό που έρχεται είναι πολύ μεγάλο ακόμη για να μπορέσει να το διαχειριστεί ακόμη η Ουάσινγκτον.

“ΚΥΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΑΝΟΙΚΤΗ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ 
 ΠΡΟΣ  ΤΟΝ  ΥΠΟΥΡΓΟΝ  ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Νικόλαος  Ζαρκάδας Υποστράτηγος  ε.α.  
    Ιούλιος 2019

Συμπληρώθηκαν σαράντα πέντε χρόνια από την αποφράδα εκείνη ημέρα. Σάββατο 20 Ιουλίου 1974, κατά την οποίαν οι τουρκικές δυνάμεις κατοχής εισέβαλαν στην μαρτυρική Κύπρο, κατέλαβαν το 38% του εδάφους τους, εγκατέστησαν κατοχικό στρατό, εποίκησαν την κατεχόμενη περιοχή, ανακήρυξαν τουρκοκυπριακό “ψευδοκράτος” και διατηρούν μέχρι σήμερα την Κύπρο χωρισμένη σε δύο κοινότητες.

Πως να σηκώσει κεφάλι ο ΕΟΠΥΥ; Συνταγή για φάρμακα 30.000 ευρώ σε αλλοδαπό με 0% συμμετοχή!


Ο κάθε παρείσακτος αλλοδαπός δικαιούται νοσηλείας και προμήθειας πανάκριβων φαρμάκων ΔΩΡΕΑΝ  (με 0% συμμετοχή)!

 Την ίδια στιγμή  ο Έλληνας -που πληρώνει  αδρά για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, από τα νεανικά του χρόνια - αγοράζει φάρμακα με 25%συμμετοχή!!!

..."λαχανόκηπος" η ΝΔ... Υφυπουργός που "βλέπει" δήθεν μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για στελέχη της κυβέρνησης 
που δέχονται την ύπαρξη δήθεν "μακεδονικής" μειονότητας στην
 Ελλάδα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους επιβράβευσε δίνοντάς
 τους θέσεις σε Υπουργεία.
Ο Θεόδωρος Σκυλακάκης έγινε υφυπουργός Δημοσιονομικής 
Πολιτικής και προέρχεται από το φιλελεύθερο κόμμα ΔΡΑΣΗ 
του οποίου είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος. Το 2012 η ΔΡΑΣΗ 
εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης του υπο ίδρυση συλλόγου 
ΣΤΕΓΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,