Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

«Κακή η αντίληψη ότι η Μακεδονία είναι μόνο ελληνική» η άποψη του Τάσου Αβραντίνη, συνεργάτη του Κ. Μπακογιάννη και υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ.

Γράφει η Μακεδονίτισσα

Το εγκώμιο του Τάσου Αβραντίνη πλέκει ο Κώστας 
Μπακογιάννης, σε βίντεο που αναρτήθηκε από τον ίδιο 
τον Τάσο Αβραντίνη στις 22/6/2019. 
Στο βίντεο εμφανίζεται ο Κώστας Μπακογιάννης 
να καλεί τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν τον Τάσο
 Αβραντίνη, υποψήφιο στις βουλευτικές εκλογές του
 2019 στην Α’ Πειραιώς με τη Ν.Δ. 

Μπόρις Τζόνσον ( νέος Πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας ) : “Η Ελλάδα αποτελεί πλέον μία οικονομική αποικία της Γερμανίας”…


Αναδημοσιεύουμε την σκληρή επίθεση ενάντια στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ειδικότερα στην Ευρώπη της Γερμανίας, με αφορμή την τραγωδία της Ελλάδας που εξαπέλυσε ο νέος Πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας και υπέρμαχος του Brexit, Μπόρις Τζόνσον.
Ύστερα από την επίσκεψή του στη χώρα μας το καλοκαίρι το 2018 και τις συνομιλίες που είχε, ο κορυφαίος Βρετανός πολιτικός δημοσίευσε  ένα ιδιαίτερα καυστικό και αποκαλυπτικό άρθρο στην «Telegraph» για το ευρώ, την κρίση και τι είδε στην Ελλάδα.

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣΓράφει ο 
Ασλανίδης Μ. Ιωάννης  Αντγος ε.α. Επίτιμος Δκτής της Σ.Σ.Ε.
           
 -Όσο και αν μας φαίνεται αδικαιολόγητο, δυστυχώς για την Ελληνική πολιτική πραγματικότητα είναι γεγονός ότι, ακόμη και για την τρομοκρατία στη χώρα μας, φέρει μεγάλη ευθύνη η πολιτική μας νοοτροπία. 
             -Στον πολιτικό μας χώρο, σε μία Δημοκρατική υποτίθεται Χώρα καμία αντιπολίτευση της χώρας μέχρι χθες ακόμη, ουδέποτε είχαν συγχαρεί δημοσίως την όποια Κυβέρνηση, έστω βρε αδελφέ για ένα θέμα, ακόμη και όταν αυτό ήταν πρόταση αντιπολίτευσης· ενώ βλέπουμε σε άλλη χώρα να βγαίνει ο πρόεδρος κόμματος που έχασε τις εκλογές· αφού συγχαίρει τον πολιτικά αντίπαλο και απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους να τους λέει: 

Περί της συμφωνίας των Πρεσπών

Αγαπητέ Κύριε Βασιλειαδη, 
Έχω ενημερωθεί για την άθλια προσωπική επίθεση του κ Τατσιου. Δυστυχως,  επιτηδες μπερδεύει την ανταλλαγή απόψεων με τις προσωπικες επιθέσεις. Τον καταλαβαίνω ομως γιατί εγω δεν είμαι επαγγελματίας πατριώτης ούτε επιδιώκω να δημιουργήσω πολιτικό προφίλ με ακραιες θέσεις και απρεπείς επιθεσεις. Αν ήμουνα εν ενέργεια θα τον είχα στείλει στον εισαγγελέα με τα όσα με προτρέπει. Το θέμα ομως είναι άλλο. Και ο κ Τατσιος και εσεις αποτύχατε να το καταλάβετε.