Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Η τελευταία Εγκύκλιος του μακαριστού Μητροπολίτη Φθιώτιδος για την Κοίμηση της Θεοτόκου
Στη δημοσιότητα έδωσε η Μητρόπολη Φθιώτιδος την Εγκύκλιο που είχε συγγράψει ο  για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και αναφέρεται στο πρόσωπο της  μας.

Αναλυτικά η Εγκύκλιος:

Η ιταλική «La Verita»: «Το γιγάντιο Σκάνδαλο στα Σκόπια»
Η ιταλική εφημερίδα «La verita», η οποία είναι γνωστή για τις λεπτομερείς δημοσιεύσεις για τη Βόρεια Μακεδονία, φιλοξένησε πρόσφατα ένα βιντεοσκοπημένο υλικό, που δείχνει σχέδιο εκβιασμών εκατομμυρίων ευρώ.
Το δημοσίευμα δεν δείχνει τίποτε άλλο από την αλήθεια που καταγράφεται στην πορεία των Σκοπίων προς την ΕΕ, καθώς οι πολιτικοί της χρησιμοποιούνται ως «μαριονέτες» διεθνών μηχανισμών.
Στο βίντεο που δημοσιεύεται, το οποίο  έχει βιντεοσκοπηθεί τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, όπως αναφέρει η εφημερίδα, παρουσιάζονται συσκευασμένα ευρώ κατανεμημένα  σε πακέτα όπου καταγράφονται οι αποδέκτες τους, ενώ ακούγεται μέρος της συνομιλίας του Όρτσε Κάμτσεφ και του Μπόκι 13, όπου ο Μπόκι λέει στον Κάμτσεφ ότι το πολύ μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας ή την Τρίτη θα αφεθεί ελεύθερος, ενώ αναφέρει επίσης την ειδική εισαγγελέα διαφθοράς Κάτιτσα Γιάνεβα.

«Κακῶν οὐ λήξει τὰ ἀνθρώπινα γένη» εκτός εάν……Στ. Παπαθεμελή 
Ο Πλάτων στην περίφημη Εβδόμη Επιστολή του διαπιστώνει ότι «Κακῶν οὐ  λήξει τὰ ἀνθρώπινα γένη». Οι γενεές δηλαδή των ανθρώπων δεν θα πάψουν να υποφέρουν, παρά όταν, ή εκείνοι που σωστά και γνήσια φιλοσοφούν, πάρουν στα χέρια τους την πολιτική εξουσία, ή οι πολιτικοί ηγέτες από μια θεία βουλή φιλοσοφήσουν αληθινά.