Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

“Ο Ερντογάν είναι ο άνθρωπός μας στο ΝΑΤΟ”, λένε οι Ρώσοι για τον Τούρκο πρόεδρο


Ο Ερντογάν είναι ο άνθρωπός μας στο ΝΑΤΟ”. Έτσι αντιμετωπίζουν οι Ρώσοι τον Τούρκο πρόεδρο, αν πιστέψουμε όσα γράφει ο Aykan Erdemir, στέλεχος στο think tank του Ιδρύματος για την Προάσπιση των Δημοκρατιών.
“Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συνεχίζει να παίζει τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σαν ένα βιολί, καθώς η Τουρκία απομακρύνεται από το ΝΑΤΟ και περνά στη σφαίρα επιρροής του Κρεμλίνου”, γράφει , υποστηρίζοντας ότι αν οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους δεν αναπτύξουν μια συντονισμένη στρατηγική , η Ρωσία θα συνεχίσει να εκμεταλλεύεται τον Ερντογάν, τον οποίο οι Ρώσοι αναλυτές αναφέρουν ήδη ως «ο άνθρωπος μας στο ΝΑΤΟ».

Απάντηση χαστούκι για τα Γλυπτά του Παρθενώνα από τους Βρετανούς!


Μπούμερανγκ η πρόταση Μητσοτάκη για να μας δανείσουν τα Γλυπτά του Παρθενώνα οι Βρετανοί, προκειμένουν να τα΄ χουμε στην Ελλάδα για τις επετειακές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Σχολεία στην Κύπρο: Τέλος μούσια και σκουλαρίκια για τα αγόρια -Κολάν και μακιγιάζ για τα κορίτσια    Μεγάλες αλλαγές σχετικά με την εμφάνιση των μαθητών στα σχολεία φαίνεται πως επεξεργάζεται το υπουργείο Παιδείας της Κύπρου, μια ανάσα πριν το πρώτο κουδούνι της χρονιάς.
    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το alphanews ειδική επιτροπή του υπουργείου, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των εκπαιδευτικών οργανώσεων, μελετά έναν... μεγάλο κατάλογο με τα όσα δεν θα επιτρέπονται πλέον εντός των σχολικών μονάδων.
Τι θα περιλαμβάνουν η υπό μελέτη απαγορεύσεις για τους μαθητές

Μακρόν αλά ελληνικά;

Του Γιώργου Καραμπελιά,

Ο οριστικόςενταφιασμός της μεταπολίτευσης αλλά και της παραδοσιακής εμφυλιοπολεμικήςδιαίρεσης, αριστεράς-δεξιάς, ολοκληρώθηκε με τις εκλογές της 7ης Ιουλίουτου 2019 και τη συγκρότηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκηςσχημάτισε μία κυβέρνηση πουπροσπαθεί να ανταποκριθεί στο αίτημα της υπέρβασηςαριστεράς-δεξιάς, γεγονός που αντανακλάται τόσο στη σύνθεση της κυβέρνησήςτου όσο και στις προγραμματικές της δηλώσεις, και αυτό, παρ’ ότι εξελέγηεπικεφαλής του παραδοσιακού πόλου της ελληνικής κεντροδεξιάς.

Απίστευτο: Ο Μητσοτάκης αναγνωρίζει τα γλυπτά του Παρθενώνα… βρετανικά!


Κυριότητα στους Βρετανούς αναγνωρίζει ο Κυρ. Μητσοτάκης για τα μάρμαρα του Παρθενώνα με μια πρωτοφανή δήλωση του σε συνέντευξή του στον Observer.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρώτος πρωθυπουργός που εναντιώνεται στην πάγια εθνική θέση της χώρας μας για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα ζητώντας να έρθουν «δανεικά» στη χώρα μας.
Συγκεκριμένα ο Κυρ. Μητσοτάκης στην συνέντευξή του υποστήριξε ότι: