Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Γιατί έσφαξε τους Εβραίους στην Τριπολιτσά ο Κολοκοτρώνης;

Στην Τριπολιτσά ο Κολοκοτρώνης εξολόθρευσε 5.000 Εβραίους!
    Οι ίδιοι οι Εβραίοι ομολογούν ότι ήσαν πιστοί σύμμαχοι των Οθωμανών και δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι της εξέγερση των Ελλήνων, οι οποίοι φανερά τους μισούσαν.
    Όπως γράφει ο Πιερόν, από το 1821 μέχρι το 1831 που ιδρύθηκε το Ελληνικό Κράτος, ο Εβραϊκός Πληθυσμός της Ελλάδος συρρικνώθηκε δραματικά εξ αιτίας των σφαγών και της μετανάστευσεως. Οι Εβραίοι έφευγαν από την Ελλάδα για να μην τους σφάξουν οι Έλληνες! Οι Εβραϊκές Κοινότητες της Θήβας, της Ναυπάκτου και της Πάτρας εξαλείφθηκαν παντελώς από τους επαναστατημένους Έλληνες.

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Ιωάννης Ασλανίδης Αντιστράτηγος ε.α. Επίτιμος Δκτης της Σ. Σ. Ε.
    Διατυμπανίζει ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ από τα βάθη των αιώνων: «Η πολιτική είναι η μεγαλύτερη τέχνη, γι’ αυτό θα πρέπει να διδάσκεται κανείς και να αφιερώνει όλες του τις δυνάμεις, αφού από αυτήν προέρχονται όλα τα μεγάλα, και τα σπουδαία πράγματα για τους ανθρώπους.»
     Σήμερα με τους  απαίδευτους πολιτικούς μας φθάσαμε στο σημείο, να διερωτώμεθα, γιατί το είπε και για ποίους το είπε ο κ. ΜΕΝΚΕΝ: «Υπάρχουν πολιτικοί που αν οι ψηφοφόροι τους ήσαν Κανίβαλοι, θα τους υπόσχονταν ανθρώπινα παϊδάκια για το γεύμα τους».

Μαθήματα κοπτοραπτικής υπό σκιάν και στο βάθος η προδομένη Μακεδονία...Η μέρα που ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοίνωσε τη ''σκληρή και άδικη'' για πολλούς απόφασή του να μη συμπεριλάβει στην μελλοντική κυβέρνησή του - εν όψει της επερχόμενης νίκης, που ήταν ορατή από τότε (3-12-'19) - την αδελφή του, ήταν ανακουφιστική για τους περισσότερους Νεοδημοκράτες, πλην εμού και κάποιων άλλων καχύποπτων που δε βιάζονταν να βγάλουν πρόωρα συμπεράσματα, γιατί ήξεραν τη θυμοσοφία της λαϊκής ρήσης ''πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...'', η οποία ήταν κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της Ντόρας...

Το πογκρόμ της Πόλης και ο ρόλος των Βρετανών«Οπουδήποτε και αν πήγαν, μια κηλίδα αίματος έδειχνε τα ίχνη του περάσματός τους και σε όλη την έκταση της κυριαρχίας τους ο Πολιτισμός εξαφανιζόταν» (William Gladstone, Βρετανός Πρωθυπουργός υπηρετήσας σε 4 θητείες μεταξύ 1868-1894, από το βιβλίο του «The Bulgarian horror and the question of the East» 1876)

Τα γνωστά γεγονότα (πογκρόμ) της 6ης Σεπτεμβρίου 1955 στην Κωνσταντινούπολη εναντίον των Ελλήνων τυχαία έλαβαν χώρα στις 6 του μηνός. Για τις 9 Σεπτεμβρίου είχαν αρχικά σχεδιαστεί οι βαρβαρότητες εκείνες.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΕΝΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΓΩΝΑ


Τα μισόλογα των πολιτικών για την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών και τα μικρά περιθώρια ανοχής του λαού
Από τον
ΓΙΑΝΝΗ Χ. ΚΟΥΡΙΑΝΝΙΔΗ*
Οπως ήταν φυσικό, στις προγραμματικές δηλώσεις των κομμάτων της νέας Βουλής περιλαμβάνονταν και αναφορές για τη λεγόμενη Συμφωνία των Πρεσπών. Το θράσος των εκπροσώπων της προηγούμενης κυβέρνησης, οι οποίοι άλλη μια φορά προσπάθησαν να μας πείσουν για τα «οφέλη» της, ήταν αναμενόμενο.

Hταν αναμενόμενη, όμως, και η απροθυμία των σημερινών κυβερνώντων να συζητήσουν οποιαδήποτε προοπτική ακύρωσης της προδοτικής αυτής συμφωνίας.

Όλο το κείμενο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που εξίσωσε το ναζισμό με τον κομμουνισμό!


Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υιοθέτησε πριν μερικές ημέρες ,με μεγάλη πλειοψηφία κείμενο, με το οποίο εξισώνονται ναζισμός, φασισμός και κομμουνισμός για τις ευθύνες σ΄ ότι αφορά στο ξέσπασμα του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου. Είναι προφανές ότι το κείμενο θα προκαλέσει τεράστιες και δικαιολογημένες αντιδράσεις καθώς όλα δείχνουν ότι η Ευρώπη οδεύει ολοταχώς σε μια εποχή αντικομμουνισμού. Στην Ελλάδα έχει ήδη αντιδράσει το ΚΚΕ, αλλά κατά τ΄ άλλα σιωπή…

Κωνσταντινούπολη: Το Πογκρόμ εναντίον Ελλήνων με λόγια δύο Τούρκων - "Η ντροπή μας"


Εντύπωση προκαλεί η έφεση των νέων Τούρκων επιστημόνων , διανοουμένων και δημοσιογράφων να ερευνούν, να υπενθυμίζουν και να σχολιάζουν τα θλιβερά γεγονότα της 6ης-7ης Σεπτεμβρίου του 1955

Κάθε χρόνο στην επέτειο των Σεπτεμβριανών κάποιοι αρθρογράφοι θα ασχοληθούν με το θέμα και θα μας εκπλήξουν. Φέτος το militaire.gr  επέλεξε να αναδημοσιεύσει το άρθρο της  Μελικέ Τσαπάν που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα  Ρ24 , με τίτλο  “τι συνέβη στις 6-7 Σεπτεμβρίου”;
  Αναλυτικότερα η Τσαπάν αναφέρει: