Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Ομολογία στρατιωτικής αδυναμίας απέναντι στην Τουρκία από την κυβέρνηση: Τι σημαίνει η δήλωση-σοκ του Μ.Βαρβιτσιώτη


Εντύπωση προκάλεσε η χθεσινή αποστροφή της ομιλίας του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, σε σχετική ερώτηση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, αναφορικά με το αρνητικό για την Ελλάδα «ισοζύγιο» ένοπλης ισχύος απέναντι στην Τουρκία  το οποίο, σύμφωνα πάντα με τον υπουργό, μας αναγκάζει να στηριχθούμε στην διπλωματία και το Δίκαιο, προκειμένου «να βρούμε το δίκιο μας» στην Α.Μεσόγειο  απέναντι στην Τουρκία.  

Ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣΑντιναύαρχος ε.α. Β. Μαρτζούκος ΠΝ 

 Ο απερχόμενος Πρόεδρος της Κομισιόν Jean-Claude Junker επέκρινε την διάδοχό του Ursula von der Leyen για τον τίτλο περί «προστασίας του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής» τον οποίο επιφυλάσσει για τον Ευρωπαίο Αντιπρόεδρο Κο Μαργαρίτη Σχοινά και αρμόδιο για θέματα μεταναστεύσεως, υπονοώντας ότι ο τίτλος στρέφεται κατά των μεταναστών. 
 Είναι γεγονός ότι οι Ευρωπαϊκές αξίες, εμπνευσμένες από την αρχαία Ελλάδα και σφυρηλατημένες επί αιώνες με άφθονη μελάνη και αίμα, αποτελούν κατάκτηση αποκαλούμενη και ως «Δυτικό κεκτημένο».

Θα σας λείψουν αυτές οι εικόνες;

66326407_2227169780736134_2786971503478964224_n

Ο Ερντογάν με τους χάρτες εισβολής στη Συρία και γιατί προτίμησε να μην δει τον Τραμπ σε δείπνο


Ο Ερντογάν εμφανίστηκε στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ με πολύ “άγριες διαθέσεις”. Απαίτησε να πάρει πράσινο φως για την εισβολή που θέλει να κάνει στη βόρεια Συρία. Παρουσίασε χάρτες για τη ζώνη ασφαλείας που θέλει να επιβάλλει στη Συρία , αφηγούμενος το παραμύθι της επιστροφής προσφύγων από τη Συρία. Στην πραγματικότητα θέλει να εξοντώσει τους Κούρδους.