Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

«Επιτέθηκε» σε Ερντογάν ο Αναστασιάδης από το βήμα του ΟΗΕ


Από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ ο Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να ξεγυμνώσει την πολιτική της Άγκυρας απέναντι στην Κύπρο. Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία η βάση της λύσης.
Με λέξεις – κλειδιά όπως, εισβολή, Αμμόχωστος, απειλές και πολιτική ισότητα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το Βήμα της ΓΣ του ΟΗΕ άνοιξε την «κουρτίνα» και έδειξε σε όλες της χώρες της υφηλίου τον τρόπο άσκησης πολιτικής σε βάρος της Λευκωσίας από την Άγκυρα

Πέτσας: Ο Μητσοτάκης δεν είπε κουβέντα για το Αιγαίο για να μη χαλάσει το ωραίο κλίμα με τον Ερντογάν


«Τσιμουδιά» για την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο και στις υπόλοιπες ελληνικές θάλασσες ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντησή του με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για να μη χαλάσει το ωραίο κλίμα. Αυτό ομολόγησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.
Απαντώντας στα ερωτήματα των δημοσιογράφων Φάνη Παπαθανασίου και Νίκου Μελέτη, ο κ. Πέτσας είπε ότι δεν συζητήθηκαν τα θέματα του Αιγαίου επειδή η κυβέρνηση κοιτάζει να χτίσει θετική και ειλικρινή ατζέντα.

Συγκαλείται Συμβούλιο Συνεργασίας με Τουρκία με ατζέντα την «επικαιροποίηση» της Συνθήκης της Λωζάνης

Σε συνέντευξή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και αναφερόμενος στην συνάντηση του Ελληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκου πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Τ.Ερντογάν αποκάλυψε ότι συμφωνήθηκε να... συγκληθεί το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας του οποίου η σύγκληση έχει να γίνει από το 2016!

Η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης σε διατεταγμένη υπηρεσία...

Στις 24 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του κ.Χριστόπουλου, καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου στην Μελβούρνη με τίτλο "ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ;" Την εκδήλωση διοργάνωσε η Ελληνική κοινότητα Μελβούρνης.

Ο δεκάλογος για μια ευτυχισμένη Ζωή!


1. Χάρισε κάτι σε κάποιον κι ας ειναι μονο ενα χάδι…
2. Κάνε μια καλοσύνη σε κάποιον και ξέχασε την…
3. Ξόδεψε λίγο χρόνο με ηλικιωμένους ανθρώπους. Η πείρα και η σοφία τους θα σου γίνουν ανεκτίμητος οδηγός…

Οι μυστικοί κύκλοι της φύσης που χρησιμοποιεί η Ελίτ εναντίον σου


Αποφάσισα να γράψω αυτό το άρθρο ώστε να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν έναν μπούσουλα για να αποφύγεις όλες τις νοητικές παγίδες που στήνει η ελίτ για να σε εκμεταλλευτεί.
Φρόντισε αυτό το άρθρο να το κατανοήσεις στο 100% γιατί θα σε βοηθήσει σε αυριανές σου αποφάσεις όταν πλέον μέσω του φόβου θα σου ζητήσουν να πάρεις συγκεκριμένες αποφάσεις.
Για κάποιο μυστήριο λόγο η μάζα δεν λαμβάνει την πληροφορία για τα ευρήματα της επιστήμης σήμερα, τον είπα έτσι μυστήριο το λόγο για να μην αναγκαστώ να αναλύσω τι σημαίνει προπαγάνδα, ύπνωση της μάζας και όλα αυτά που σου λέω τόσα χρόνια.

Ο Μητσοτάκης είπε την αλήθεια για το Μάτι, μετά από 14 μήνες
«Νωρίς το απόγευμα της 23ης Ιουλίου, πέρυσι, μία μικρή πυρκαγιά ξέσπασε σε λόφο έξω από την Αθήνα. Οι πυροσβεστικές υπηρεσίες αντιμετωπίζουν χιλιάδες τέτοιες φωτιές κάθε χρόνο. Αυτή όμως ήταν διαφορετική. Οδηγούμενη από ισχυρούς ανέμους, εξαπλώθηκε γρήγορα και έφτασε στην προαστιακή κωμόπολη του Ματιού.

“Σημειωτόν” στα ελληνοτουρκικά! Τι έδειξε η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν και το λάθος με τη Χάλκη


Ποιο είναι το συμπέρασμα από τις πρώτες πληροφορίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ελληνική πλευρά για τη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν; Πήγαμε μπροστά ή πίσω; Θα λέγαμε ότι κάνουμε σημειωτόν. Μητσοτάκης και Ερντογάν έθεσαν τα θέματα που είχαν στην ατζέντα τους εκφράζοντας τις απόψεις τους και τίποτα παραπάνω.

Είναι κακό να προστατευτεί ο ευρωπαϊκός τρόπος ζωής;


Ξεκινώ με κοινότοπες αλλά αναγκαίες γενικότητες: Δημοκρατία σημαίνει ελευθερία με σεβασμό στα δικαιώματα και τους κανόνες που διέπουν τις σχέσεις των μελών μιας κοινωνίας. Κανόνες που και αυτοί οι ίδιοι προκύπτουν ως αποτέλεσμα ελεύθερης βούλησης της κοινωνίας. Αυτονόητα, όποιος ζητά να ενταχθεί σε μία προϋπάρχουσα δημοκρατική κοινότητα οφείλει καταρχήν να είναι πρόθυμος να αποδεχθεί τις κοινά συμφωνημένες αρχές της.