Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα και οι επτά λυτρωτικές αρετές - Τα γνωρίζατε;


Τα θανάσιμα αμαρτήματα είναι τα εξής:
1) Η υπερηφάνεια
2) Η φιλαργυρία
3) Η πορνεία
4) Η γαστριμαργία
5) Ο φθόνος
6) Ο θυμός ή η οργή
7) Η ακηδία ή η αμέλεια

Το τελευταίο έγκλημα του Μουσολίνι


Οι "λευκές φλόγες" του Μουσολίνι. Πώς έστειλε στο θάνατο, χιλιάδες ενθουσιώδεις εφήβους

  

  Στις 12 Σεπτεμβρίου 1943, με μια τολμηρή καταδρομική επιχείρηση, ο Χίτλερ απελευθέρωσε τον πιστό του σύμμαχο Μπενίτο Μουσολίνι, ο οποίος ήταν φυλακισμένος από τη νέα κυβέρνηση της Ιταλίας. Αμέσως μετά οι Γερμανοί εγκατέστησαν τον Μουσολίνι στην ελεγχόμενη από αυτούς βόρεια Ιταλία και ίδρυσαν ένα νέο φασιστικό κρατίδιο με τη βαρύγδουπη ονομασία «Ιταλική Σοσιαλιστική Δημοκρατία». Πρωταρχικό μέλημα του νέου κράτους ήταν η αναδιοργάνωση του Ιταλικού Στρατού.

“ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΓΙΠ” λένε οι Γερμανοί στον Ερντογάν και “κλείνουν” τη δουλειά με εργοστάσιο της VW στην Τουρκία!


Ποιες κυρώσεις στην Τουρκία; Οι Ευρωπαίοι και πρώτα απ΄ όλα οι Γερμανοί επιβραβεύουν τον Ερντογάν. Ποια ανθρώπινα δικαιώματα, ποιο προσφυγικό; Πάνω απ΄όλα , πριν απ΄ όλα είναι το χρήμα και το υπερκέρδος των Ευρωπαίων. Τίποτα άλλο.
Οι Γερμανοί ποια βοήθεια έχουν προσφέρει στην Ελλάδα, όχι μόνο στο οικονομικό που είναι γνωστό ότι λειτούργησαν ως οι “εξολοθρευτές” μας, αλλά στο προσφυγικό! Κι όλα αυτά όταν έχουν εισπράξει δισεκατομμύρια για άρματα μάχης , υποβρύχια και φρεγάτες. Πάλι καλά που γλιτώσαμε από το φιάσκο του Eurofighter, για το οποίο είχαν πάρει πράσινο φως από την κυβέρνηση Σημίτη…
Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την τουρκική κυβέρνηση για την κατασκευή εργοστασίου στην Τουρκία.