Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Ο Γεώργιος Τάτσιος τ. πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων μιλάει στον «ΕΚ»: «η συμφωνία των Πρεσπών εξυπηρετεί την ΝΔ»...


συνέντευξη στον Μιχάλη Γεωργιλά


 O Γεώργιος Τάτσιος, τέως πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, τον Μάρτιο του 2018 είχε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά της «Αδελφότητας Ντόπιων Σερραίων Κύριλλος και Μεθόδιος». Η υπόθεση εκδικάστηκε στις 9 Απριλίου 2019 και η απόφαση βγήκε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου. Η απόφαση έκανε δεκτή την αίτηση ανακοπής της λειτουργίας της εν λόγω «αδελφότητας». Με αφορμή αυτό επικοινωνήσαμε με τον κύριο Τάτσιο και είχαμε μία ενδιαφέρουσα συνομιλία.

"Ο Γερμανός έβγαλε την ξιφολόγχη και την κάρφωσε στην πλάτη του βρέφους".


Η σφαγή στις Λιγκιάδες Ιωαννίνων, επειδή οι αντάρτες σκότωσαν τον φίλο του Χίτλερ
Για όποιον αμφιβάλλει ότι ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ είναι πάντα ΧΙΤΛΕΡΟΝΑΖΙ, το μίασμα της Ανθρωπότητας.


    Στις 3 Οκτωβρίου του 1943 έξι καμιόνια με Γερμανούς καταδρομείς της μεραρχίας «Εντελβάις» εισέβαλαν στο χωριό Λιγκιάδες Ιωαννίνων και διέπραξαν ένα φριχτό έγκλημα.
    Πυρπόλησαν τα σπίτια του χωριού, σκότωσαν και έκαψαν, όσους κατοίκους δεν είχαν διαφύγει. Οι ναζί δεν έκαναν διακρίσεις. Σκότωναν αδιακρίτως γυναίκες, μικρά παιδιά και βρέφη. Από τα 82 θύματα του ολοκαυτώματος των Λιγκιάδων, τα 34 ήταν παιδιά και μωρά, οι 37 ήταν γυναίκες και οι 11 ηλικιωμένοι.

«Οι μετανάστες και οι εύκολοι «ανθρωπιστές».»Του Γιάννη Σιδέρη

    Μέγας κλαυθμός και οδυρμός στα social media για την επιχείρηση της αστυνομίας σε τρία υπό κατάληψη κτίρια στα Εξάρχεια. Ακόμη και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημ. Τζανακόπουλος μίλησε με πόνο για τις «μωρομάνες», οι οποίες ήταν μεταξύ των 143 που απομακρύνθηκαν. Χαρακτήρισε δε την επιχείρηση ως «εντυπωσιασμού για να τροφοδοτηθούν τα αιμοβόρικα αντιδραστικά ανακλαστικά»!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΠΝΟΙΑ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Γράφει ο
Ιωάννης Μ. Ασλανίδης Αντιστράτηγος ε.α.  Επίτιμος Δκτης της Σ. Σ. Ε.
            Τα μεγάλα επιτεύγματα των λαών οφείλονται σε Μεγάλους Ηγέτες. Η ανυπαρξία των αναγκαίων ηγετικών προσόντων, συμπορεύεται δυστυχώς με την απλή συντήρηση της εξουσίας, χωρίς την καλλιέργεια του φιλοτίμου,  χωρίς την εθνική και πατριωτική ανάταση και χωρίς την ανάπτυξη του ενθουσιασμού, για δημιουργία βασικών στοιχείων προόδου, ιδίως του Ελληνικού λαού.

Σε οργανωμένο σχέδιο από ύποπτες ΜΚΟ αποδίδει η ΕΥΠ την εξέγερση στην Μόρια


Σε οργανωμένο σχέδιο από ύποπτες ΜΚΟ αποδίδει η ΕΥΠ την εξέγερση στην Μόρια
Τα κλιμάκια της ΕΥΠ στην Λέσβο έχουν συγκεντρώσει στοιχεία που τεκμηριώνουν ότι η ένταση στην Μόρια είναι αποτέλεσμα ενός οργανωμένου σχεδίου των ΜΚΟ, που επιδιώκουν να εκβιάσουν την κυβέρνηση, προκειμένου να μεταφέρει δεκάδες χιλιάδες απελπισμένους ανθρώπους στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Γι’αυτό έρχονται οι «πρόσφυγες» στην Ελλάδα – Πως τους περιμένουν οι… Τραπεζικές Κάρτες! (ΦΩΤΟ)

Γι’αυτό έρχονται οι «πρόσφυγες» στην Ελλάδα – Πως τους περιμένουν οι… Τραπεζικές Κάρτες! (ΦΩΤΟ)

Διαβασμένοι και μιλημένοι έρχονται αυτοί που κάποιοι αποκαλούν «πρόσφυγες και μετανάστες». Αντιθέτως εμείς οι «ιθαγενείς» ιδέα δεν έχουμε…
Δείτε παρακάτω τι γνωρίζουν οι άνθρωποι από Ασία και Αφρική, και θα καταλάβετε γιατί διακινδυνεύουν την ζωή τους ώστε να περάσουν στην Ελλάδα.
Έτοιμες τραπεζικές κάρτες γεμάτες λεφτά, «διά τας πρώτας ανάγκας»…

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.     
  Σε όλους είναι γνωστό εδώ και χρόνια  ότι  η Ελλάδα δέχεται ένα Πόλεμο χωρίς μεταλλικές σφαίρες αλλά με Ανθρώπινες, που όμως αποδεικνύονται εξαιρετικά αποτελεσματικές και, ίσως, μακροπρόθεσμα και πολύ πιο αποτελεσματικές.  Και αυτό γιατί  στόχο έχει και συμβάλλει  στην μεταβολή σύνθεσης του πληθυσμού  με την εισαγωγή  προτύπων Ζωής εντελώς ξένων  από τα ήθη και τα  έθιμα που έχουν διαμορφώσει την Ελληνική Κοινωνία.
        Έτσι η  Πατρίδα μας  άλλοτε με εξάρσεις και άλλοτε με υφέσεις  δέχεται με Πύλες εισόδου τα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου αλλά και το Χερσαίο Τμήμα της στην  Θράκη  καθημερινά εκατοντάδες  Ανθρώπους από όλα τα Μέρη του Κόσμου  και κυρίως από την Μέση Ανατολή και την Αφρική , που υποτίθεται ότι  είναι Πολιτικοί Πρόσφυγες από την Επιδρομή της Πολιτισμένης  Δύσης εναντίον της Συρίας, που έτσι δοξάζεται και ο Δυτικός Πολιτισμός!!!

Ο Γκιουλέν καλεί σε “ξεσηκωμό” κατά του Ερντογάν και δίνει τις “ευλογίες” του για την “επόμενη μέρα”


Ο Τούρκος ιεροκήρυκας Fethullah Gülen, καλεί σε “ξεσηκωμό” εναντίον του Ερντογάν και ζητά συστράτευση των “δημοκρατικών κρατών της Δύσης και της Μέσης Ανατολής για να φύγει ο Ερντογάν από την εξουσία και να τερματιστεί το χάος και η αναταραχή στην Τουρκία”!
Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του σε αιγυπτιακό τηλεοπτικό δίκτυο αποκαλύπτοντας ότι είναι σε επαφή με έναν από τους πρώην ΥΠΕΞ του Ερντογάν. Δεν ανέφερε το όνομα αλλά πρόκειται για κάποιον από τους Ahmet Davutoğlu, Abdullah Gül και Ali Babacan. Όλοι “κάτι ετοιμάζουν” πολιτικά και φαίνεται ότι ένας απ΄ αυτούς έχει πάρει τις ευλογίες του Γκιουλέν.

Ομιλία του Ι. Αμπατζόγλου στη Νέα Υόρκη για την ανάγκη οργάνωσης του ελληνισμού στο θέμα της Μακεδονίας (VIDEO)


Γράφει ο  Ιωάννης Αμπατζόγλου*

Ευτυχής συγκυρία να βρεθώ στις ΗΠΑ για επιστημονικούς λόγους και ταυτόχρονα να έρθω σε επαφή με τους ομογενείς μας εκθέτοντάς τους τις απόψεις μου για τη Συμφωνία των Πρεσπών. 

Έτσι, την Παρασκευή27 Σεπτεμβρίου 2019 είχα την τιμή να κάνω μία ομιλία στη Νέα Υόρκη μετά από πρόταση του προέδρου της Παμμακεδονικής Αμερικής κυρίου Δημήτρη Φιλιππίδη, όπως επίσης να γίνει και η παρουσίαση του βιβλίου μου στους ομογενείς. Η συγκεκριμένη εκδήλωση έγινε στο Κέντρο Μακεδονικών Σπουδών, ένα κτίριο που είναι ιδιοκτησία των Ελληνοαμερικανών οι οποίοι με καμάρι το αποκαλούν«Μακεδονικό Σπίτι».