Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Τι με...ιντριγγάρει!Γράφει ο Δημήτριος Ζιώγας


Εκείνο που με ιντριγγάρει είναι ότι κανένας σχεδόν Έλληνας δεν θεωρεί κάποιον άλλο καλύτερόν του και ουδείς αναγνωρίζει ότι έκανε λάθος για να ζητήσει συγγνώμη. Αυτό σημαίνει ότι έχουν το γνώθι σ’ αυτόν και ταπεινοφροσύνη.

Βεβαίως αυτό ισχύει κατά κόρον για τους Έλληνες πολιτικούς και δη για τους ««προοδευτικούς και δημοκρατικούς»» αριστερούς, αριστεριστές, κομμουνιστές και όλο αυτό το συνάφι.

“Η Κύπρος δεν ήταν και δεν είναι μακριά”! Άρθρο ράπισμα για την ματαίωση της πτήσης των F-16 στην Κύπρο

Γράφει ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΙΑΖΙΑΣ
Επίτιμος Α/ΓΕΣ
«ΟΙ ΣΥΝΕΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΝΟΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΝ , ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΩΣΤΑ»
Πιττακός ο Μυτιληναίος
Ακυρώθηκε, με εντολή της κυβέρνησης, η πτήση ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών στην παρέλαση της Λευκωσίας για την επέτειο ανεξαρτησίας της Κύπρου, χωρίς να δοθεί μια ΕΠΙΣΗΜΗ εξήγηση από τους «επισήμους». Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να διακινούνται σενάρια και συνομωσιολογίες, που καταλήγουν ότι ήταν απαίτηση των Τούρκων, με δυσμενείς συσσωρευμένες επιπτώσεις για άλλη μια φορά στο ηθικό και την αξιοπρέπεια του λαού μας, αλλά και των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας. Δυστυχώς ο παρουσιαστής της παρέλασης έμεινε με τη φράση στο στόμα: “Αναμένουμε τα αεροσκάφη από την μητέρα πατρίδα”, είπε, αλλά τα F-16 δεν εμφανίστηκαν ποτέ από την «Μητέρα ΠΑΤΡΙΔΑ», προς απογοήτευση ολοκλήρου του Ελληνισμού.

Βόμβες Καλεντερίδη: Ποιοι κρύβονται πίσω από το σχέδιο μετατροπής της Ελλάδας σε μουσουλμανική χώρα;;1

Προσφυγικό-μεταναστευτικό: Μια γεωπολιτική θεώρηση
Ήδη το προσφυγικό, που η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αφυπνίστηκε και μετονόμασε μεταναστευτικό, μετά από τρεις μήνες αδράνειας, εκπέμποντας μηνύματα αντίστοιχα εκείνων των κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ προς τα εγκληματικά κυκλώματα διακίνησης ανθρώπων, καθίσταται μείζον εθνικό ζήτημα για την Ελλάδα.

Ο Ι Σ Κ Ε Ψ Ε Ι Σ Μ Ο Υ No.31

Αποτέλεσμα εικόνας για κυριμλης  4  Οκτωβρίου, 2019

Αγαπητοί φίλοι,

Στις προηγούμενες «σκέψεις μου» είχα πεί ότι το λαθρομεταναστευτικό δεν θα σταματήσει εάν δεν χυθεί αίμα δυστυχώς…..πρέπει να δείξουμε σε όλους ότι έχουμε τον έλεγχο και ότι προστατεύουμε τα σύνορα μας στο Αιγαίο και στον Έβρο… αλλιώς το Έθνος μας είναι προς εξαφάνιση!!…..Τα ναρκοπέδια στον Έβρο πρέπει να  επανέλθουν και να επανατοποθετηθούνέστω και εάν μερικοί η πολλοί, διαμαρτυρηθούν η πουν ότι είναι παράνομο η απάνθρωπο….είναι Εθνική ανάγκη, είμαστε υπό κατάληψη!!!..
Πρέπει επίσης να αναρτήσουμε έναν απροσπέραστο φράχτηόπως έχει το Ισραήλ και όπως είναι υπό ανέγερση στις ΗΠΑ στα σύνορα της με το Μεξικό!!!....πρέπει να στείλουμε πίσω στην Τουρκία όποια βάρκα η  σκάφος με λαθραίουςφτάνει στα χωρικά μας ύδαταέστω και αν χρειασθεί με βία και με απειλή η χρήση όπλων….είναι Εθνική ανάγκη!!!.