Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Τα κρατάτε ανοιχτά;;;Γράφει η Αθηνά Κατσαφάδου

Μοναδική λύση στον εποικισμό:
Kλείσιμο συνόρων και απαγόρευση των ΜΚΟ

Είναι  αλήθεια πώς ή νεοεκλεγείσα κυβέρνηση  Μητσοτάκη  είναι  πολύ  καλύτερη  από  την  κυβέρνηση Τσίπρα. Όμως,  όποιος και  εάν  εξελέγετο, αναμφισβήτητα, θα  ήταν  πολύ  καλύτερος από το  τίποτα.  
Στο  πρόσωπο  του  Τσίπρα βρήκαν οί  ξένοι τόν  πλέον  δουλικό  υπηρέτη  προώθησης  των  συμφερόντων τους εναντίον  της  χώρας  μας. Δεν  τον χαρακτήρισε άδικα ό Μελανσόν  «την πιο ελεεινή   πολιτική  προσωπικότητα  της  Ευρώπης» .

O ποιητής Βασίλης Ρώτας και η μάχη του ΚιλκίςΤο 2000 η «ΤΕΧΝΗ» Κιλκίς επανεξέδωσε, υπό την φιλολογική επιμέλεια του αείμνηστου φιλολόγου Μανόλη Γκαράνη, ένα μικρό βιβλίο, ολιγοσέλιδο, με τίτλο ‘’Η μάχη του Κιλκίς’’. Συγγραφέας του ο Βασίλης Ρώτας. (Η α’ έκδοση έγινε το 1987). Το βιβλίο βασίζεται σε αφήγηση ποιητή, ο οποίος πήρε μέρος στην επική μάχη, στην σύντροφό του Β. Δαμιανάκου. Ο Β. Ρώτας υπηρετεί ως έφεδρος ανθυπολοχαγός και μάλιστα στις 20 Ιουνίου του 1913 τραυματίζεται στην μάχη, προσπαθώντας όρθιος, εν μέσω πυκνών πυρών του βουλγαρικού πυροβολικού, να μετρήσει με το μάτι την απόσταση και να συντονίσει τις βολές των κανονιών μας. Γενναίος, με ηρωικό φρόνημα, όπως σχεδόν όλοι οι τότε αξιωματικοί του στρατού μας, έδινε το παράδειγμα.

Πως φτάσαμε στη δήλωση-καταδίκης της Τουρκίας από τον Μάικ Πομπέο:


Όλο το παρασκήνιο…

 Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

 Εν μέσω του καυτού Αυγούστου, στις 20 του μήνα, το κανάλι OPEN και η ιστοσελίδα μας, μεταδώσαμε μία γραπτή δήλωση εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, που κυριολεκτικά άλλαζε την αμερικανική θέση για τις τουρκικές προκλήσεις στα χωρικά ύδατα της Κυπριακής Δημοκρατίας. Λόγω του καλοκαιριού λίγοι έδωσαν σημασία. Μας έκανε, όμως, εντύπωση ότι εθνικιστικά στοιχεία, μας επιτέθηκαν με ασύστολα ψέματα, αντιδρώντας με πρωτόγνωρη βιαιότητα στη θέση των Ηνωμένων Πολιτειών, ότι οι τουρκικές ενέργειες αποτελούν «προκλητικό βήμα».

«Η Ελλάδα εάλω»: Κατάθεση προσωπικής εμπειρίας για τη λαθρομετανάστευση


    Επισκέφτηκα πρόσφατα την Θεσσαλονίκη μαζί με την σύζυγό μου. Χρησιμοποιούσα στην Θεσσαλονίκη τις αστικές συγκοινωνίεςοι οποίες είναι αφόρητα επιβαρημένες. Στις 30 Σεπτεμβρίου, σε μια διαδρομή μου εκλάπη το κινητό μέσα στο λεωφορείο.
    «Πιθανόν» από τρεις μελαψούς αλλοδαπούς νεαρούς, που βρισκόταν δίπλα μου κοντά στην μεσαία είσοδο.

Χώρα υπό κατοχή: Μαροκινοί και Αλγερινοί έκαναν έφοδο για κατάληψη αστυνομικού τμήματος στη Θεσσαλονίκη!

    
Πρωτοφανές καταστάσεις σε όλη την Ελλάδα με τους παράνομους αλλοδαπούς, οι οποίοι πλέον φέρονται ως η χώρα να τους ανήκει, να είναι προτεκτοράτο τους.
    Σε μία ενέργεια χωρίς προηγούμενο για τα δεδομένα της Θεσσαλονίκης προχώρησε χθες το βράδυ μία ομάδα λαθρομεταναστών, όπως αναφέρει το thestival.
    Είκοσι περίπου  Αλγερινοί και Μαροκινοί, που δεν έχουν έγγραφα νόμιμης παραμονής στη χώρα, αλλά και κανείς δεν τους απελαύνει ούτε και πρόκειται βέβαια επιχείρησαν να εισβάλουν στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου!

Αυτούς θέλουν να βάλουν στις σχολικές τάξεις των Ελληνοπαίδων; Αυτούς φέρνουν στην Ελλάδα;;; (βίντεο)


Ανήλικος «πρόσφυγας»: «Θα γίνω βομβιστής αυτοκτονίας» - «Θα σε σκοτώσω αν δεν είσαι μουσουλμάνος» 


Όταν, μάλιστα, ο δημοσιογράφος είπε στο αγόρι να γίνει καλύτερα γιατρός, ο μικρός απάντησε: «Όχι, ινγκιμάσι». Ενώ όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε, τι κάνουν οι βομβιστές αυτοκτονίας, ο μικρός είπε: «σκοτώνουν».

Ενώ στην ερώτηση ποιον θα σκοτώσει, ο μικρός έδωσε ανατριχιαστική απάντηση λέγοντας: «Εσένα αν δεν είσαι Μουσουλμάνος».

Πρωτοφανές: «Επιτάσσουν» πτέρυγα του Αμαλία Φλέμινγκ μέχρι το 2024 για να βάλουν μέσα αλλοδαπούς


    Όλοι γνωρίζουμε πως η δημόσια υγεία στην Ελλάδα υπολειτουργεί με τους πολίτες να απολαμβάνουν δυσανάλογα κακή δημόσια υγεία σε σχέση με τους φόρους που πληρώνουν, με ελλείψεις σε γιατρούς φάρμακα και κλίνες. 
    Πώς θα κάνουμε την κατάσταση χειρότερη; Μα θα συστεγάσουμε ασθενείς και "πρόσφυγες".

Ο Τούρκος Ερντογάν: Κακός ή καλός;Γράφει ο
Νίκος Ταμουρίδης  Αντγος (ε.α)- Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ
   

 Έλεγα να μην το γράψω. Η έντονη όμως ανησυχία μου από την απόλυτη πρωτοβουλία κινήσεων που αναπτύσσει η Τουρκία του Ερντογάν και την παθητικά αμυντική και αμήχανη στάση των αντιστοίχων πολιτικών μας ηγετών, σε συνδυασμό με παλαιότερη υπηρέτησή μου επί τριετία στην Τουρκία, με ώθησαν να δημοσιοποιήσω ένα στοχασμό, ένα λυπηρό στοχασμό αλληγορικής ειρωνείας.

ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ


 

 Ενώ η Ελλάδα καταλαμβάνεται από τους λαθροεισβολείς  βάσει σχεδίου   από το βαθύ υπερκράτος που αλλάζει τον χάρτη στην περιοχή της Μ. Ανατολής, Ανατ. Μεσογείου , Βαλκανίων και ευρύτερα   της Ευρώπης,   το διεφθαρμένο πολιτικό μας σύστημα αδυνατεί να συλλάβει το μέγεθος και την ταχύτητα  της επερχόμενης  καταστροφής μας
     Χρωματίζουν με ταμπέλες  το πρόβλημα ακόμη και τις λέξεις απλώς για να μην μπουν στην ουσία και στη λύση του. Αρκούνται  σε ένα ατέρμονα και άκαρπο  μονόλογο για το ποιος φταίει  . Και τούτο γιατί κανένας δεν τολμά να  εφαρμόσει  την σωστή  λύση   δηλαδή: το  κλείσιμο των συνόρων «δια πυρός και σιδήρου» όπως το Ισραήλ.