Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Οι εξαπατημένοι

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/
Του Υποστρατήγου ε.α. Κωνσταντίνου Αργυροπούλου


Διδακτική ιστορία!!    Ένας άντρας πήγε στον πατέρα του και του είπε:
Πατέρα, δεν αντέχω άλλο τη γυναίκα μου, θέλω να τη σκοτώσω, αλλά φοβάμαι ότι θα με καταλάβουν.
Μπορείς να με βοηθήσεις?"
    Ο πατέρας απάντησε: " Ναι, μπορώ, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα...
    Πρέπει να είσαι σίγουρος ότι κανείς δεν θα υποψιαστεί ότι ήσουν εσύ αυτός που την σκότωσε.
    Θα πρέπει να την προσέχεις, να είσαι ευγενικός, ευγνώμων, υπομονετικός, να αγαπάς, να είσαι λιγότερο εγωιστής, να ακούς περισσότερα...!!!
    Βλέπεις αυτό το δηλητήριο εδώ;
    Κάθε μέρα θα βάζεις λίγο στο φαγητό. Έτσι θα πεθάνει σιγά-σιγά."
    Μετά από λίγες μέρες, ο γιος επιστρέφει στον πατέρα του και λέει:

Μουστάκας εναντίον ΣΔΟΕ!

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΙΤ ΚΑΤ, ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ...

                     ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΖΙΩΓΑΣ      

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/P-TGhMAucho" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Γιατί σε λίγο ο ελληνικός στρατός θα χάσει την αποτρεπτική του ισχύ

 Γιατί σε λίγο ο ελληνικός στρατός θα χάσει την αποτρεπτική του ισχύ, Γιώργος Μαργαρίτης
Η εγκατάσταση του τουρκικού γεωτρύπανου στη θάλασσα της Πάφου και η επίμονη ερευνητική παρουσία τουρκικών πλοίων στις θάλασσες νότια της Κύπρου δημιούργησαν τετελεσμένα και ανέτρεψαν ντε φάκτο δικαιώματα και κυριαρχία της Κυπριακής Δημοκρατίας στη ζώνη αυτή. Όπως πολύ σωστά υπολόγισαν οι Τούρκοι ιθύνοντες οι αντιδράσεις από την πλευρά των ΗΠΑ, της ΕΕ, του συμμάχου –ως προς την Κύπρο και την Ελλάδα– κράτους του Ισραήλ, αλλά και οι αντιδράσεις των «απέναντι», Ρωσίας και Κίνας, περιορίστηκαν σε φραστικές καταδίκες, ενίοτε διφορούμενες.

Απορρίψτε τους “πολυπολιτισμικούς” πολιτικούς ως ορκισμένους εχθρούς του ΕλληνισμούΣταύρος Καλεντερίδης*
https://pbs.twimg.com/profile_images/1008101528622764033/GD5bAPgD_400x400.jpg
«Χαίρομαι όταν πηγαίνω σε παρελάσεις και βλέπω μια κοινωνία να μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική». Αυτή ήταν η νέα απίστευτη αθλιότητα που τόλμησε να ξεστομήσει ο Έλληνας πρωθυπουργός, από το εξωνημένο ανθελληνικό κοινοβούλιο. 
Η ιδέα της «πολυπολιτισμικότητας» δεν είναι καθόλου απλοϊκή ενώ περιλαμβάνει διάφορες επιμέρους έννοιες, από ύποπτες έως ξεκάθαρα επικίνδυνες. Αν και μικρού πολιτικού βεληνεκούς και αναστήματος, ο εν ενεργεία πρωθυπουργός ήξερε πολύ καλά τι έκανε και τι δήλωνε μέσα από το άντρο των Ολιγαρχών της χώρας.

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ.Γράφει ο κ. Αθ.Δρούγος 

 ΜΙΛΗΣΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕ ΦΙΛΟ ΠΡΕΣΒΗ(ΕΤ)ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΕ ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ-ΑΙΓΥΠΤΟ /ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΝΤΡΟΕΥΡΩΠΑΙΑ. ΤΟΥ ΕΘΕΣΑ ΥΠΟΨΗ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ. 

ΗΤΑΝ ΣΑΦΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ "ΑΘΑΝΑΣΙΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Ελληνική ΔημοκρατίαΓράφει ο Αθανάσιος Καραντζίκος*

         
 Το 406 πΧ περί το τέλος του Πελοποννησιακού πολέμου έγινε στις Αργινούσες(νησιά στα παράλια της Μικράς Ασίας απέναντι από τη Λέσβο) μεγάλη ναυμαχία μεταξύ των Αθηναίων,του στόλου τους,156 τριήρεις,ηγούνται οκτώ από τους δέκα στρατηγούς,και των Σπαρτιατών,120 τριήρεις,ηγείτο ο Καλλικρατίδας.

Η ναυμαχία έληξε με νίκη των Αθηναίων.
   Λόγω όμως των δυσμενών καιρικών συνθηκών και άλλων πολεμικών υποχρεώσεων οι Αθηναίοι στρατηγοί δεν μπόρεσαν να διασώσουν τους ναυαγούς και δεν περισυνέλεξαν τις σορούς των περίπου 5000 συμπολεμιστών τους για να ταφούν με τιμές στην πατρίδα τους σύμφωνα με τους νόμους.

Ποια τουρκική μυστική υπηρεσία προωθεί λάθρο στην Ελλάδα;

Νίκος Χειλαδάκης
Την καταπληκτική αποκάλυψη ότι οι εκατοντάδας χιλιάδες λαθρομετανάστες προωθούνται από οργανωμένο κρατικό τουρκικό κύκλωμα στην Ελλάδα, αποκάλυπτε πριν από καιρό ένα φοβερό δημοσίευμα της εβδομαδιαίας τουρκικής επιθεώρησης, Aksyon.
Στο δημοσίευμα αυτό αποκαλύπτεται ότι μια από τις μεγαλύτερες τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, η Jitem, της τουρκικής στρατοχωροφυλακής, είναι αυτή που μεταφέρει επί καθορισμένων διαδρομών τους λαθρομετανάστες προς την χώρα μας.

Γιατί οι δηλώσεις Πομπέο δεν αποτελούν εγγυήσεις ασφαλείας - Η μόνη εγγύηση οι Ένοπλες Δυνάμεις

Αρης Δημητρακόπουλος
Δύο ειδήσεις επικράτησαν στα εγχώρια αμυντικά νέα σήμερα (6/10) : πρώτον η ρητή δήλωση του ΥΠΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου πως η θητεία δεν θα αυξηθεί, δεύτερον η φημολογία για πρόταση περικοπής 50 εκατ. ευρώ από τον αμυντικό προϋπολογισμό.
Αν και τελικά υπήρχαν σκέψεις για αύξηση της θητείας τελικά αυτό δεν έγινε, χωρίς ο ΥΠΕΘΑ να αιτιολογεί το γιατί.

Θέλουν «γυμνές» τις ΕΔ: Επιπλέον περικοπές 50 εκατ. ευρώ στην Άμυνα ζήτησε Υφυπουργός της Κυβέρνησης! – Ούτε σφαίρες δεν θα έχουμε

Επιπλέον περικοπές 50 εκατομμυρίων ευρώ ζήτησε ο υφυπουργός Δημοσιονομικής Πολιτικής Θόδωρος Σκυλακάκης! Η είδηση δημοσιεύεται με τη μορφή παραπολιτικού στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, η οποία μόνο αντιπολιτευόμενη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί…

Το αίτημα νέων περικοπών στον λειτουργικό προϋπολογισμό των Ενόπλων Δυνάμεων , δείχνει ότι κάποιοι είναι ακόμη και μετά από τη δεκαετή κρίση εκτός τόπου και χρόνου!

Προς Την Διεύθυνση της εφημερίδας Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Θεσσαλονίκη 6-10-2019

Κύριε διευθυντά
Σας στέλνω προς δημοσίευση την επιστολή αυτή ως είδος απάντησης στα γραφόμενα του κ. Δ. Γεωργαντά, δημοσιευμένα την 4η Οκτωβρίου στην έγκριτη εφημερίδα σας.
Ο κ. Γεωργαντάς αναφέρει ότι η  γεωγραφική Μακεδονία κατανεμήθηκε (δήθεν) με τη συνθήκη του Βουκουρεστίου (1913) σε τρεις χώρες, πράγμα που  αποτελεί προπαγανδιστικό ψέμα του «Μακεδονισμού» των Σκοπίων και προγενέστερα των Βουλγάρων. Δυστυχώς αναφέρεται «διαμοιρασμός» της Μακεδονίας και από κάποιους Έλληνες που είτε είναι απληροφόρητοι είτε εσκεμμένως παραπλανούν.  Το ψέμα είναι κραυγαλέο για τρεις λόγους:  

Αμυντική Συμφωνία: Η Ελλάδα έδωσε πολλά, πήρε λίγα, αλλά "αγόρασε" προοπτική

 Αμυντική Συμφωνία: Η Ελλάδα έδωσε πολλά, πήρε λίγα, αλλά


Τα όσα είπε ο Πομπέο τόσο για τις παράνομες τουρκικές γεωτρήσεις όσο και για τις τουρκικές διεκδικήσεις ελληνικών νησίδων στο Αιγαίο ήταν ένα είδος ανταλλάγματος για την υπογραφείσα Αμυντική Συμφωνία. Οι δηλώσεις του είναι αναμφιβόλως ό,τι πιο προωθημένο έχει ειπωθεί από την Ουάσιγκτον. Προσοχή, ωστόσο. Αυτό το προωθημένο έχει περιορισμένο πρακτικό αντίκρυσμα.

Αν ...ακούγαμε και βλέπαμε πιό καθαρά ;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για Donald TrumpΑὐτὰ εἶναι τὰ λόγια τοῦ Donald Trump στὸν ΟΗΕ. 


Ἀλληλέγγυοι, ὁμοφυλόφιλοι, πολιτικοὶ τῆς Ἑλλάδος καὶ δημοσιογράφοι,σύσσωμο τὸ ΕΛΙΑΜΕΠ, ὁλόκληρη ἡ ῥιζοσπαστικὴ ἀριστερά,ἀποστρέφουν τὰ πρόσωπά τους ἀπὸ τὴν ἀλήθεια ποὺ ἀγωνιᾶ νὰ μεταδώσῃ ἡ συντριπτικὴ πλειοψηφία τῶν ἀνθρώπων ποὺ δὲν μποροῦν νὰ φθάσουν στὴν δημοσιότητα. 

Ψέματα....Ψέματα.... φταίω εγώ που σου έμαθα, να περπατάς στις γειτονιές να λες πως μ΄αγαπάς!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ψέματα!


Σας λένε ψέματα!

Θανάσης Κ.


Βγαίνουν διάφοροι αδαείς – του ΣΥΡΙΖΑ κυρίως, αλλά όχι μόνο - και ισχυρίζονται, ότι οποιοσδήποτε μπαίνει παράνομα στη χώρα και ισχυρίζεται ότι είναι «πρόσφυγας», δικαιούται - από αυτό και μόνο - να του αναγνωριστεί αυτή η ιδιότητα και επίσημα.
Κι ότι εμείς, υποτίθεται, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς.
Λένε ψέματα!
Ας δούμε, λοιπόν, τι προβλέπει το Διεθνές Δίκαιο σχετικώς, κυρίως η Σύμβαση για τους Πρόσφυγες του 1951 (1951 Geneva Convention relating to the status of refugees) και το Πρωτόκολλο του 1967 (1967 Protocol relating to the status of refugees).