Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Η επόμενη «Συρία» είμαστε εμείς

Γράφει ο
Νίκος Χειλαδάκης
Η επιθετικότητα της Τουρκίας που έχει πάρει τα επάνω της μετά και την στάση των δυο υπερδυνάμεων που στην ουσία κάνουν τα στραβά μάτια στα τουρκικά εγκλήματα στην Συρία όπου διαπράττουν καινούργια γενοκτονία, (οι Τούρκοι έχουν μεγάλη πείρα σε αυτό), είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι στη συνέχεια με την φόρα που έχει πάρει θα στραφεί στην δική μας πλευρά και αν στην Συρία οι Τούρκοι έκαναν ένα βήμα μπροστά εδώ θα επιδιώξουν να κάνουν… «δέκα βήματα».

Προειδοποίηση-σοκ από τον Ρώσο πρεσβευτή στην ΕΕ: «Οι ΗΠΑ θα εγκαταλείψουν την Ελλάδα όπως έκαναν και με τους Κούρδους»

Προειδοποίηση-σοκ από τον Ρώσο πρεσβευτή στην ΕΕ: «Οι ΗΠΑ θα εγκαταλείψουν την Ελλάδα όπως έκαναν και με τους Κούρδους»
Σε μια προειδοποίηση κατά της... Ελλάδας ότι οι ΗΠΑ θα την εγκαταλείψουν όπως έκαναν και με τους Κούρδους , προχώρησε ο Ρώσος πρεσβευτής στην ΕΕ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που έδωσε στη δημοσιότητα το TASS.
«Προειδοποιήσαμε τους Κούρδους ότι οι Αμερικανοί θα τους εγκαταλείψουν» δήλωσε και μετά έριξε την "βόμβα".

Απίστευτο εθνικό σκάνδαλο: Το ΠΝ βάζει τα σπίτια και η ΠΑ την... επίπλωση για τους αλλοδαπούς παράνομους μετανάστες!

Απίστευτο εθνικό σκάνδαλο: Το ΠΝ βάζει τα σπίτια και η ΠΑ την... επίπλωση για τους αλλοδαπούς παράνομους μετανάστες!
Κυριολεκτικά με απίστευτο τρόπο εξελίσσεται το μέγα εθνικό σκάνδαλο, της υποδοχής-φιλοξενίας και εγκατάστασης των παράνομων αλλοδαπών μεταναστών: Μετά το ΠΝ το οποίο θα διαχειριστεί 10 εκατομμύρια ευρώ για να τους στεγάσει ανατέθηκε στην ΠΑ έναντι ανάλογου ποσού η επίπλωση των σπιτιών των αλλοδαπών παράνομων μεταναστών!

«Κύπρος, Θράκη και Αιγαίο ανήκουν στις Τουρκικές Ηνωμένες Πολιτείες»

Ακάρ
Για ακόμα μια φορά η τουρκική προπαγάνδα «ξεπέρασε τα όρια», καθώς δημοσιεύτηκαν προκλητικοί χάρτες που κάνουν λόγο για «Τουρκικές Ηνωμένες Πολιτείες» σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που παραπέμπει στην επίσημη ιστοσελίδα του τουρκικού Υπουργείο Άμυνας αλλά και στον Υπουργό Άμυνας Χουλουσί Ακάρ.

Η Αίγυπτος μας πρότεινε δημιουργία ναυτικής δύναμης ενεργειακής ασφάλειας κι εμείς το σκεφτόμαστε;

Στην τελευταία τριμερή συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου, ο στρατηγός Σίσι πρότεινε τη δημιουργία μιας “ναυτική δύναμης ενεργειακής ασφάλειας”, των τριών χωρών. Ουσιαστικά Ελλάδας-Αιγύπτου, αφού οι δυνατότητες της Κύπρου είναι πολύ πιο περιορισμένες.

Η είδηση δεν ακούστηκε πουθενά. Την πληροφορία την μάθαμε από απόστρατους τους ΠΝ και την επιβεβαιώσαμε από καθηγητές που ασχολούνται σοβαρά με τις γεωπολιτικές εξελίξεις.

Ποιες παραλίες; Το CNN Travel αποθεώνει τα πιο όμορφα ελληνικά χωριά

Το πανέμορφο Πυργί της Χίο
Μπορεί η Ελλάδα να είναι διάσημη για τα νησιά της, τα οποία αποτελούν πόλο έλξης για εκατομμύρια τουρίστες κάθε καλοκαίρι, ωστόσο διαθέτει και πάρα πολλά πανέμορφα χωριά με μαγευτικά τοπία.


Το CNN Travel, ξεχώρισε μερικά από αυτά και έκανε μια λίστα με τα 17 ομορφότερα χωριά της Ελλάδος, εξυμνώντας τη μοναδικότητά τους. Σχολιάζοντας τη δημοσιοποίηση της λίστας, με την Αρναία, η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για το μέλι της, να καταλαμβάνει την 3η θέση, ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος, ανέφερε τα εξής:

ΡΟΔΟΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΣΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΓράφει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, π. Αθανάσιος Μισσός στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE. 

Οι πάροινες διεκδικήσεις του σουλτάνου-Συνέδρια επί συνεδρίων, πόθοι αιώνων που κοχλάζουν και όνειρα απατηλά βγήκαν πάλι στο προσκήνιο με αφορμή τις διεκδικήσεις της γείτονος Τουρκίας .
Το θέμα δεν είναι νωπό καθώς δεκαετίες τώρα η Τουρκία επιζητεί έξοδο και διέξοδο στο Αιγαίο. Όλα τα αγάλματα του πατέρα τους , του Κεμάλ Ατατούρκ, του σφαγέα των Ελλήνων και των Αρμενίων, τον αναπαριστούν με το χέρι να δείχνει στο Αιγαίο.