Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

20.000 παραβιάσεις, 6.000 αεροδιακομιδές και “μια Σχολή Ικάρων χαμένη”! Η ελληνική ΠΑ στα όρια της


Οι πίνακες με τα στατιστικά στοιχεία του έργου που καλείται να φέρει εις πέρας κάθε χρόνο τέτοιες μέρες μας εντυπωσιάζουν. Με αφορμή τις προετοιμασίες για την εορτή της Πολεμικής Αεροπορίας γίνεται κάθε χρόνο αυτή η ενημέρωση με στατιστικά στοιχεία που χωρίς αμφιβολία προβληματίζουν:

Ο Ερντογάν προανήγγειλε δολοφονίες εκτός Τουρκίας! Στόχοι όσοι εκείνος θεωρεί “τρομοκράτες”


Το “δικαίωμα” της Τουρκίας να εκτελεί όσους εκείνη θεωρεί τρομοκράτες, ακόμη και εκτός των συνόρων της διεκδικεί ο Ταγίπ Ερντογάν, με την “λογική” που λέει ότι “αφού το κάνουν οι ΗΠΑ, γιατί να μην το κάνουμε κι εμείς”.
Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε κατά τη διάρκεια ομιλίας του ότι η Τουρκία  δικαιολογείται “να εξοντώνει άτομα που χαρακτηρίζονται ως τρομοκράτες ακόμη κι εκτός του  έδαφος της” και πρόσθεσε ότι  “ελπίζει  σύντομα να έχει καλά νέα” για τέτοιου είδους εκτελέσεις.

Ωρολογιακή βόμβα για κυβέρνηση - ΝΔ η Συμφωνία των Πρεσπών


Το δικό μας ερώτημα είναι γιατί η κυβέρνηση και η ΝΔ στηρίζουν μία συμφωνία
  • που είναι προδοτική, αλλά και ταυτόχρονα παράλογη και αυτό-αναιρούμενη, οπότε εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να τηρηθεί, οπότε προσβάλλεται εύκολα και αυταπόδεικτα
  • που είναι αντίθετη με την άποψη όλων των ψηφοφόρων της, αλλά και της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού;
  • γιατί να υφιστάμεθα σαν έθνος συνεχείς ταπεινώσεις από νάνους – κλέφτες – κατσαπλιάδες, της δικής μας και της παγκόσμιας ιστορίας;