Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Οι Σκοπιανοί ακυρώνουν μονομερώς την Συμφωνία των Πρεσπών: Χρησιμοποιούν το όνομα «Μακεδονία» σε κάθε εσωτερική χρήση

Η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν ήδη κατάπτυστη και ενάντια στα εθνικά συμφέροντα όμως από την στιγμή που δεν τηρείται μονομερώς από τα Σκόπια τι σκοπεύει να πράξει η ελληνική κυβέρνηση;

Αλβανία: Δίωξη κατά της Βασιλείας Κατσίφα για τις δηλώσεις της στο ετήσιο μνημόσυνο του γιου της


katsifa-0


Δίωξη κατά της Βασιλείας Κατσίφα, μητέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ασκήθηκε για τις δηλώσεις της στο ετήσιο μνημόσυνο του γιου της.
Η δικογραφία κατά της Κατσίφα, έφθασε σήμερα από τα Τίρανα στην εισαγγελία πρωτοδικών Αργυροκάστρου και σύμφωνα με αυτήν, κατηγορείται ότι διέπραξε το  αδίκημα της υποκίνησης βίας και διεθνικού μίσους.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ "ΟΧΙ"

Γεώργιος Επιτήδειος Αντιστράτηγος ε.α 
τ. Ευρωβουλευτής


'Οταν έληξε η γνωστή "Μάχη της Αγγλίας" (περί το τέλος Οκτωβρίου 1940), ο Τσώρτσιλ, θέλοντας να εξάρει την συμβολή των λίγων, σε αριθμό, πιλότων της RAF οι οποίοι νικώντας την γερμανική Luftwaffe έσωσαν την πατρίδος τους, είπε την γνωστή φράση: "Ουδέποτε τόσον πολλοί(Βρετανοί) ώφειλαν τόσον πολλά σε τόσον ολίγους" (Never was so much owed by so many, to so few).
Εάν θελήσουμε να παραφράσουμε αυτή την έκφραση καί να την προσαρμόσουμε στον Εθνικό Κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά, θα μπορούσαμε να πούμε πως "Ουδέποτε τόσον πολλοί (το ελληνικό έθνος) ώφειλαν τόσον πολλά σε ένα πρωθυπουργό (ο οποίος κυβέρνησε τόσον ολίγον).

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟIωάννης Μ. Ασλανίδης Αντγος ε.α. Επίτιμος Δκτής της Σ.Σ.Ε.
          

Tο παρόν κείμενο είναι απόρροια θλίψης και απογοήτευσης με το τι ασχολείται το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αντί των τεραστίων προβλημάτων που κληρονόμησαν στις Ένοπλες Δυνάμεις για πολλά χρόνια οι Προοδευτικές Κυβερνήσεις τις τελευταίες δεκαετίες.
            Όπως! γνωρίζουμε από ιδρύσεως του Πολεμικού Μουσείου της Χώρας μας, πρόεδρος ορίζεται ένας απόστρατος Στρατηγός, ο οποίος ανακαλείται στην Ενεργό Υπηρεσία για ορισμένο χρόνο. Κατά την γνώμη μου και ασφαλώς και κατά την γνώμη κάθε σκεπτόμενου Έλληνα, είναι ο πιο κατάλληλος και μάλιστα αμισθί.