Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Ν.Κακλαμάνης: «Το ίδρυμα Σόρος χρηματοδοτεί και το δήμο Αθηναίων»


Χιλιάδες, ίσως και εκατομμύρια δολάρια ξοδεύει κάθε χρόνο το ίδρυμα του επιχειρηματία Τζορτζ Σόρος στα Βαλκάνια.
Στην Ελλάδα ο Δήμος Θεσσαλονίκης, αρκετές οργανώσεις που λειτουργούν για υπέρ προσφύγων και των αιτούντων άσυλο αλλά και η ελληνική κοινότητα LBGTQ έχουν λάβει ως χορηγίες χιλιάδες δολάρια. Το ίδιο συνέβη και με οργανώσεις υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της προστασίας των προσφύγων στα Σκόπια.

Παυλόπουλος: Αιχμές του ΠτΔ για τη γερμανική κυβέρνηση – “Δεν αποδεχόμαστε την άρνησή τους για τις αποζημιώσεις”


    Το μήνυμα, «ποτέ ξανά ναζιστική θηριωδία», έστειλε από το μαρτυρικό χωριό Καταρράκτης των Τζουμέρκων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος
    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος τιμά με την παρουσία του, τις εκδηλώσεις μνήμης των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας τον Οκτώβριο του 1943, μετά την κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο των Εκτελεσθέντων Καταρρακτινών δήλωσε:

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ-ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ-ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ-ΚΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ.ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ. ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΥΚΑΣΟ(ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΓΕΩΓΡΑΦΗΤΟΙ)Ή ΑΛΛΟΥ. ΤΕΤΟΙΟΥ  ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ(ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ  ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ).

Διαβάστε και φρίξτε, ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ... και τους λαθροεισβολείς!Συνέδριο ΚΚΕ: «Αν γίνει πόλεμος με Τουρκία, εμείς θα χτυπήσουμε την ελληνική αστική τάξη»

 

Με λίγα λόγια, τη στιγμή που θα έχει κηρυχθεί επιστράτευση προς απόκρουση του εχθρού, το ΚΚΕ θα δημιουργήσει δεύτερο μέτωπο στο εσωτερικό της χώρας, το οποίο μάλλον θα έχει αντίκτυπο στην εθνική προσπάθεια.