Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Η ελληνική «αποθήκη» για πρόσφυγες και μετανάστες.Το επιχειρημα μας θα πρέπει προς τους Ευρωπαίους να είναι , ότι ανάπτυξη στη χώρα μας αποκλείεται να ύπαρξη, αν δεν επικρατήσει ασφάλεια ........και με το σημερινό κλίμα ανασφαλειας επενδύσεις στον τουριστικό τομέα αποκλείονται ΑΡΑ στις υποχρεώσεις μας των μνημονίων θα είναι αδύνατον να ανταποκριθούμε αν δεν κπληρωσουν τις δικές τους υποχρεώσεις συμμετοχής στη λύση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης......Μόνον με την ανάπτυξη θα ύπαρξη δυνατότητα να εξοφλουμε τα δανεικά.......

           Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση είχε υποτιμήσει το μέγεθος του προσφυγικού / μεταναστευτικού προβλήματος. Ήταν άλλωστε «εύκολο» και μικροπολιτικά επικερδές για τη Νέα Δημοκρατία ως αντιπολίτευση να αποδίδει από το 2015 στην «ανικανότητα» ή στις «ιδεοληψίες» της τότε κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ την προφανή αδυναμία διαχείρισης του προβλήματος. Τώρα, από τη θέση της κυβέρνησης, η Ν.Δ. διαπιστώνει ότι δεν έχει και πολλές διαφορετικές επιλογές απ’ όσες είχαν απομείνει στα χέρια και της προηγούμενης κυβέρνησης.

Αυτή ήταν η αιτία θανάτου του Μεγάλου Αλεξάνδρου!Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας κοινοποιώ ηλ. μήνυμα του φίλου Υποστρατήγου κ. Δημοσθένη Λαμπρινάκη,
σχετικά με ανακοίνωση του συναδέλφου κ. Θωμά Γερασιμίδη για τα αίτια
θανάτου του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Σε ίδια ομιλία του κ. Γερασιμίδη στο Rotary Club Ανατολικής Θεσσαλονίκης
(Μακεδονία Palace), προ 20/ετίας περίπου, είχε τονίσει, ότι αυτή η έρευνα
έγινε σε συνεργασία με μία Ιατρική Σχολή* στο Μόναχο της Βαυαρίας.

«Βόμβα» Χρυσοχοΐδη για το μεταναστευτικό: Μη διαχειρίσιμη η κατάσταση στην Ελλάδα


NEWSROOM IEFIMERIDA.GR


    Εκκληση προκειμένου οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες να αναλάβουν δράση για την κοινή αντιμετώπιση των αυξημένων μεταναστευτικών ροών, ιδιαίτερα του ζητήματος των ασυνόδευτων ανηλίκων, απηύθυνε ο υπουργός Προστασίας του ΠολίτηΜιχάλης Χρυσοχοΐδης.
    Μιλώντας ενώπιον της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου, ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε: «Το πρόβλημα στα νησιά είναι εκρηκτικό.

“Πρόσκληση σε γεύμα σ΄έναν υποψήφιο δολοφόνο” η συνάντηση Τραμπ-Ερντογάν στις ΗΠΑ


Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, αγνοεί τις ισχυρές αντιδράσεις που υπάρχουν στο εσωτερικό των ΗΠΑ και δέχεται να δει και να συνομιλήσει με τον φίλο του, όπως τον έχει χαρακτηρίσει Ταγίπ Ερντογάν, πρόεδρο της Τουρκίας.
Ο κ. Τραμπ θα υποδεχτεί και θα συζητήσει με τον πρόεδρο που έχει προκαλέσει ισχυρό πλήγμα στην εικόνα της “πανίσχυρης” Αμερικής, της “μοναδικής υπερδύναμης στον κόσμο”, η οποία υποτίθεται ότι επιβάλλει τα θέλω της σε οποιαδήποτε χώρα του πλανήτη…

S-400 και Pantsir στη Σερβία πουλάει ο Πούτιν και οι ΗΠΑ απειλούν με κυρώσεις που πλέον δεν τρομάζουν!


Η Ρωσία θα προμηθεύσει στη Σερβία αντιαεροπορικά συστήματα Pantsir-S στη Σερβία τους επόμενους μήνες σύμφωνα με  συμφωνία που έχει ήδη υπογραφεί, μετέδωσε το Σερβικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.
Ο Matthew Palmer, ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ για τα Δυτικά Βαλκάνια, προειδοποίησε τη Σερβία ότι η αγορά ρωσικών όπλων τη “θέτει σε κίνδυνο” για επιβολή κυρώσεων από τις ΗΠΑ . Οι Αμερικανοί θα πρέπει να έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν ότι με τον τρόπο που διαχειρίζονται τον Ερντογάν και την Τουρκία έχουν αρχίσει να μην τρομάζουν και τόσο με τις απειλές κυρώσεων.