Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Πιο «χλιαρά» δεν μπορούσε να απαντήσει το ΥΠΕΞ στην Άγκυρα: «Η Τουρκία διαστρεβλώνει την Ιστορία...

Απάντηση στην Άγκυρα για την οποία λέει ότι προχωρά σε διαστρέβλωση της ιστορίας εξέδωσε το υπ. Εξωτερικών μετά την προκλητική ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ.
Βασικά για κάτι τόσο «χοντρό» διπλωματικά και ιστορικά που είπε η Άγκυρα, η απάντηση που δόθηκε δεν θα μπορούσε να είναι πιο «χλιαρή» από αυτήν που δόθηκε.

Απάντηση του ΥΠΕΞ στην κατάπτυστη ανακοίνωση της Άγκυρας κατά της Ελλάδας


Ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ απάντησε στη χθεσινή επιθετική ανακοίνωση των Τούρκων κατά της Ελλάδας:
Η επιμονή της Τουρκίας να διαστρεβλώνει την Ιστορία δεν αρμόζει σε ένα σύγχρονο κράτος.
Την καλούμε να αναλογιστεί τις ιστορικές της ευθύνες, ιδιαίτερα αναφορικά με τη συμπεριφορά της έναντι της ελληνικής μειονότητας.

Σ Κ Ε Ψ Ε Ι Σ Μ Ο Υ Νο. 34 - 8 Νοεμβρίου, 2019   Αγαπητοί μου φίλοι σας χαιρετώ,
Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα που λέγονται και γίνονται….Όταν στην Ουάσιγκτον μιλάνε για αναβαθμισμένο ρόλο για την Ελλάδα, στην περιοχή μας, αλλά και διάφορα άλλα σχέδια ,                                                                    για τις ΗΠΑ αυτός ο ρόλος  σημαίνει συμμετοχή σε πόλεμο! …Δεν είναι κρυφό ότι ενώ οι Αμερικανοί σχεδιάζουν για τα δικά τους συμφέροντα, για το Ιράν και τους αγωγούς του Ιράκ και Συρίας, 

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΤο έστειλε ο Γιώργος Επιτήδειος

PRONEWS

    Ένας εκ των διοργανωτών της εκδήλωσης μπάρμπεκιου έξω από το hotspot των Διαβατών , σε σημερινές του δηλώσεις στον ΑΝΤ1 ανέφερε πως στόχος της εκδήλωσης είναι να γίνει ξεκάθαρο στους αλλοδαπούς πως οι Έλληνες δεν θα ανεχθούν την επιβολή του μουσουλμανικού τρόπου ζωής.
    Υπερασπιζόμενος την εκδήλωση που έχει προκαλέσει αντιδράσεις και σφοδρές πολιτικές αντιπαραθέσεις το τελευταίο 24ωρο, μετά και τις δηλώσεις του Χρήστου Γιαννούλη, ο Δ. Ζιαμπάζης είπε ότι ο σκοπός του μπάρμπεκιου με χοιρινό και κρασί έξω από το ΚΥΤ Διαβατών είναι να αναδειχτεί ο «υποβιβασμός και η γκετοποίηση της συγκεκριμένης περιοχής».

Υπερήφανοι για την πολυπολιτισμική Ελλάδα!Νικόλαος Ταμουρίδης    Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ 

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ
   

 Ελλάδα, έτος 2019 μετά Χριστόν! Έτος θαυμαστόν!
    Έτος υπερηφάνειας! Επιτέλους εμείς οι νεοέλληνες νοιώθουμε υπερήφανοι!
    Υπερήφανοι για την πολυπολιτισμικότητά μας! Υπερήφανοι για τον «διεθνισμό» μας! Υπερήφανοι για τα «δημοκρατικά» μας αισθήματα. Υπερήφανοι για τον «ανθρωπισμό» μας!
    Υπερήφανοι γιατί ονομάσαμε τα Σκόπια «Βόρεια Μακεδονία». Τι κι αν παραδώσαμε τα συμβόλαια της Μακεδονίας και προδώσαμε τον Μέγα Αλέξανδρο και τον Παύλο Μελά; Σιγά το πράμα!

Ποτέ στην Ιστορία δεν ξανάγινε τέτοιο πράγμα…

Μερικές χρήσιμες – και κρίσιμες – πληροφορίες, για τα γεγονότα που αντιμετωπίζουμε και τα - δραματικότερα ίσως - που έρχονται:
·       Όλες οι χώρες που έχουν μεταναστευτικούς πληθυσμούς, έλεγξαν απολύτως την είσοδό τους. Τους προσκάλεσαν, τους επέλεξαν όταν μπήκαν - και τους έλεγχαν συνεχώς.
Κάποιες υπήρξαν εξ αρχής οι ίδιες κοινωνίες εποίκων: ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία, Ζηλανδία.

Είναι εποικισμός...


Εθελοτυφλούν όσοι καμώνονται πως δεν αντιλαμβάνονται ότι το μεταναστευτικό είναι, πρωτίστως, ζήτημα εθνικής ασφάλειας της χώρας.
Μείζον θέμα κοινωνικής συνοχής και επιβίωσης.
Δεν είναι ζήτημα… ανθρωπισμού!
Κι αν θέλουμε να δείξουμε ανθρωπισμό, ας μαζέψουμε πρώτα τους άστεγους από τους δρόμους κι ας κάνουμε κάτι για τους φτωχούς και τους ανήμπορους συμπατριώτες μας. Ψυχή έχουν κι αυτοί.

Ολόκληρη η ομιλία του Κώστα Καραμανλή στο Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου.


Η αναφορά στο «λυκόφως των πολιτικών ηγεσιών», είναι άλλο ένα μήνυμα υπέρ του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος πρώτος εισήγαγε τον όρο στο βιβλίο του.
Καθηγητά Γραμμένε,
Προσκεκλημένοι και ομιλητές,
Κυρίες και Κύριοι,
Είναι προνόμιο να μιλώ στο Κέντρο Ναυτιλίας, Εμπορίου και Χρηματοοικονομικών Κώστας Γραμμένος, το επίτευγμα ζωής του Καθηγητή Γραμμένου.