Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Πάει για κόμμα ο στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος: Τι δήλωσε σε εφημερίδα της Βέροιας


Ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος δήλωσε πως «στις ερχόμενες εκλογές δεν θα μείνω αδρανής» και ότι το «Κοινό των Απανταχού Ελλήνων» θα μετατραπεί σε κίνημα, με ότι αυτό σημαίνει» 

Ημερομηνίες σταθμοί στην πορεία του Έθνους

δημοκρατία
Ημερομηνίες σταθμοί στην πορεία του Έθνους…
18.11.2019
Εικόνα: Χρήστος Μπολώσης
Υπάρχουν μερικές ημερομηνίες, που προσφέρονται για ανάμνηση και υπενθύμιση ιστορικών αντιστασιακών γεγονότων.

Μη μας εξοργίζετε! Μην προσβάλετε τις μνήμες των γονιών και τον προγόνων…Κάποιοι – άθλιοι «πολιτικώς ορθοί» – κουνάνε το δάχτυλο στην συντριπτική πλειονότητα του Ελληνικού λαού και ρωτάνε;
Θανάσης Κ.

--Ξεχάσατε πως και οι Έλληνες υπήρξαν κάποτε και πρόσφυγες και μετανάστες;

Δηλαδή εξομοιώνουν την τραγωδία του Ελληνισμού τον 20ο Αιώνα με την …«μπίζνα» της λαθρομετανάστευσης σήμερα!

To έγκλημα του Μαρόκου


Όπως ήταν αναμενόμενο, τα περισσότερα μέλη του ΟΗΕ τέθηκαν στο Μαρόκο υπέρ της παγκόσμιας συμφωνίας για την προώθηση της οικονομικής μετανάστευσης (κείμενο εδώ). Υπενθυμίζω πως πρόκειται για το προϊόν μίας μακράς και έντονης διεργασίας των λόμπι των μεγάλων υπερεθνικών ομίλων που χρηματίζουν τους πολιτικούς για να στηρίξουν τα συμφέροντα τους.

Quotes by Marcus Aurelius


Marcus Aurelius was born on April 26, 121, in Rome, Italy. As Emperor of Rome from 161-180,  Aurelius kept the empire safe from the Parthians and Germans and was considered to be the last of the five great emperors. He is best known for his stoic philosophy personal writings 'Meditations' - a collection of 12 short books about Self-discipline, guidance, motivation, and self-improvement. To this day, his wisdom inspires many who read his thoughts, and he is still quoted today.

“Άμυνα – Ένοπλες Δυνάμεις: Στο πυρ το εξώτερον”! Ο Κ.Φράγκος το επιβεβαιώνει με 4 γεγονότα

(Ειδησούλες και σχόλια ατάκτως ερριμμένα)
     Από τον Κων. Φράγκο
Άμυνα – Ένοπλες Δυνάμεις: Στο πυρ το εξώτερον Ι
  • Σε μακρά, long-plane, συνέντευξη του κ. Πρωθυπουργού στο ΣΚΑΙ (Κυριακή 3/11),στον κ. Γ. Αυτιά, ενώ ανεφέρθησαν τα πάντα δεν έγινε καμμιά αναφορά ούτε στην Άμυνα-Αποτροπή, ούτε στις ΕΔ γενικότερα. Ήσσονος σημασίας θέματα, θα μου πείτε. Ο γλυκομελίστακτος, χαριτωμενούλης δημοσιογράφος έκανε ευγενικές και πλήρεις… υγρασίας ερωτήσεις στον κ. Κ. Μητσοτάκη προσπαθώντας να τον κολακεύσει αλλά ούτε μια νύξη για το οξύτατο θέμα της απειλής. Ή του υπεδείχθη να μην θίξει το θέμα ή, ο ίδιος, δεν το θεωρεί σημαντικό και δεν ήθελε να κουράσει τον Πρωθυπουργό με δύσκολα.

“Αναζητώντας τον Στρατιωτικό Ηγέτη” και “την αλήθεια για τις ΕΔ”! Ο Πτέραρχος Γεωργούσης δεν κρύβεται

Γράφει ο
Ευάγγελος Γεωργούσης
Αντιπτέραρχος(Ι)ε.α
Επίτιμος Δκτης Δ.Α.Ε.
Πρόεδρος Συνδέσμου Αποφοίτων Σ.Ι.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά νιώθω την ανάγκη να ασχοληθώ με ένα θέμα που δεν το ‘’ακουμπάμε’’ αρκετά. Τα δεδομένα του γεωπολιτικού περιβάλλοντος της χώρας μας , αναγκαστικά φέρνουν στο προσκήνιο , με μεγαλύτερη και ιδιαίτερη ένταση, την Στρατιωτική Ισχύ της και τους φορείς που την διαχειρίζονται και έχουν την ευθύνη των Ε.Δ. μας. Την Πολιτική, αλλά ιδιαίτερα την Στρατιωτική Ηγεσία.