Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Μέρκελ, Μακρόν και Τζόνσον καλούν Ερντογάν σε τετραμερή συνάντηση! Κατά τ΄ άλλα αναμένονται…κυρώσειςΗ υποκρισία Αμερικανών και Ευρωπαίων στην αντιμετώπιση της Τουρκίας και του Ερντογάν, επιβεβαιώνεται από την ανακοίνωση που έκανε ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Ιμπραήμ Καλίν. Ο Ερντογάν θα συμμετάσχει σε τετραμερή συνάντηση με τους ηγέτες της Γαλλίας, της Γερμανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου στο Λονδίνο!
Η συνάντηση θα γίνει αμέσως μετά τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο 3 και 4 Δεκεμβρίου.

Το σχέδιο για το προσφυγικό-Ο ΥΦΕΘΑ ανακοίνωσε ότι κλείνει η Μόρια και 20.000 μεταφέρονται στην ενδοχώραΤο  σχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού-προσφυγικού προβλήματος παρουσίασε ο υφυπουργός Άμυνας- ειδικός συντονιστής για το μεταναστευτικό Αλκιβιάδης Στεφανής.
Στόχος της κυβέρνησης είναι να μεταφερθούν 20.000 πρόσφυγες από νησιά του Αιγαίου στην ενδοχώρα έως τις αρχές του 2020. Ανακοίνωσε  ότι κλείνει η Μόρια στη Λέσβο, όπως και το υπάρχον κέντρο στη Χίο.
Σύμφωνα με τον κ. Στεφανή το σχέδιο προβλέπει:

Όχι Άλλο Χάσιμο Χρόνου... ΟΧΙ στην Ισλαμποποίηση Της Ελλάδας - Δείτε Τα Φρικτά Στοιχεία! - Βίντεο


Από τα παλιά ακόμη χρόνια, όπου το ισλάμ έφτανε -έστω και με αργούς ρυθμούς- το 16% του πληθυσμού μιας περιοχής ή χώρας, επικρατούσε
Και αυτό έχει αποδειχθεί μαθηματικά και όχι υποθέτοντας. Τα ιστορικά στοιχεία μιλάνε μόνα τους.

Στην Ελλάδα έχουμε περίπου 20% μουσουλμάνους, και όλο και πληθαίνουν με την λαθρομετανάστευση. 

Ενημέρωση για το εθνικό θέμα της Βορείου Ηπείρου - Θέμα "Τσάμιδες"


Τα μέτωπα του ελληνισμού είναι πολλά:
Κύπρος, Αιγαίο, Θράκη, Μακεδονία, Βόρειος
Ήπειρος, φυλετική εξόντωση μέσω της
μαζικής εισβολής λαθρομεταναστών,
οικονομικής υποβάθμισης του λαού,
ανεργίας και μετανάστευσης των νέων
Ελλήνων, συστηματικής διάλυσης των
παραγωγικών πυλώνων της εθνικής
οικονομίας. Ενημέρωση παρακάτω για το
εθνικό θέμα της απειλής των Τσάμηδων.

Το Παρίσι δεν είναι πλέον η πόλη του φωτός.


Μερικές αποκαλυπτικές εικόνες γύρω από την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη του φωτός μετά από την επικράτηση των μεταναστών στη Γαλλία. Πλέον κυκλοφορώντας στην πόλη του Παρισιού δεν συναντάς πολύ εύκολα λευκό η πλειοψηφία πλέον είναι μόνο μαύρη και κυρίως μουσουλμάνοι η Γαλλία έχει πέσει εδώ και πάρα πολύ καιρό στα χέρια των λαθρομεταναστών κυκλοφορώντας στους δρόμους του Παρισιού και πηγαίνοντας στα τουριστικά αξιοθέατα θα συναντήσεις