Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Το παιχνίδι χάθηκε...


(Ανανεωμένο) Κι επισήμως πλέον η Ελλάδα μετατρέπεται σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών. Μπορεί οι κυβερνώντες να προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο, όμως το δήθεν συνολικό επιχειρησιακό σχέδιο που παρουσίασαν για το μεταναστευτικό αυτό αντικατοπτρίζει.
Αν ήθελαν πραγματικά να λύσουν το πρόβλημα θα ανακοίνωναν απτές πρακτικές αποτροπής και δεν θα έδιναν εμμέσως το σήμα στους διακινητές να φέρουν κι άλλους μουσαφιραίους.

Η κοροϊδία της αποσυμφόρησης των νησιών    Η καταστροφή που έγινε επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ είναι πράγματι συγκλονιστική και η παρούσα κυβέρνηση θα είχε αρκετές δικαιολογίες για την κατάσταση που επικρατεί τώρα στο μεταναστευτικό. Αλλά μια σειρά κινήσεων, με κορυφαία το νομοσχέδιο για την μετανάστευση, αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει ως κυρίαρχη πολιτική επιλογή τα ανοιχτά σύνορα.
    Πάρτε για παράδειγμα το πρόσφατο μεταναστευτικό νομοσχέδιο. Στο «Βήμα» (3/11/19) διαβάζουμε ότι «Ο πρωθυπουργός, από την πλευρά του, παρουσίασε ένα νομοσχέδιο βασισμένο σε ευρωπαϊκές αρχές, με ρυθμίσεις που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν «αριστερές», όπως π.χ. η παροχή ασφαλιστικής περίθαλψης και πρόσβασης στην Υγεία και στην Παιδεία για τους πραγματικούς πρόσφυγες και ειδικά για τα παιδιά, ο χαρακτηρισμός ως ευάλωτων όλων των ανηλίκων όχι μόνο των ασυνόδευτων, και ως μελών της οικογένειας των αιτούντων ο εκτός γάμου σύντροφος και οι γονείς

Γ.Τράγκας: «Πράκτορας των Γερμανών ο Σημίτης σύμφωνα με τον Α.Παπανδρέου - Η Τουρκία θα επιτεθεί στην Ελλάδα»

Για άλλη μία φορά αποκαλυπτικός ήταν ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος μίλησε τόσο για τη Siemens όσο και για επερχόμενη ελληνοτουρκική κρίση.
«Ο στρατηγός του Σημίτη απαλλάχθηκε λόγω παραγραφής. Μετά από 14 χρόνια ουσιαστικά τίποτα δεν άγγιξε τη Ζίμενς και όσα έκανε στην Ελλάδα. Οι Γερμανοί δεν έφυγαν ποτέ. Ήταν πάντα εδώ. Ο Θεόδωρος Τσουκάτος τα έχει πει όλα σε εμένα. Με το Ν και με το Σ. Ποτέ οι συνάδελφοί μου, κανένα μέσο στην Ελλάδα δεν αναπαρήγαγε την πολυσέλιδη συνέντευξη που μου παραχώρησε στο γραφείο του.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Αθήνα, 20 Νοεμβρίου 2019 
                                                                                                                  Πηγή φωτογραφίας: Σπούτνικ
«Σταματήστε την Παράνομη Μετανάστευση!
Σταματήστε τον Εποικισμό και την Αλλοίωση του Πληθυσμού της Χώρας»

1. Παρακολουθούμε με μεγάλη ανησυχία αλλά και κατάπληξη, για την επιδεικνυόμενη ανοχή και απραξία, να συνεχίζεται επί χρόνια και να αποκορυφώνεται σήμερα μια απίστευτη εισβολή στη χώρα παρανόμων μεταναστών, που παρουσιάζονται όλοι, συστηματικά και προσχηματικά, ως πρόσφυγες και αιτούνται παροχή πολιτικού ασύλου.
Είναι από καιρό γνωστό ότι η συντριπτική πλειοψηφία των παρανόμως εισερχομένων στη χώρα και αιτούντων άσυλο είναι παράνομοι μετανάστες και όχι πρόσφυγες, όπως η ιδιότητα και το καθεστώς του πρόσφυγα καθορίζεται από τη Διεθνή Σύμβαση της Γενεύης του 1951, την οποία επεκύρωσε και η χώρα μας το 1959. Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας από το βήμα της Βουλής και βασιζόμενος σε αναμφισβήτητα στατιστικά στοιχεία, επιβεβαίωσε ότι το ποσοστό των Σύρων αιτητών ασύλου δεν υπερβαίνει το 2% και ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα είναι ουσιαστικά πρόβλημα παρανόμων μεταναστών.

Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΑΤΗ ΗΡΕΜΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΜΑΣ..Τα Ελλαδικά Πανεπιστήμια, όλα τα πολλά χρόνια, που μπορεί να θυμάται ο κάθε Συνέλληνας αποτελούσαν και δυστυχώς αποτελούν πεδίο κακής πολιτικής διαμάχης μεταξύ των πολιτικών κομμάτων της χώρας μας σε βαθμό «κακουργήματος»..!
Απαράδεκτη σκληρότατη εκμετάλλευση της ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ Νεολαίας μας για ικανοποίηση του μοναδικού στόχου: την ψήφο της πιο δυναμικής πνευματικής μας μερίδας του εκλογικού σώματος. Θυσιάζοντας όχι μόνο τον πολύτιμο σπουδαστικό χρόνο της, της υγείας της, ακόμη και της ζωής των φοιτητών, σπέρνοντας τον καταστροφικό φανατισμό, της διχόνοιας με τόσα κάκιστα αποτελέσματα όσα δεν είχαν οι άλλες κοινωνικές τάξεις του Ελλαδικού λαού.

Η Ατζέντα

Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης
Αν εξετάσει κανείς την επίσκεψη του Ρ. Τ. Ερντογάν στον Λευκό Οίκο στις 13 Νοεμβρίου 2019, τις πολύωρες συζητήσεις με διαφορετικές συνθέσεις και τις κοινές δηλώσεις των δύο Προέδρων, μένει με την εντύπωση πως όλα αυτά ήταν μια απλή επικοινωνιακή παράσταση με αμοιβαίο, εσωτερικό πολιτικό όφελος.
Η ατζέντα των θεμάτων που (υποτίθεται) θα αντιμετωπιζόταν ήταν εξαιρετικά σοβαρή:
Κορυφαίο στην ατζέντα η αγορά των Ρωσικών συστημάτων αεράμυνας S-400. Το αποτέλεσμα των πολύωρων συζητήσεων ήταν θολό, όσο ξεκάθαροι είναι οι Αμερικανικοί νόμοι: Η αγορά των S-400 από την Τουρκία συνοδεύεται με κυρώσεις στη βάση του νόμου CAATSA, το αργότερο εντός έξη μηνών από την παραλαβή τους που ξεκίνησε τον Ιούλιο. Ο χρόνος περνάει και το εξάμηνο εξαντλείται…

Ο Ι Σ Κ Ε Ψ Ε Ι Σ Μ Ο Υ Νο. 35 20 Νοεμβρίου, 2019

Αγαπητοί μου φίλοι σας χαιρετώ,
Απ’ότι βλέπω η Νέα Τάξη Πραγμάτων υλοποιεί στις μέρες μας, με κάθε λεπτομέρεια, το σχέδιο της για εγκαθίδρυση μιας «Παγκόσμια Κυβέρνησης μέσω του Χρέους» όπως το είχαν  ανακηρύξει  όταν
αρχικώς αποφάσισαν.  Η Ελλάδα μας με τον πνευματικό της πλούτο της ιστορίας της και της Ορθοδοξίας, αλλά και του φυσικού της πλούτου, μαζί με την γεω-στρατηγική της θέση, ήταν από την αρχή
ο κύριος στόχος τους να την καταστρέψουν , αρχίζοντας από την αλλοίωση του πληθυσμού της.