Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Δεν είναι πρόσφυγες – Δεν είναι μετανάστες

Γράφει η Αριάδνη Νούκα
.
Το μεταναστευτικό ή για να ακριβολογούμε το λαθρομεταναστευτικό (αυτή ακριβώς η λέξη αναφέρεται και στο άρθρο 79 περ γ της Συνθήκης λειτουργίας της Ε.Ε.) είναι σήμερα το κρισιμότερο και πρωταρχικό εθνικό και κοινωνικό πρόβλημα.


Με δεδομένο δε, τον εξελισσόμενο δημογραφικό μας “θάνατο”, που σκοπίμως μας τον παρουσιάζουν ως μή αναστρέψιμο, ως Έθνος έχουμε ελάχιστα χρονικά περιθώρια για τη συνέχιση της κυριαρχίας επί της χώρας μας, και άρα και ελάχιστα χρονικά περιθώρια για τη σωτηρία με ειρηνικά μέσα.

ΣΟΚ>Οι Έλληνες μαθητές τελευταίοι στην Ευρώπη!


Γνωρίζατε ότι οι Έλληνες μαθητές διαχρονικά βαθμολογούνται σε τρία γνωστικά αντικείμενα (μαθηματικά, κατανόηση κειμένου και φυσικές επιστήμες) κάτω από τον μέσο όρο του ΟΟΣΑ;
Ότι η επίδοσή τους είναι χειρότερη από σχεδόν όλες τις χώρες της Ε.Ε.;
Και ότι ο μέσος 15χρονος Έλληνας μαθητής έχει τις γνώσεις και τις ικανότητες του μέσου 12χρονου μαθητή από τη Σιγκαπούρη;
Γιατί συμβαίνει αυτό;

Πηγαίνετε να συζητήσετε μ’ αυτή την Τουρκία… αντί να γίνει επιτέλους το προφανές


Δεν είναι η πρώτη φορά που τα γράφουμε, καθώς προειδοποιήσαμε εγκαίρως από τις σελίδες του DP για όσα ερχόντουσαν στις σχέσεις Ελλάδας – Λιβύης. Πρόκειται για άλλο ένα “καραμπινάτο” θέμα στο οποίο η ελληνική διπλωματία σέρνεται πίσω από τις εξελίξεις. Αντιδρά στις ενέργειες που κάνουν άλλοι. Δεν επιχειρεί αν διαμορφώσει το περιβάλλον εντός του οποίοι καλείται να επιβιώσει και να υπερασπίσει τα συμφέροντά της. Τα νόμιμα φυσικά, με γνώμονα πάντα το διεθνές δίκαιο.

“Πόσο δίκιο έχει ο Μακρόν για το εγκεφαλικά νεκρό ΝΑΤΟ”;


by Patrick J. Buchanan
[Απευθύνονται σε Αμερικανούς πολίτες, ψηφοφόρους και σκεπτομένους ανθρώπους τα ερωτήματα που θέτει το κατωτέρω άρθρο Αμερικανού δημοσιολόγου, απρόσβλητα θωρακισμένου απέναντι στην εξοντωτική κατηγορία της ρωσοφιλίας, που πνίγει στις ΗΠΑ  την φωνή και την υπόληψη όποιου ενοχλεί την απόλυτη κυριαρχία και τα σχέδια  ενός αντισυνταγματικού, σκοτεινού και ασύδοτου, υπερεθνικού  διευθυντηρίου.