Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

ΣΟΚ>Οι Έλληνες μαθητές τελευταίοι στην Ευρώπη!


Γνωρίζατε ότι οι Έλληνες μαθητές διαχρονικά βαθμολογούνται σε τρία γνωστικά αντικείμενα (μαθηματικά, κατανόηση κειμένου και φυσικές επιστήμες) κάτω από τον μέσο όρο του ΟΟΣΑ;
Ότι η επίδοσή τους είναι χειρότερη από σχεδόν όλες τις χώρες της Ε.Ε.;
Και ότι ο μέσος 15χρονος Έλληνας μαθητής έχει τις γνώσεις και τις ικανότητες του μέσου 12χρονου μαθητή από τη Σιγκαπούρη;
Γιατί συμβαίνει αυτό;

Πηγαίνετε να συζητήσετε μ’ αυτή την Τουρκία… αντί να γίνει επιτέλους το προφανές


Δεν είναι η πρώτη φορά που τα γράφουμε, καθώς προειδοποιήσαμε εγκαίρως από τις σελίδες του DP για όσα ερχόντουσαν στις σχέσεις Ελλάδας – Λιβύης. Πρόκειται για άλλο ένα “καραμπινάτο” θέμα στο οποίο η ελληνική διπλωματία σέρνεται πίσω από τις εξελίξεις. Αντιδρά στις ενέργειες που κάνουν άλλοι. Δεν επιχειρεί αν διαμορφώσει το περιβάλλον εντός του οποίοι καλείται να επιβιώσει και να υπερασπίσει τα συμφέροντά της. Τα νόμιμα φυσικά, με γνώμονα πάντα το διεθνές δίκαιο.

“Πόσο δίκιο έχει ο Μακρόν για το εγκεφαλικά νεκρό ΝΑΤΟ”;


by Patrick J. Buchanan
[Απευθύνονται σε Αμερικανούς πολίτες, ψηφοφόρους και σκεπτομένους ανθρώπους τα ερωτήματα που θέτει το κατωτέρω άρθρο Αμερικανού δημοσιολόγου, απρόσβλητα θωρακισμένου απέναντι στην εξοντωτική κατηγορία της ρωσοφιλίας, που πνίγει στις ΗΠΑ  την φωνή και την υπόληψη όποιου ενοχλεί την απόλυτη κυριαρχία και τα σχέδια  ενός αντισυνταγματικού, σκοτεινού και ασύδοτου, υπερεθνικού  διευθυντηρίου.

Οργισμένη παραίτηση του δ/κτή της 114ΠΜ των Mirage 2000: «Δεν έχω αεροσκάφη και με αναγκάζουν να εξυπηρετώ μετανάστες»!

Στα όρια του φαίνεται πως έφτασε ο διοικητής της 114ΠΜ της βάσης των Mirage 2000, ένας εξαίρετος αξιωματικός, έμπειρος μαχητής των αιθέρων, και υψηλό εθνικό φρόνημα Σμήναρχος (Ι) Ιωάννης Κυρίου.
Η παραίτησή του έπεσε σαν «βόμβα», καθώς σύμφωνα με πληροφορίες παραιτήθηκε για δύο πολύ βασικούς λόγους: