Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Eχουμε πατρίδα ή οι οικογένειες μας βρίσκονται στο έλεος της νεο-Οθωμανικής αυτοκρατορίας
ΠΩΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΓΙΝΕ ΒΙΛΑ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ

Hδη ο Σουλτάνος λεηλάτησε τα κοιτάσματα της Κύπρου και οδεύει στο Καστελόριζο και στο Ροδάκινο

ο ερώτημα πλέον είναι έχουμε πατρίδα ή βρισκόμαστε ήδη υπό την κυριαρχία της νεο-Οθωμανικής Αυτοκρατορίας;
Οταν ένας Ελληνας βουλευτής αποκαλύπτει ότι στη πραγματικότητα τα κοιτάσματα της Κύπρου έχουν λεηλατηθεί από την Τουρκία με την ανοχή του Τραμπ ο οποίος κάνει οικογενειακές μπίζνες με τον Ερντογάν τι μέλλον μπορεί να έχουν η Ελλάδα και η Κύρπος στην Ανατολική Μεσόγειο;

Γιώργος Τράγκας: «Ολομόναχοι. Όσοι έφεραν τη μνημονιακή σηψαιμία, συμβουλεύουν τώρα να πάμε σε ακρωτηριασμό των άκρων»"Ο Ερντογάν εδώ και χρόνια έχει στο νου του την επέκταση της Τουρκίας προς τα δυτικά"


«Ολομόναχοι. Για μια ακόμη φορά στην ιστορία μας χτυπάμε τις πόρτες των ξένων και ικετεύουμε για βοήθεια. Όλοι γύρω μας είναι Πόντιοι Πιλάτοι. Όσοι έφεραν τη μνημονιακή σηψαιμία, συμβουλεύουν τώρα να πάμε σε ακρωτηριασμό των άκρων για να σωθούμε. Ο ένας μετά τον άλλον γυρίζουν την πλάτη στη μικρή Ελλάδα.
Αυτοί που μας στραγγίζουν το αίμα επί μια δεκαετία και μετά λένε sorry, λάθος κάναμε που σας σφάξαμε. Όλοι αποθεώνουν τον Ερντογάν. 

“Ο Ερντογάν τα ‘βαλε και με το “αφεντικό” της Λιβύης ,τον Μακρόν”


Της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ
 Ο φιλοκυβερνητικός Τύπος παρουσίασε τη συμφωνία που υπέγραψε ο Ερντογάν με τον Σεράτς με διθυραμβικούς τίτλους. Όμως, υπάρχουν και κάποιοι αναλυτές που εκφράζουν τον προβληματισμό τους. Ένας από αυτούς ο Ιχσάν Τσαραλάν στην τακτική του στήλη στην εφημερίδα Duvar υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, τα εξής:”Αποκτήσαμε ένα νέο μεγάλο πρόβλημα. Το καινούργιο πρόβλημα μας φέρει την ονομασία Μνημόνιο Συνεργασίας Τουρκίας-Λιβύης, για την οριοθέτηση ΑΟΖ. Μακάρι να είναι για το καλό της χώρας και του λαού.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις επιβλέπουν - φροντίζουν 55.000 λαθρομετανάστες!!


Έχουν εκτραπεί της αποστολής τους. Την καταιγίδα που έρχεται δεν την βλέπουν;

   


 Συνεχίζει το ΓΕΕΘΑ την πρωτοφανή για τα παγκόσμια δεδομένα, ενασχόλησή του με δεκάδες χιλιάδες αλλοδαπούς, που έχουν εισβάλει στη χώρα και την οποία αντιμετωπίζουν ως "μη-χώρα".
    Την στιγμή που η τουρκική απειλή, έχει ξεφύγει  πέρα από κάθε όριο, με την Άγκυρα να είναι έτοιμη να υφαρπάξει την ελληνική ΑΟΖ το ΓΕΕΘΑ στέλνει ανακοινώσεις ότι στην επίβλεψή του έχει 55.000 -
και βάλε- αλλοδαπούς!

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ:


ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣΤο Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε παρουσίαση βιβλίου που αφορά στην Συμφωνία των Πρεσπών του Ιωάννη Αμπατζόγλου. Ένας εκ των ομιλητών αντί να παρουσιάσει το εν λόγω βιβλίο, το μόνο που έκανε ήταν να βγάλει «χολή», εξαπολύοντας επίθεση στις Παμμακεδονικές Ενώσεις και σε μεμονωμένους πατριώτες που αντιστάθηκαν και συνεχίζουν να αντιστέκονται στην προδοσία της Μακεδονίας.

Προσέβαλε την ΠΟΠΣΜ (Παμμακεδονική Ένωση Ελλάδος), της οποίας είχα την τιμή να ηγούμαι στα δύσκολα χρόνια του αγώνα κατά της παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας στους Σλάβους. Μας χαρακτήρισε ως «άχρηστους», ενώ ΟΛΟΙ γνωρίζουν ότι η ΠΟΠΣΜ σε συνεργασία με τις Παμμακεδονικές Ενώσεις του Εξωτερικού και με την βοήθεια ΠΟΛΛΩΝ ομογενών εξαντλήσαμε ΟΛΑ τα νόμιμα μέσα για την αποτροπή της «προδοσίας».

Περιπολώντας στον Έβρο για “παράνομα εισελθόντα πρόσωπα” με διαταγές εκτός λογικής

https://1.bp.blogspot.com/-tlG2rO0T2aY/XeNe7SCBCBI/AAAAAAAAvLA/GUlZeaubW2ExVMcXIfUeRYI63DwUnkrwwCLcBGAsYHQ/s320/evros%2B1.jpg


Ο Έβρος υποδέχεται κάθε μέρα μεγάλο αριθμό προσφύγων και μεταναστών. Οι στρατιωτικοί που κάνουν περιπολίες στον Έβρο έχουν ένα μεγάλο πρόβλημα να αντιμετωπίσουν αν εντοπίσουν πρόσφυγες ή μετανάστες που προσπαθούν να περάσουν τα σύνορα ή έχουν πατήσει ήδη σε ελληνικό έδαφος: τον παραλογισμό των διαταγών.