Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Επιβεβαίωση του “παγώματος” πώλησης των F-35 στην Τουρκία από τις ΗΠΑ


Η Επιτροπή Άμυνας της αμερικανικής Γερουσίας και η Βουλή των Αντιπροσώπων συμφώνησαν στο “πάγωμα” πώλησης των F-35 στην Τουρκία. Η συμφωνία έχει τη σημασία της καθώς η Γερουσία ελέγχεται από τους Ρεπουμπλικανούς και η Βουλή των Αντιπροσώπων από τους Δημοκρατικούς.

Εθνικό μέτωπο κατά Τουρκίας


Εθνική σύμπνοια και ομόνοια διαπιστώθηκε κατά τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΣΕΠ), όπως δήλωσε μετά το τέλος της συνεδρίασης ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. «Είχα την ευκαιρία σήμερα στο πλαίσιο του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής να ενημερώσω τα κόμματα για τις εξελίξεις τις τελευταίες ημέρες.

Θρασεία εκστρατεία των εθνομηδενιστών εναντίον των Ελλήνων με την επιβολή ιδεολογικής τρομοκρατίας


Αθηνά Κατσαφάδου
Έχουν πέσει πιά οί μάσκες για  τους εθνομηδενιστές. Αντιλαμβάνεται  όλο  και  περισσότερο ό  ελληνικός  λαός  -  παρά  τις  απεγνωσμένες προσπάθειες της  πλειοψηφίας  των  ΜΜΕ να  τους  συγκαλύψουν - τον  ρόλο  πού  παίζουν  εναντίον  της  εθνικής  κυριαρχίας, δημόσιας ασφάλειας και εν τέλει επιβίωσης του  ελληνισμού. 

Σ. Καλεντερίδης : Αναγκαία η στρατηγική αποτροπής , έρχεται εθνική ταπείνωση αν δεν αλλάξουμε


Η Ελλάδα σήμερα θυμίζει το Βυζάντιο πριν την άλωση


Κατσανέβας Θεόδωρος
9 Δεκεμβρίου 2019

 Η Ελλάδα σήμερα θυμίζει το Βυζάντιο τηνεποχή πριν την άλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453. Όπως τότε έτσι και τώρα, η χώρα βρίσκεται σε πλήρη οικονομική,εθνική, κοινωνική παρακμή και απαξίωση. Έχει χαθεί η οικονομική και εθνική της ανεξαρτησία με την επικράτηση της οικονομικής ευρωκατοχής.

Τι πραγματικά συμβαίνει στον Βόρειο Έβρο;Νίκος Ταμουρίδης    Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ   Αντιπρόεδρος ΔΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Είπε ο Γ.Γ. του NATO ότι η Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα να καταρρίψει τουρκικά αεροσκάφη;


Τις τελευταίες μέρες, έχει γίνει viral η παρακάτω εικόνα, με τους εξής ισχυρισμούς:
  • Πρώτον, ότι ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, δήλωσε ότι «Η Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα να καταρρίψει τουρκικά αεροσκάφη γιατί δεν είναι κυρίαρχο κράτος, και δικαίωμα για κατάρριψη έχει μόνο η Γερμανία».
  • Δεύτερον, ότι ο Γεώργιος Κασιμάτης, συνταγματολόγος, δήλωσε ότι «Στο μνημόνιο υπάρχει ρητή παραίτηση δικαιωμάτων κυριαρχίας, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας».

Κι αποχαιρέτα την, την Ελλάδα που χάνεις…


Τον εθνομηδενισμό των συριζαίων φαίνεται ότι ζήλεψαν οι... νεοφιλελεύθεροι σωτήρες και κάνουν τα πάντα για να τον ξεπεράσουν.
Πως αλλιώς να εξηγηθεί η λεύκη σημαία που υψώνουν καθημερινά απέναντι στον σουλτάνο που είναι έτοιμος να μπουκάρει στο Αιγαίο.
Αντί ήδη να έχουμε στείλει πλοία στην Κρήτη και στο Καστελόριζο κραυγάζοντας Μολών Λαβέ, διεθνοποιούμε την τουρκική προκλητικότητα.

Αξιότιμε κ. Μέρτζο,..

Αξιότιμε κ. Μέρτζο,
 Με αφορμή το μέηλ σας επιτρέψτε μου μερικές σκέψεις
1.Λέτε ότι τα στρατηγικά συμφέροντα της Ελλάδος υπηρετούντε από την παρούσα Κυβέρνηση και δικαιώνουν τη δική σας θέση περί έντιμου συμβιβασμού.Πώς αυτό συμβιβάζεται με το έγκλημα της παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας,της γλώσσας,της ιστορίας μας και του πολιτισμού μας;Δηλαδή έν ονόματι κάποιων οικονομικών κερδών παραδίδομε όσια και ιερά; Και μήπως δεν υπήρχαν και πριν εμπορικές σχέσεις μεταξύ Ελλάδος-Σκοπίων πριν τη συμφωνία και δεν θα μπορούσαν να συνεχιστούν;