Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020

ΕνημέρωσηΚουνώντας το κεφάλι μας απογοητευμένοι, για να παρηγορηθούμε ...μελετάμε. και να......Ο Εθνικός μας ποιητής Κ. Παλαμάς, υπήρξε δυσθεώρητα μεγάλος στοχαστής.
 Ο Παλαμάς ως ποιητής, ως λόγιος, ως παιδαγωγός, έζησε όλες τις κρίσιμες στιγμές του Έθνους. Και το στήριξε, το βοήθησε, το ενδυνάμωσε. Το εξύμνησε, το ενθάρρυνε, το παρηγόρησε το κατεύθυνε: Κατακεραυνώνοντας με τον αδέκαστο και σοφόκλειο στίχο του τους ευτελείς κι άδικους «τροπαιούχους του άδειου λόγου» και τους «ευνούχους κυβερνήτες», που για το λερό συμφέρον τους ροκάνιζαν και ροκανίζουν τα σωθικά του Ελληνισμού. 

Με το τεράστιο έργο του ο τιτάνιος στοχαστής κατέδειξε επίσης ότι, οι μεγάλοι πνευματικοί Ηγέτες, οι αληθινοί «Εθνοδάσκαλοι», όπως αυτός, συνοδεύονται και από το χάρισμα της διορατικότητας. Συνέλαβε την τραγική, την ελεεινή εικόνα της Πατρίδας μας, ωσάν να είχε μεταφερθεί με «χρονομετάθεση» στις ημέρες μας και την απέδωσε με λόγια φρικτά, προειδοποιώντας μας για τα επερχόμενα δεινά. Δεν φρονηματίζει λοιπόν η πρόρρησή του τον Λαό, δεν μας συγκλονίζουν τα λόγια του; Όχι! Επειδή τα αγνοούμε, επειδή δεν τα μαθαίνουν οι νεώτερες γενιές Ελλήνων. 
Τα Ελληνόπουλα μέσα από την «αντιαυταρχική» και «πολυπολιτισμική» διεστραμμένη εκπαίδευσή τους, μέσα από την αντεθνική και άθεη παιδεία των ημερών δεν γνωρίζουν τον Εθνικό Λόγο. Έμαθαν για τον… Νέλσον Μαντέλα κι αγνοούν τον Εθνάρχη μας Γέρο του Μωριά. Ακούν για τους εξεγερμένους «δημοκράτες ήρωες» και στερούνται παντελώς κάθε γνώσης που αφορά στην Εθνεγερσία. Οι καθεστωτικοί πράκτορες τους προετοιμάζουν για καταναλωτικούς υπηκόους με «προκάτ» ελεγχόμενες εξεγερσιακές εκτονώσεις. Η μολυσμένη ψευδομόρφωση που τους παρέχεται τους μαθαίνει για το χαρισμένο «δικαίωμα» του δούλου κι όχι για το τροπαιοφόρο «καθήκον» του Ελεύθερου Αγωνιστή. Όπως είπε εύστοχα ο «τελευταίος Βυζαντινός Έλληνας», ο Φώτης Κόντογλου, οι «σημερινές ανθρωποκάμπιες μαράζωσαν το πνευματικό ολόδροσο δέντρο της φυλής μας», καθώς πριν σαράντα χρόνια τρύπωσαν επιτήδεια και μεθοδικά σε καίριες θέσεις κι ελέγχουν την Εκπαίδευση και την Παιδεία του Λαού μας, παράγοντας αμόρφωτους χαχόλους υποταχτικούς των καθεστωτικών εξουσιαστών και των Διεθνών Επικυρίαρχων. Ο Άγιος και Προφήτης του Έθνους, Κοσμάς ο Αιτωλός, ο «Πατροκοσμάς», προειδοποίησε: «Το κακό θα μας έρθει από τους διαβασμένους. Θα βγουν πράγματα από το Σχολείο που ο νους σας δεν φαντάζεται». 
Πράγματι: Εθνοπροδοτικά και υλόφρονα σκουπίδια που παριστάνουν τους «δασκάλους» σ’ όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, μολύνουν την ψυχή και τον νου της νεολαίας μας από την πρώτη παιδική ηλικία μέχρι την τελοεφηβεία με άθλια παράγωγα ενός αντεθνικού συώδους βόρβορου. (συώδης,ες=ὅμοιος πρὸς χοῖρον, πολυφάγος, ἀδηφάγος, λαίμαργος, Πλούτ. 2. 716E) Αδειάζουν αρρωστημένα τα πνευματικά απόνερα με τα οποία σπούδασαν κι οι ίδιοι ως βάπτισμα «μόρφωσης» στην νέα γενιά. Ανυπόληπτοι και ουτιδανοί, όπως λέει ο Λαός «πουτάνες με τα κλάματα και κλέφτες με τους όρκους», μετακενώνουν στα παιδιά τα κατακάθια και τα εμέσματα που τους χορήγησαν οι δόλιοι αρνησιπάτριδες καθοδηγητές. 
Εξαπολύουν συστηματικά τις πολυποίκιλες δηλητηριώδες αναθυμιάσεις του διεθνισμού και του οικουμενισμού τις οποίες συναρμόζει ισχυρότερα ο καταλύτης της ανούσιας σάχλας που εξαπολύουν κρουνηδόν οι πορνοδίαυλοι των εξωνημένων και άθλιων ΜΜΕ. Οι ζοφώδεις ημέρες που διάγουμε στον «πάτο» της εθνοκτόνου «Μεταπολιτευτικής Πηγάδας», όπου μας οδήγησαν άθλιοι προδότες κι ασήμαντα ιστορικά σκύβαλα επιδιώκοντας τον ύπουλο εξανδραποδισμό του οχλοποιημένου «λαού» (που τον παραμύθιασαν πως είναι τάχα «κυρίαρχος» κι από Λαός κατάντησε καταναλωτικός όχλος, και οποία ειρωνία !! να έχουν εκχωρήσει την εθνική κυριαρχία με τον Ν. 4336/14-5-2015 με 223 ψήφους στην βουλή!!) ή θα είναι το θλιβερό προοίμιο του ελεεινού τέλους του Γένους μας στον βούρκο της παγκοσμιοποίησης, ή το ξεκίνημα μιας Αναγέννησης μιας Ανασυγκρότησής του, σ ένα καθάριο και λαμπρό μέλλον όπου πρέπει να αποσκοπούμε
 Όλοι Εμείς. 

 Για την αντιγραφή και προσθήκες Δ.Λ.