Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (9/3/2020)


    Η Ιταλία «κατέβασε τα ρολά» σε όλα, από τον φόβο του κορονοϊού. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ! Και σε εμάς, τα κρούσματα πληθαίνουν, και σίγουρα κάποια στιγμή θα αρχίσουν και νεκροί…. Να δούμε, εάν θα δείξει η ιστορία, τι πραγματικά είναι αυτός ο ιός που έχει τρομοκρατήσει ολόκληρη τη γή…
------------------------------------------
    Είδα μια είδηση, στην οποία 60-70 αναρχικοί με πανώ και σημαίες, έκαναν πορεία στην Αλεξανδρούπολη, ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!!!!!! Και… τους άφησαν να την κάνουνΚαι δεν τους «σάπισαν» στο ξύλο, να μην τους γνωρίζει ούτε η μανα τους! Εμ, βέβαια, αφού έχουμε δημοκρατία…..
------------------------------------------
    Από όλους τους λαούς, με τους οποίους ιστορικά έχουμε διαφορές και πολέμους, την πρώτη θέση έχουν οι Τούρκοι, και ακολουθούν οι Βούλγαροι. Και πάντα, όταν όι τούρκοι βρίσκονται απειλητικά απέναντί μας, κάτι «ξυπνάει» μέσα μας, λίγος Παλαιολόγος, λίγος Κολοκοτρώνης, λίγος Παύλος Μελάς, και μας θεριεύει. Έτσι και τώρα, με τις απρόκλητες προκλήσεις των «αγαπητών» από ανατολή φίλων μας, το σφίξιμο όλων σε μια γροθιά, είναι δεδομένο, και πιστεύω πως έχει επιτευχθεί. Φυσικά, από την «γροθιά» λείπουν κάποια ρεμάλια που δεν τους αξίζει ο τίτλος του Έλληνα… αλλά ευτυχώς είναι πολύ λίγα. Το ότι οι τούρκοι έχουν πολλαπλάσιο πληθυσμό και στρατό, δεν σημαίνει τίποτα! Υστερούν στα κυριότερα, στην καρδιά και στο μυαλό. Κανείς δεν θέλει μια πολεμική σύγκρουση, μεγάλη ή μικρή. Εάν όμως, είναι να γίνει, έ, ας γίνει! Το σίγουρο είναι πως δεν θα είμαστε εμείς οι χαμένοι. Και τα γράφω αυτά βλέποντας πως οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο, συνεχώς αυξάνονται.
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!