Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020

Επιστολή μου

    5 Μαρτίου 2020

Προς
Την Εφημερίδα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Επιστολή-άρθρο προς δημοσίευση

Κύριε Διευθυντά,

Σήμερα ακόμη και από τη Συρία οι πραγματικοί πρόσφυγες είναι σπάνιοι, διότι πόλεμος εκεί υπάρχει σε ένα ελάχιστο ποσοστό του εδάφους της. Εξάλλου αυτοί που κινδυνεύουν στην εμπόλεμη περιοχή μπορούν να μετακινηθούν σε απολύτως ασφαλή και ήσυχα μέρη της Συρίας. Επομένως οι υποδυόμενοι τους πρόσφυγες, στην ουσία είναι λαθροεισβολείς που προσπαθούν να περάσουν προς την Ευρώπη ή να μείνουν παρανόμως στην Ελλάδα.

Σήμερα η Ελλάδα αντιμετωπίζει υβριδικό πόλεμο από την Τουρκία με όπλο τη μαζική πίεση μέσω λαθροεισβολέων-εποικιστών στα χερσαία και τα θαλάσσια σύνορά της! Η νέα κυβέρνηση που προέκυψε από τις εκλογές του Ιουνίου ενώ είχε προετοιμαστεί με φακέλους για όλα τα άλλα θέματα δεν είχε προετοιμαστεί ή αγνόησε δυο, οπότε:

α. Έβαλε κάτω από το χαλί την απαράδεκτη «Συμφωνία των Πρεσπών» η οποία είναι απολύτως ακυρώσιμη.

β. Συνέχισε την πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, όσον αφορά τους λαθροεισβολείς. Έτσι αντί να θωρακίσει τα σύνορα ─χερσαία και θαλάσσια─ άρχισε να δημιουργεί χώρους τακτοποίησης των λαθροεισβολέων (ανοικτών ή κλειστών δομών) διάσπαρτους σε όλη τη χώρα, αφού προηγουμένως κατήργησε ένα σωρό στρατόπεδα, και μόνο  όταν το μαχαίρι έφτασε στο κόκκαλο αποφάσισε να θωρακίσει τα σύνορα.

Ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στη Βουλή των Ελλήνων πως είναι περήφανος «για τη δημιουργία μιας πολυπολιτισμικής Ελλάδας»! Σε τέτοια περίπτωση όμως η χώρα μας βαθμιαίως θα μεταβληθεί σε χώρα μωαμεθανική. Το ίδιο θα γίνει αν δεν ληφθούν μέτρα και στη λοιπή Ευρώπη.

Τα προβλήματα που δημιουργούνται με τη λαθροεισβολή νεαρών ατόμων  είναι :

1.       Δεν γνωρίζουμε πόσοι και ποιοι από τους μωαμεθανούς  που έρχονται και διαμένουν στην Ελλάδα είναι τζιχαντιστές  ή Τούρκοι  πράκτορες ή μέλη των Γκρίζων λύκων.

2.      Δεν γνωρίζουμε πόσοι από τους παραπάνω οπλοφορούν.

3.      Είναι βέβαιο ότι σε περίπτωση πολεμικής εμπλοκής πολλοί από τους νεοεισελθόντες θα δράσουν ως πέμπτη φάλαγγα. Η δράση τους ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στην τελική έκβαση της σύγκρουσης.

4.      Με τους ρυθμούς που εισέρχονται και γεννούν μωαμεθανοί στην Ελλάδα, σε μια δεκαετία θα είναι πάνω από ενάμισι εκατομμύριο άτομα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται πολιτισμικά και πολιτικά.

5.      Η επίδραση όλου αυτού του αλλογενούς πληθυσμού στην παιδεία των νέων Ελλήνων, όταν οι μωαμεθανοί μαθητές θα είναι περισσότεροι από τα ελληνόπουλα, θα παραμορφώσει την ελληνική ιδιοπροσωπία και τον Ελληνοχριστιανικό πολιτισμό μας.

6.      Θα αναπτυχθούν έντονες ρατσιστικές τάσεις στον λαό σε βάρος των ξένων λαθροεισβολέων  και θα υπάρξουν επεισόδια (αυτόματα ή μετά από προβοκάτσιες) με άγνωστες προεκτάσεις και διεθνείς περιπλοκές.

7.      Θα αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου οι λαθροεισβολείς και τα εκλογικά αποτελέσματα θα εξαρτώνται από τη μαζική προτίμηση των μωαμεθανών σε ένα κόμμα προδοτικό ή δικό τους.

Σήμερα απαιτούνται ουσιώδη και δραστικά μέτρα, ώστε να σταματήσει το ποτάμι της λαθροεισβολής όπως:

Α. Να καταγγελθεί η συμφωνία του Δουβλίνου ΙΙ  ως επικίνδυνη για τη χώρα.

Β. Να εκδιωχθούν όλες οι ΜΚΟ που δρουν ως «προαγωγοί» λαθροεισβολέων.

Γ. Να τεθούν σε κατάσταση πολιορκίας (νόμος 566 /1977) οι νομοί Έβρου, και νήσων ανατολικού Αιγαίου ώστε η φύλαξή τους να είναι αποτελεσματική.

Γ. Να πάψει η Ελλάδα να είναι τόσο ελκυστική στους λαθροεισβολείς (μηνιαίο επίδομα, σπίτια με ίντερνετ, δυο άτομα ανά δωμάτιο, δωρεάν ρεύμα και νερό, δωρεάν ιατρική περίθαλψη, δωρεάν μετακινήσεις στα ΜΜΜ).

Δ. Όποιος εισέρχεται λαθραίως στη χώρα χωρίς χαρτιά να απελαύνεται αυτομάτως, και μέχρι την απέλαση να παραμένει πλήρως περιορισμένος.

Ε. Να ενημερωθούν όλες οι χώρες για τις αποφάσεις της Ελλάδος.

ΣΤ. Να αυξηθούν αν απαιτείται η στρατιωτική θητεία και οι άνδρες των ΤΕΑ.

Με τιμή

Δημ. Θ. Καραμήτσος
Ομ. Καθηγτής ΑΠΘ, Συγγραφέας
Πρόεδρος Συνδέσμου Προάσπισης Μακεδονίας-Θράκης

Δημ. Καραμήτσος
Ομ. καθηγητής ΑΠΘ
Συγγραφέας
Dtkaram.webpages.auth.gr