Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020

Η «ΕΡΤ» ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ Η κρατική ραδιοτηλεόραση (ΕΡΤ) ανέκαθεν είχε τόσα και τέτοια προβλήματα που κλονίζουν την καλή φήμη της απέναντι στον Ελληνικό λαό. 
Πιθανόν το αρνητικό κλίμα κριτικής των Ελλήνων ακροατών είχε και έχει ανάλογο επηρεασμό περισσότερο από τον εξαναγκαστικό τρόπο, της δήθεν συνδρομητικής στήριξης μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ, σαν αόρατη συνεχή απειλή ότι μπορεί να «κοπεί» και το ηλεκτρικό ρεύμα χάριν της ΕΡΤ! Επίσης υπάρχει το αρνητικό αίσθημα των Συνελλήνων εξαιτίας του οικονομολογικού κακοδιαχειριστικού γεγονότος και της κακής εκάστοτε πολιτικής εξάρτησης της Διοίκησής της.

 Σήμερα η Ελλάδα μας έφτασε στην τόσο άσχημη γενικά, και τόσο επικίνδυνη κατάσταση με την τελείως παράλογη πολεμική επιθετική συμπεριφορά του αχαρακτήριστου κ. Τ.Ερντογάν κατά της χώρας μας. Με τελείως εξωφρενικές ψευδολογίες που παρασύρουν εσωπολιτικά και την όλη Τουρκική ηγεσία και φανατίζουν τον Τουρκικό λαό που δείχνει ένα ακόμη πιο ανήσυχο και χειρότερο αύριο.. 
 Ο ρόλος της κρατικής ΕΡΤ σήμερα είναι τόσο αναγκαίος όσο ποτέ άλλοτε για συνεχή ενημέρωση του Τουρκικού λαού για την ΑΛΗΘΕΙΑ των όποιων Ελληνοτουρκικών γεγονότων, και όχι μόνο, ώστε να βελτιωθεί ανάλογα το εχθρικό κλίμα μεταξύ των δύο λαών. Όταν ο κ. Ερντογάν καταφεύγει π ρ ο σ ω π ι κ ά στα ασύστολα Ψ Ε Υ Δ Η παραποιώντας γεγονότα και καταστάσεις, όπως αυτά του ΕΒΡΟΥ και του ΑΙΓΑΙΟΥ, ώστε να αποδεικνύει τον ακραίο φασιστικό φανατισμό του που μπορεί να φθάσει σε πολεμική σύρραξη παρασύροντας και τον Τουρκικό λαό. 

 Ένα σοβαρό πρόγραμμα της ΕΡΤ στην Τουρκική γλώσσα σε σταθερό χρόνο και ώρα διάρκειας, πάντα με το τεκμήριο της λελογισμένης Α Λ Η Θ Ε Ι Α Σ για τη δημιουργία της αναγκαίας αξιοπιστίας. 
Μια ενημέρωση που θα έχει ανάλογη εκτίμηση όχι μόνο από τον εξαπατημένο Τουρκικό λαό αλλά και πέραν της Ευρωπαϊκής ένωσης και της Αραβομουσουλμανικής κοινότητας, μη λησμονώντας και των μουσουλμανικής θρησκείας ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ της Θράκης μας.Με τιμή,
 Βασίλειος Δ. Βασιλειάδης 
 Πολιτικός επιστήμων – Οικονομολόγος ΑΠΘ