Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020

Η περίπτωση της σύλληψης στις ΗΠΑ Κινέζου με θανατηφόρους ιούς σε φιαλίδια «προμήνυε» αυτό που θα ερχόταν


Τo πόσο εύκολα μπορούν να τριγυρίσουν στον πλανήτη θανατηφόροι βιολογικοί παράγοντες που να προξενήσουν ανθρωπιστικές τραγωδίες καταδεικνύει η σύλληψη που έγινε το 2018 στις ΗΠΑ στο αεροδρόμιο του Ντιτρόιτ καθώς Κινέζος επιστήμονας βρέθηκε να κουβαλάει φιαλίδια με τους κορωνοϊούς, SARS και MERS!
Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι πως τα διεθνή αεροδρόμια αποτελούν τις «πύλες» από τις οποίες μια εγκληματική οργάνωση ή ένα εχθρικό κράτος (αν και συνήθως  σκοτεινές οργανώσεις έχουν τέτοιες φιλοδοξίες και όχι τα κράτη που εξ' ιδρύσεως έχουν μάθει να δρουν με μια σχετική νομιμότητα) για να διαδοθεί σε ολόκληρο τον πλανήτη ένας θανατηφόρος ιός.
Οι λόγοι θα μπορούσαν να είναι πολλοί: Είτε πρόκληση ενός «διορθωτικού» κραχ (αυτό που συμβαίνει τώρα) είτε απομείωση του πληθυσμού (χιλιάδες οργανώσεις τρελών και κυνικών το εύχονται αυτό και μάλιστα όχι παράνομες, θεωρώντας τα 7,7 δισ. των ανθρώπων πάρα πολλά) είτε την επίτευξη αλλαγής των γεωπολιτικών συσχετισμών (κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί μετά την πανδημία του κορωνοϊού καθώς η ΕΕ εάν δεν προσφέρει όντως βοήθεια στις ισοπεδωμένες Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία, απλώς θα «εξατμισθεί»).
Η σύλληψη έγινε τον Νοέμβριο του 2018, ακριβώς ένα χρόνο πριν το ξέσπασμα του covid-19 στην Ουχάν. Μάλιστα, το Yahoo News, επικαλείται πηγή του FBI για το περίεργο περιστατικό.
«Η επιθεώρηση στο τελωνείο του αεροδρομίου οδήγησε στην ανακάλυψη των φιαλιδίων. Ειδικό κλιμάκιο επιβεβαίωσε πως υπήρχαν σε αυτά οι κορωνοϊοί SARS και MERS», ανέφερε η πηγή του FBI, χωρίς να κατονομαστεί.
Τα φιαλίδια είχαν γραμμένες πάνω τους ετικέτες «Αντισώματα», με τον Κινέζο να δικαιολογείται λέγοντας ότι θα τα παρέδιδε σε ερευνητικό κέντρο των ΗΠΑ.
Αξίζει να σημειωθεί πως τον Μάιο του 2018 αλλά και τον Σεπτέμβριο του 2019, είχαν συλληφθεί δυο ακόμη Κινέζοι επιστήμονες, που προσπάθησαν να περάσουν από το αεροδρόμιο φιαλίδια, εκ των οποίων το ένα είχε ένα είδος γρίπης, άγνωστο στους επιστήμονες και το άλλο βακτηρίδια E.Coli.
«Τα όπλα μαζικής καταστροφής που προσπάθησαν να εισάγουν στις ΗΠΑ επιστήμονες από το εξωτερικά, βάζουν σε κίνδυνο όλη την χώρα», πρόσθεσαν αξιωματούχοι των ΗΠΑ.
«Με την μέχρι τώρα γνώση μας σχετικά με τις απειλές από τα κινεζικά σχέδια, ευχόμαστε να είχαμε λάβει μέτρα νωρίτερα», δήλωσε προ μηνών ο John Brown, βοηθός διευθυντή στο FBI, στο τμήμα επιχειρήσεων.
Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο, είναι πως τον περασμένο Ιανουάριο ο επικεφαλής τους τμήματος Χημείας του Χάρβαρντ, συνελήφθη και μάλιστα διώκεται από το FBI, επειδή δεν μπορούσε να δικαιολογήσει κεφάλαια που δεχόταν από την κινεζική Κυβέρνηση, ενώ είχε αποκρύψει την εμπλοκή του σε αρκετά project!
Να σημειώσουμε, πως πριν λίγες ημέρες το κινεζικό προξενείο στις ΗΠΑ είχε εξαπολύσει δριμεία επίθεση κατά της χώρας με ανακοίνωσή του, αφήνοντας υπόνοιες πως ο covid-19 είχε κατασκευαστεί από τους Αμερικανούς!
Πάντως άσχετα με το ποιος κάνει τι και τις αλληλοκατηγορίες, αυτό που φαίνεται είναι το πόσο εύκολα μπορεί να ξεκινήσει μια βιολογική τραγωδία με σκοτεινά κίνητρα.
Ο σημερινός κορωνοϊός που ταλανίζει τον πλανήτη έχει προκαλέσει μια άνευ προηγουμένου οικονομική καταστροφή δυσανάλογη για την πραγματική του επίδραση, δείχνει να είναι ένας επαναπρογραμματιζόμενος ιός ο οποίος βολεύει πάρα πολύ στο να γίνει η «διόρθωση» στην παγκόσμια οικονομία.
Θυμίζουμε ότι όλοι οι οικονομικοί αναλυτές φοβούνταν ότι θα υπάρξει μια νέα οικονομική κρίση. 
Είναι πολύ εύκολο να διαδοθεί ένας θανατηφόρος ιός με βάση το γεγονός ότι το 70% της ανθρωπότητας διαβιεί σε αστικά συγκροτήματα, άρα σε πυκνοκατοικημένους χώρους και είναι πολύ εύκολο για οποιονδήποτε να ταξιδέψει οπουδήποτε.
Εάν αναλογιστούμε ότι για έναν άγνωστο ιό χρειάζονται περίπου 2 χρόνια για να βρεθεί, να δοκιμαστεί και να παραχθεί σε δισεκατομμύρια δόσεις ένα αποτελεσματικό εμβόλιο, τότε γίνεται κατανοητό ότι μια μετάλλαξη π.χ. της «Μαύρης Πανώλης» θα μπορούσε να εξαφανίσει δισεκατομμύρια ανθρώπους.
https://www.pronews.gr/