Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020

Επίσημη παράδοση-παραλαβή Τομέα Ενέργειας Νέας Δημοκρατίας

Φίλες και Φίλοι,
Σήμερα Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020 και ώρα 11:00πμ, είχα την τιμή να παραλάβω τον Τομέα Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας από τον απερχόμενο Τομεάρχη και νυν αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκρέκα στη συνάντηση που είχα μαζί του.
Αναλαβάνω τον Τομέα Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας με σκοπό τη συστηματική παρακολούθηση της κυβερνητικής πολιτικής, την ανάδειξη και προβολή του παραγόμενου έργου, την ανάληψη πρωτοβουλιών καθώς και τη συμμετοχή στη διαμόρφωση δημόσιων πολιτικών.

Τα πρώτα καυτά θέματα του συγκεκριμένου τομέα είναι οι διαφορετικές πηγές ενέργειας που μπορούν να αυξήσουν το ΑΕΠ της χώρας με την ταυτόχρονη δημιουργία θέσεων εργασίας, η απολιγνιτοποίηση, ο εκσυγχρονισμός της ΔΕΗ, η ηλεκτρική διασύνδεση των νησιών, η ολοκλήρωση όλων των διεθνών Project για υποδομές φυσικού αερίου, η αξιοποίηση των υδρογονανθράκων με έρευνες σε νέα οικόπεδα για προσέλκυση διεθνών παικτών, η έμφαση στις ανανεώσιμες πηγές και στην εξοικονόμηση ενέργειας, η βελτίωση και υλοποίηση του Εθνικού Σχεδίου για την ενέργεια και το κλίμα, με στόχο ως το 2030-2050.
Με ειλικρινή εκτίμηση,
Ησαΐας Σωτήρης
Τομεάρχης Ενέργειας Νέας Δημοκρατίας
Πολιτικός Επιστήμων - Διεθνολόγος
Ησαϊας Σωτήρης - Marketing Week 1582