Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (23/7/2020)    Τα «φιλαράκια» μας από απέναντι, το καβάλησαν το καλάμι! Φιρί – φιρί το πάνε για «σφαλιάρα». Και μάλιστα, από ό τι φαίνεται, ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ! Είναι να μην ακουστελι το πρώτο «ΜΠΑΜ»! Μετά, θα κλάψουν μανούλες. Μπορεί να μην γίνει σωστός πόλεμος, αλλά το θερμό επεισόδιο θα είναι…. ΠΟΛΥ ΘΕΡΜΟ! Πρέπει να ξεμπερδεύουμε μια και καλή από ετούτους. Προκλήσεις, προκλήσεις, προκλήσεις… Τίποτα άλλο δεν κάνουν, παρά να αμφισβητούν τα ελληνικά σύνορα και δικαιώματα. Ίσως φταίμε και εμείς ( που σίγουρα φταίμε…) που δεν τους «κόψαμε τον βήχα» από την αρχή. Δεν ξέρω, εάν τελικά τολμήσουν να στείλουν το βαπόρι τους στο Καστελόριζο. Εάν τολμήσουν όμως, και ας συνοδεύεται από όλο το στόλο τους, οι ενέργειές μας πρέπει να είναι απολύτως συγκεκριμένες. Με το που θα σταματήσει για έρευνες, ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΤΑΓΗ να τα «μαζέψει» και να φύγει ΑΜΕΣΩΣ. Εάν δεν συμμορφωθεί, ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ και να οδηγηθεί στο πλησιέστερο ελληνικό λιμάνι του Πολεμικού Ναυτικού, στην Κρήτη. Εάν αποπειραθεί να αντισταθεί, ΝΑ ΒΥΘΙΣΘΕΙ ΑΥΤΑΝΔΡΟ, όποιες και αν είναι οι συνεπειες, όποια υποστήριξη και να έχει. Εάν τελικά καταληφθεί και οδηγηθεί στην Κρήτη, να παραμείνει εκεί φουρούμενο μαζί με το πλήρωμά του, μέχρις ότου ο Ερντογάν και οι συν αυτώ να ζητήσουν ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, να παραδεχτούν ΕΠΙΣΗΜΑ το λάθος τους, και να υποσχεθούν πως δεν θα ξανακάνουν τέτοια «αποκοτιά». Και τότε να τους το γυρίσουμε πίσω.
------------------------------------------
    Πιστεύω, πως ο Ερντογάν έχει σοβαρά προβλήματα υγείας, και «ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ» αρκετά κοντινή. Δεν εξηγείται διαφορετικά, το ότι τρέχει να προλάβει να κάνει «κάτι», είτε στην Συρία, είτε στην Λιβύη, είτε με τους Κούρδους, είτε με την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, είτε στο ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ. Και του έχει δημιουργηθεί το σύνδρομο του ανθρώπου που θέλει να κάνει πολλά, αλλά ξέρει πως δεν θα προλάβει, και για αυτό προσπαθεί σπασμωδικά να τα προλάβει όλα. Δεν καταλαβαίνει πως ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Και δεν θα γίνει!
------------------------------------------
    Η διγλωσία των ΗΠΑ, ξεπερνά κάθε προηγούμενο! Με ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, καλούν την Τουρκία να σταματήσει τα σχέδιά της για έρευνες σε…ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΑ ύδατα! Από πότε η ελληνική υφαλοκρηπίδα είναι… «αμφισβητούμενα ύδατα»; Άει στο διάολο από εκεί!