Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Καραντίνα, κουτσομπολιό και διαζύγια: Όλοι στα χαμένα…


Γράφει η Ούρσουλα
Καιρό έχω να γράψω, είναι που τρέχω να προλάβω να πάω σε όλα τα openings στην Αθήνα πριν να τα κλείσουν τελείως.
Όπου πατάω τις Loubi μου, την επόμενη μέρα γράφουνε τα πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες για μαγαζί που είχε πολύ κόσμο και δώσανε στους επιχειρηματίες πρόστιμο και κλείσιμο για 2 μήνες.
Επομένως καταλαβαίνετε ότι πρέπει να πάω σε όλα, γιατί βλέπω να μην πίνω ούτε μια μαργαρίτα σε μπάρα φέτος το καλοκαίρι η δόλια!
Όλοι είναι στα χαμένα, έτζασε ο κόσμος, μπουτ με τόσες μέρες εγκλεισμό καλέ, δεν υπάρχει κανένα feeling έξω, παρά ένα μπέρδεμα, ένα κουλουβάχατο απλά για το γαμώτο και χωρίς κανένα νόημα. Τα χουσούρια γίνανε συνήθεια και το κολάν ντύσιμο για καφέ στο Dry. Αααχχχ τσάμπα τα πάρε δώσε μου με την Acs με τόσα πακέτα που παρήγγειλα από το Farfetch μέσα στην καραντίνα…
Γάμοι δεν θα γίνουν φέτος το καλοκαίρι που τους απεχθάνεται το dna μου, αλλά ήτανε η τελευταία μου ελπίδα για το καλοκαίρι για να δειχτώ. Διαζύγια φουλ ακούω, τι να τα κάνω; Μήπως θα κάνουνε πάρτι; Ακόμη και τα παράνομα ζευγαράκια πρέπει να χωρίσανε, καθώς δύσκολη η κατάσταση με την καραντίνα για τους ευνόητους λόγους.
Τίποτα, τίποτα. Πλήξη και ανία. Κάθομαι στο αγαπημένο μου Gossip και πίνω εδώ και μέρες, σκέτο, χωρίς ένα κουτσομπολιό , χωρίς μια ίντριγκα το κουλουράκι του καφέ μου…
http://lastpoint.gr/