Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Η ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ. (κκε. απαράδεκτη η συμμετοχή Στεφανή σε αντικομμουνιστική εκδήλωση σε Γράμμο και Βίτσι)

Τι χρειαζόταν το κείμενο του αγέννητου τότε κ. Π.Τραιανού , που ήθελε να το διακινήσουμε ,γιατί αισθάνεται  μόνος ,ενώ ο πρωθυπουργός  αθορύβως και καθηκόντως πήγε δι'εκποροσώπου του  να τιμήσει την θυσία των στρατιωτικών ,που έφεραν το εθνόσημο.
Αχ  αυτός '' ο στενοκέφαλος αποστολέας.'' .Περιόρισε την απήχηση  της πρωτοφανούς πατριωτικής είδησης ,μετά τις ''γιορτές μίσους'' από το 1981..

Επί τέλους έσπασε το κατεστημένο της μη παρουσίας της επίσημης Πολιτείας στις εορταστικές εκδηλώσεις του Γράμμου-Βίτσι. Εύχομαι να συνεχιστεί χωρίς αντιπαραθέσεις και θριαμβολογίες. Είναι καθήκον από την εποχή της Αρχαίας Ελλάδος ( επιτάφιος του Περικλέους).Καλή Αρχή.Καιρός να αντικατασταθεί η επιτύμβια πλάκα του Δήμου για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τα Στρατεύματα Κατοχής.


Απαράδεκτη η συμμετοχή Στεφανή σε αντικομμουνιστική εκδήλωση σε Γράμμο και Βίτσι, λέει το ΚΚΕ 
Επίθεση του ΚΚΕ στον ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή για την συμμετοχή του σε αντικομμουνιστική εκδήλωση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, που υπάγεται στο ΥΠΕΘΑ, στον Γράμμο και στο Βίτσι. 
Η σχετική ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ έχει ως εξής: 
“Η συμμετοχή του ΥΦΕΘΑ Α. Στεφανή, ως εκπροσώπου του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, σε αντικομμουνιστική εκδήλωση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, που υπάγεται στο ΥΠΕΘΑ, στον Γράμμο και στο Βίτσι, η οποία μάλιστα διανθίζεται με φρασεολογία από την εποχή των εκτελέσεων και των εξοριών, είναι απαράδεκτη, άθλια και επικίνδυνη. 
Φαίνεται ότι την κοινοβουλευτική απουσία της Χρυσής Αυγής έρχεται να καλύψει η παρουσία και η εκπροσώπηση της κυβέρνησης σε αυτήν την εκδήλωση, επιδιώκοντας να ψαρέψει στα βρωμόνερα της ακροδεξιάς και του φασισμού. 
Για άλλη μια φορά, αποδεικνύεται ότι ο αντικομμουνισμός είναι το απαραίτητο συμπλήρωμα της καταστολής και της επίθεσης στα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα. 
Η κυβέρνηση να αποσύρει τώρα τον εκπρόσωπο της από αυτήν την άθλια αντικομμουνιστική εκδήλωση διαφορετικά η ίδια και προσωπικά ο πρωθυπουργός αναλαμβάνουν την ευθύνη για αυτή την αθλιότητα.” 


ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ……. 
Oι ΚΚΕδες κάνουν αυτό, το οποίο εδώ και έναν αιώνα αρέσκονται να…»Δουλεύουν» τους Έλληνες, με τους οποίους έχουν πολιτισμικές διαφορές και τους οποίους όπως θα δούμε παρακάτω οι ΚΚΕδες απεχθάνονται σε βαθμό θανάσιμο. Αποτελεί απόλυτη εθνική μας ξεφτίλα να υπάρχει το ΚΚΕ στην Ελλάδα … 
Είναι η ξεφτίλα των αιώνων να πληρώνουμε με χρήματα των Ελλήνων πολιτών έναν εγκληματικό μηχανισμό, ο οποίος στα 100 χρόνια που υπάρχει υπηρετεί αποκλειστικά και μόνον τα συμφέροντα των ξένων εις βάρος τού ελληνικού λαού
Θα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, για να καταλάβει ο Έλληνας το πόσο πολύ μας «δουλεύει» το «τεμπελχανείο» ο εμφύλιος στην πραγματικότητα ήταν ένα κατά παραγγελία πληρωμένο έγκλημα …Ένα πληρωμένο έγκλημα, το οποίο μπορεί να γίνει κατανοητό μόνον αν μελετηθεί πάνω σ’ αυτήν τη βάση …Ένα πληρωμένο έγκλημα, το οποίο – όπως συμβαίνει με όλα τα εγκλήματα αυτού του είδους – είχε συγκεκριμένο εντολοδότη, συγκεκριμένο κίνητρο, συγκεκριμένο στόχο και επίσης ο εντολοδόχος-εγκληματίας προσπάθησε εξ’ αρχής να «κατασκευάσει» «άλλοθι» τόσο για τον εαυτό του όσο και για τον συνένοχό του. 
Το ΚΚΕ ήταν απολύτως ελεγχόμενο από τους Σοβιετικούς και από τον ίδιο τον Στάλιν προσωπικά …Ήταν σταθερά και μόνιμα ένα πειθήνιο όργανο μιας ξένης Δύναμης. Τόσο πειθήνιο, που όλα, όσα το αφορούσαν στην εσωτερική του λειτουργία, έρχονταν κατ’ ευθείαν σε «σκονάκια» από τη Μόσχα
Στην κυριολεξία «σώβρακα» δεν άλλαζαν οι ΚΚΕδες, αν δεν ερχόταν η εντολή ή η έγκριση από τη ΜόσχαΕίναι δυνατόν αυτά τα αντεθνικά παράσιτα να πάρουν εκείνη την εποχή πρωτοβουλία εν αγνοία της Μόσχας και να επιχειρήσουν «επανάσταση»; Πόσο λογικό είναι οι Έλληνες κομμουνιστές τη στιγμή μάλιστα που ο Στάλιν έχει συμφωνήσει με τους Δυτικούς να πάρει τη μισή Ευρώπη, δίνοντας αντιπαροχή τη μικρή Ελλάδα – να επιχειρήσουν «επανάσταση»; Η Διάσκεψη της Γιάλτας και άρα τα όσα συμφωνήθηκαν σ’ αυτήν και συνέφεραν τον «πατερούλη» Στάλιν έγινε τον Φεβρουάριο του 1945 …και ο ελληνικός Εμφύλιος ξεκίνησε το 1946 …Ποιος μπορεί να δώσει εξήγηση σ’ αυτήν τη «λεπτομέρεια»; 
Γιατί αφέθηκαν αυτοί οι εγκληματίες ατιμώρητοι και μάλιστα χωρίς να έχουν αποκατασταθεί τα θύματά τους; Μετά τους δωσίλογους της Κατοχής, οι οποίοι δεν τιμωρήθηκαν για την προδοσία τους, ήρθε και η σειρά των «επαναστατών» να μην τιμωρηθούν για τον Εμφύλιο; Δεν λέμε τίποτε παράξενο …Κανένας εγκληματίας τού Εμφυλίου δεν δικάστηκε για τα εγκλήματά του στο βουνό. Όλοι δήθεν διώχθηκαν για την ιδεολογία τους και μέσα σε ένα πλαίσιο γενικής και ομοιογενούς αντιμετώπισης. Κανένας όμως δεν κλείστηκε στη φυλακή ως κοινός εγκληματίας, επειδή σκότωσε τον τάδε στο χωριό Χ ή βίασε τη δείνα στο χωριό Ψ. Κανένας δεν κλείστηκε στη φυλακή ως απαγωγέας, επειδή άρπαξε ένα συγκεκριμένο παιδί από το χωράφι και το έστειλε «πακέτο» σε κάποιο στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Ανατολική Γερμανία. 
Είναι μόνιμα «απέναντι» από την κοινωνία, την οποία την αντιλαμβάνονταν ως εχθρό. Ζούσαν πάντα με τον φόβο και το μίσος απέναντι στην ελληνική κοινωνία …Φόβο γιατί είχαν επίγνωση του μόνιμου αρνητικού τους ρόλου, απέκτησαν μόνιμα και οργανωμένα χαρακτηριστικά αντικοινωνικής και ανθελληνικής συμμορίας 
Όλοι οι πολιτικοί παράγοντες της χώρας είχαν ανάγκη την επιβίωση και τη λειτουργία τού κομμουνιστικού κόμματος, γιατί ένας «άρρωστος» οργανισμός – όπως ήταν και παραμένει το ελληνικό κράτος – χρειαζόταν μια μόνιμα μολυσμένη «πληγή»Έπρεπε να υπάρχει ένας μηχανισμός, ο οποίος να παράγει μόνιμα «πύον», που να μολύνει ολόκληρο το «σώμα», για να «πουλάνε» αυτοί τη γνωστή «αντιβίωση» …Να παράγει συγκεκριμένους «μολυσματικούς» πολιτικούς παράγοντες, οι οποίοι θα καθηλώνουν το κράτος στην υποτέλεια με την πρόφαση των δήθεν πολιτικών «συγκρούσεων». 
Το ΚΚΕ εξειδικεύτηκε στο να «ψαρεύει» οπαδούς – έστω και εφήμερους – εντός των μηχανισμών της ανώτατης εκπαίδευσης, ώστε να αντλεί το δυναμικό που χρειάζεται και έχει ανάγκη ένα «άρρωστο» σύστημα …Εκβιάσιμους συνωμότες, εκπαιδευμένους στη συντροφικότητα και έτοιμους να υποταχθούν απόλυτα στον οποιονδήποτε εργοδότη .. 
Έμπαιναν ανύποπτοι οι φοιτητές σε μια κοινότητα, η οποία βρισκόταν «απέναντι» από την κοινωνία και νόμιζαν ότι το μίσος απέναντι στους κοινούς ανθρώπους αποτελεί ιδεολογικό προαπαιτούμενο. Ζούσαν με τον φόβο και το μίσος που πάντα χαρακτήριζε τους κομμουνιστές, χωρίς όμως αυτό στην πραγματικότητα να τους αφορά. Έφταναν στο σημείο, ως «νεοφώτιστοι» κομμουνιστές, να μισούν τους ίδιους τους γονείς τους, γιατί αυτό θεωρούνταν κομματικό προσόν και απόδειξη «ανόθευτης» και γνήσιας κομμουνιστικής «επαναστατικότητας». Το αποτέλεσμα ήταν τέλειο για την εξουσία. Πήγαιναν κάποια ανύποπτα χαϊβάνια στα Πανεπιστήμια και, νομίζοντας πως κάνουν την προσωπική τους «υπέρβαση», έμπαιναν σε έναν μηχανισμό, ο οποίος τους προκαλούσε μόνιμες «αναπηρίες». 
Νομίζοντας ότι «ξεπερνάνε» μικροαστικά όρια και «φράγματα», έμπαιναν στο «σφαγείο» και «ακρωτηριάζονταν» για πάντα …Το αποτέλεσμα τραγικό …Είτε παρέμεναν εκεί είτε εγκατέλειπαν, η «αναπηρία» ήταν μόνιμη. Η «έκθεση» και μόνον στις λίστες τού ΚΚΕ ή της ΚΝΕ «καθόριζε» ολόκληρη τη ζωή κάποιου …Απλά πράγματα, χιλιοδοκιμασμένα. Η «έκθεση» και μόνον στις λίστες αυτές ανάγκαζε κάποιον να διατηρεί αμυντική στάση σε όλη την υπόλοιπη ζωή του, εφόσον έπρεπε να υπερασπιστεί κάτι, το οποίο ήταν πολύ «βρόμικο» για ολόκληρη την υπόλοιπη κοινωνία …Απλά πράγματα .. 
Κάποιοι αφελείς νόμιζαν πως είναι ακίνδυνο να κάνεις ένα ιδεολογικό «outing» στα «επαναστατικά» χρόνια των πανεπιστημιακών σπουδών. Νόμιζαν πως είναι ακίνδυνο κι εφήμερο …Χρήσιμο, για να διαφοροποιηθούν σαν «μορφωμένοι» από τους «αγράμματους», οι οποίοι παρέμεναν στο χωριό ή στη γειτονιά τους …Απολαυστικό, για να προκαλέσουν το περιβάλλον τους σαν «ψαγμένοι», οι οποίοι διαβάζουν ή λένε πράγματα, τα οποία αποτελούν «ταμπού» για τους κοινούς ανθρώπους. Δυστυχώς γι’ αυτούς δεν γνώριζαν ότι αυτό θα τους ακολουθούσε σ’ όλη τους τη ζωή. Μετά ήταν αργά. Είτε παρέμεναν στην αρχική τους επιλογή είτε την εγκατέλειπαν, το «στίγμα» θα παρέμενε πάνω τους για πάντα. Η ιδεολογική «σύφιλη», είτε «θεραπευόταν» είτε όχι, τους κατέτασσε στους «συφιλιδικούς», και αυτό είναι μόνιμο. 
Αυτό ήταν το ζητούμενο της ύπαρξης και της λειτουργίας τού μεταπολεμικού ΚΚΕ και είχε σχεδιαστεί από τους απόλυτα ειδικούς των μεγάλων μυστικών υπηρεσιών. Το ΚΚΕ, μέσω της Πανσπουδαστικής, το έβαλαν ως «φίλτρο» ανάμεσα στην Ανώτατη Εκπαίδευση και την κοινωνία. Στόχος τής Πανσπουδαστικής ήταν να «λερώνει» ακόμα και «επιφανειακά» όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα μπορούσε – ακόμα και με υποσχέσεις σεξουαλικού περιεχομένου – απλά και μόνον για να «μεγεθύνει» την εικόνα τού ΚΚΕ. Από εκεί και πέρα απ’ αυτούς τους πολλούς «λερωμένους» αναλάμβανε το ΚΚΕ να φτιάξει τους «βρόμικους»… 
…Μια «αντλία», η οποία είχε αποκλειστικό σκοπό να τραβάει καθαρό «νερό» από την τεράστια κοινωνική «δεξαμενή» και απλά να το «λερώνει». Δεν την ενδιέφερε η διαχείριση της άντλησης αυτής. Την ενδιέφερε μόνον να περνάει – έστω και στιγμιαία – πολύ «νερό» από μέσα της. Μόνον αυτά τα «στατιστικά» ενδιέφεραν το ΚΚΕ. Γιατί; …Για να φαίνονται οι κομμουνιστές πολλοί στην κοινωνία …Για να φαίνονται απειλητικοί στους πάντες 
Για να βελτιώνουν τη δική τους εικόνα, η οποία συνδεόταν άμεσα με τη δική τους ασφάλειά και βέβαια με την αποτελεσματικότητά τους. Γι’ αυτό τους ενδιέφερε ο «όγκος» που θα εμφάνιζαν στην κοινωνία ακόμα κι αυτοί που έφευγαν από τις «τάξεις» τους, βρίζοντάς τους, δεν τους απασχολούσαν καθόλου. Τους εμφάνιζαν σε στατιστικές είτε σαν «κρυπτοκομμουνιστές» 
Έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι έφευγαν από εκεί βρίζοντας. Το θέμα ήταν ότι υπήρχε το όνομά τους στα κατάστιχα της ΚΝΕ …και μετά άντε ν’ αποδείξεις πως δεν είσαι «ελέφαντας». 
Για τους περισσότερους η «θητεία» στην ΚΝΕ ήταν η χειρότερη εμπειρία τής ζωής τους …Η χειρότερη, και το τραγικό είναι ότι θα έπρεπε σε όλη τους τη ζωή να απολογούνται γι’ αυτήν. Γιατί ήταν η χειρότερη; …Γιατί έμπαιναν στην ΚΝΕ υποτίθεται μισώντας τον φασισμό και έβρισκαν εκεί τον φασισμό ατόφιο. Έβρισκαν νεποτισμό, αναξιοκρατία, χαφιεδισμό, αγραμματοσύνη, μισαλλοδοξία, μικροψυχία, φανατισμό, ανθελληνικότητα, εκδικητικότητα κλπ. .. 
Όμως, οι λίγοι «λερωμένοι», οι οποίοι παρέμεναν σε αυτό, ήταν πραγματικά φασίστες. Οι λίγοι κομπλεξικοί, αστοιχείωτοι και απολίτιστοι, οι οποίοι για τον οποιονδήποτε λόγο ήθελαν να «εκδικηθούν» την κοινωνία την «άτιμη», η οποία δεν αναγνώριζε το «μεγαλείο» τους, αντιλαμβάνονταν το ΚΚΕ ως τη μεγάλη τους «ευκαιρία. 
Οι πιο έμπειροι και σκληροί μυστικοσύμβουλοι όλων των ηγεσιών είναι σταλινικοί πρώην ΚΚΕδες. Καθόλου παράξενο, εφόσον αυτό έκαναν οι ιμπεριαλιστές σε όλες τις χώρες και όχι μόνον στην Ελλάδα. Αρχηγός των χριστιανοδημοκρατών τής Γερμανίας είναι η σταλινική Μέρκελ. Ολάντ και Ρέντζι ήταν σταλινικοί ηγέτες χωρών, οι οποίες επισήμως δεν είχαν κομμουνιστικά κόμματα και τον κομμουνισμό τον είχαν καταδικάσει. 
Οι λίγοι κομμουνιστές, οι οποίοι ήταν γνωστοί με το ονοματεπώνυμό τους στις Αρχές, έγιναν ξαφνικά – και ως δια «μαγείας» – η μισή κοινωνία. Οι λίγοι ορατοί τεμπελχανάδες, οι οποίοι μπαινόβγαιναν στις φυλακές και χαφιέδιζαν τον κόσμο, μέσω της προπαγάνδας «αναμίχθηκαν» με τους ευυπόληπτους πολίτες τής διπλανής πόρτας. Από τα αρχεία τής Ασφάλειας με τα λιγοστά ονόματα αρχίσαμε να πηγαίνουμε στα καφενεία ή τις μπυραρίες (του Μονάχου, για παράδειγμα) και να μαθαίνουμε ότι οι μισοί πολίτες είναι «κρυφοκομμουνιστές». Με τον τρόπο αυτόν γίνεται η αντιστροφή τής πραγματικότητας και το σπάνιο φαινόμενο να γίνεται ο κανόνας και όχι η εξαίρεση. 
Αυτό επιδιώχθηκε και αυτό έγινε με το ΚΚΕ. Βάζοντας λοιπόν το ΚΚΕ στα Πανεπιστήμια, του έδιναν τη δυνατότητα να κάνει το «parade» που είχε ανάγκη η προπαγάνδα σαν «αποδεικτικό» μέσο, για να δημιουργήσει την ψευδοκατάσταση που ευνοούσε την εξουσία. Το «έσπρωχναν» μέσα στα Πανεπιστήμια, γιατί οι φοιτητές – είτε για το «χαβαλέ» είτε για την πλάκα είτε γιατί έπρεπε κάπως να διαφοροποιηθούν από τους μη-φοιτητές – έπρεπε να κάτι να «δείξουν. Αυτήν την «τάση» των φοιτητών τη γνώριζε το σύστημα και για τον λόγο αυτόν «έσπρωχνε» το ΚΚΕ στα Πανεπιστήμια με όλους τους τρόπους. Ήταν ακίνδυνη η «τάση» αυτή, γιατί οι φοιτητές μετά το πέρας των σπουδών τους θα επανέρχονταν στις παλιές αξίες και βέβαια στις οικογενειακές τους περιουσίες. Μέχρι να συμβεί όμως αυτό, το σύστημα εκμεταλλευόταν τις «επαναστατικές» τους διαθέσεις. 
Κανέναν δεν ενδιέφερε στην Πανσπουδαστική ο λόγος για τον οποίο εγγράφονταν σ’ αυτήν τα νέα της μέληΆλλος πήγαινε εκεί για να «πηδήξει» καμιά συντρόφισσα, άλλος για να τη «σπάσει» στον πατέρα του και άλλος για να δείξει στο χωριό του ότι «ανέβηκε» επίπεδο διανόησης. Κανέναν δεν ενδιέφερε αν αυτοί έμεναν ή έφευγαν, αν επαινούσαν ή αν κατηγορούσαν …Τους ενδιέφεραν τα «ποσοστά» στα ΑΕΙ. για να δείξουν στους αμόρφωτους ότι ΟΛΟΙ οι μορφωμένοι «γέρνουν» προς τον κομμουνισμό και άρα υπάρχει κρυπτοκομμουνισμός που «καλπάζει» .. 
Αυτό ήταν το ζητούμενο. Με λίγα άτομα είχαν καταφέρει να αλλάξουν την ίδια τη λειτουργία τού συνόλου τής κοινωνίας. Αυτός ήταν ο ρόλος τού ΚΚΕ και αυτόν τον ρόλο πάντα τον διασφάλιζε ο σκληρός του «πυρήνας» …Ένας «πυρήνας», ο οποίος παραμένει πάντα σταθερός …Δέκα χιλιάδες ήταν οι επαγγελματίες κομμουνιστές στην Ελλάδα τού Εμφυλίου και τόσοι παραμένουν ακόμα και σήμερα. 
Όλοι οι υπόλοιποι «νεοφώτιστοι» αποτελούν το χρήσιμο «φόντο», για να λειτουργεί ο σχεδιασμός. Όπως, για παράδειγμα, οι ίδιοι και οι ίδιοι λιγοστοί ομοφυλόφιλοι διοργανώνουν ΟΛΕΣ τις GAY Parade σε ΟΛΗ την Ελλάδα, περιμένοντας τα αφελή χαϊβάνια να συμμετάσχουν, έτσι συνέβαινε πάντα και με το ΚΚΕ. Έχει και το ΚΚΕ τους δικούς του μόνιμους που είναι επαγγελματίες κομμουνιστές και όλοι οι υπόλοιποι είναι απλοί «περαστικοί». Οι ίδιοι και οι ίδιοι λιγοστοί ΚΚΕδες ήταν πάντα οι μόνιμοι «πρωταγωνιστές» στις κομματικές εκδηλώσεις και οι υπόλοιποι ένα εφήμερο εναλλασσόμενο «φόντο». 
Μεταξύ τους αυτοί οι «επαγγελματίες» μοιράζονται τα μεροκάματα του χαφιεδισμού. Στην πλειοψηφία τους σταθερά μισαλλόδοξοι, μισέλληνες και στην πραγματικότητα μισάνθρωποι. Μισούν τους πάντες. 
Οι ροπαλοφόροι, οι οποίοι «προστάτευσαν» τους προδότες πολιτικούς στη διάρκεια της ψήφισης του Μνημονίου, είναι μια φυσική συνέχεια μιας σκληρής συμμορίας. Ως πρόσωπα οι περισσότεροι από αυτούς είναι φυσικά εγγόνια εγκληματιών τού Εμφυλίου. Αν μπορούσε κάποιος να εξασφαλίσει πρόσβαση στο payroll τού ΚΚΕ, θα έβλεπε να επαναλαμβάνονται μέσα στον χρόνο τα ίδια ονόματαΟι περισσότεροι δηλαδή «διαδηλωτές» ΚΚΕδες είναι επαγγελματίες κομμουνιστές υπό την έννοια ότι αυτό είναι το βασικό βιοποριστικό τους μέσο. Δεν είναι απλοί πολίτες, οι οποίοι αφιλοκερδώς αγωνίζονται γι’ αυτά τα οποία πιστεύουν …Είναι επαγγελματίες, οι οποίοι πληρώνονται με το «κομμάτι» τη δραστηριοποίησή τους. Σε πέντε διαδηλώσεις θα πάει ο «σύντροφος»; …για πέντε θα πληρωθεί. Θα απουσιάσει αδικαιολόγητα σε κάποιες; …Θα του κάνουν παρατήρηση οι προϊστάμενοι …Κανονικός εργαζόμενος ο χαφιές. 
Το ΚΚΕ το χρησιμοποιεί η πολιτική ηγεσία, για να ασκεί την εξουσία της με τον αυθαίρετο τρόπο που τη βολεύει. Όλος ο χειρισμός, που αφορά το ΚΚΕ και το μέγεθός του, γίνεται καθαρά με προπαγανδιστικά μέσα, τα οποία μεγεθύνουν τη δύναμή του και με μοναδικό στόχο να τρομοκρατείται ο λαός, προκειμένου να εκβιάζεται και να μην αντιδρά … 
ΠΗΓΗ : Π. Τραϊανός