Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Διαρρηγνύουν τα επιχειρησιακά σχέδια: Στέλνουν αρματαγωγά στην Λέσβο για να κοιμούνται οι αλλοδαποί που έκαψαν τη Μόρια    Η ενέργεια αυτή προκαλεί απορίες:
      1- Ή είναι αφελείς και άσχετοι, αυτοί που θέλουν να στείλουν τα αποβατικά για να μένουν οι "τουρίστες" ή
      2- Τα "έχουν βρεί" με τους τούρκους και ξέρουν ότι δεν θα χρειασθούν τα πλοία και παίζουν θέατρο με τα Εθνικά θέματα κοροϊδεύοντας τον Ελληνικό λαό.
      3- Αν πραγματοποιηθεί αυτή η (επιεικώς) ηλίθια ενέργεια, τότε έχουμε θέμα!

Juan
    Πλήρης η ασυνεννοησία στο κυβερνητικό «επιτελείο» για τα αρματαγωγά του ΠΝ, τα οποία εν μέσω ελληνοτουρκικής κρίσης κάποιοι στο υπουργείο «Μεταναστευτικής Πολιτικής» σκέφτηκαν ότι θα ήταν καλό να στείλουν στην Λέσβο για να φιλοξενήσουν, τι άλλο, μα αλλοδαπούς!
    Ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι δύο (υπερπολύτιμα) αρματαγωγά του ΠΝ (από τα 5 όλα κι όλα που διαθέτει συνολικάείναι πανέτοιμα για απόπλου προκειμένου  να φιλοξενήσουν 2.000 λαθρομετανάστες, στη συνέχεια πηγές του ΓΕΕΘΑ διέψευσαν το ενδεχόμενο αυτό, λέγοντας -και δικαίως-  πως έτσι ανατρέπεται ο σχεδιασμός των ΕΔ σε περίπτωση «θερμού» επεισοδίου με την Τουρκία.
    Τώρα νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά τα δύο αρματαγωγά τύπου «Ιάσων», θα πάνε στη Λέσβο, καθότι οι λαθρομετανάστες προηγούνται της εθνικής ασφάλειας της χώρας!
    Ακόμη είναι άγνωστο εάν έχουν αποπλεύσει ή πότε θα αποπλεύσουν, για τη Λέσβο, αλλά  το παραπάνω είναι ακόμη ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πως βλέπουν τις ΕΔ κάποιοι στην κυβέρνηση.   
    Έτσι μετά το Μηχανικό και την 98 ΑΔΤΕ που ασχολείται με τους λαθρομετανάστες, επιστρατεύουν και το ΠΝ, αποστερώντας σχεδόν το μισό της δύναμης αμφίβιων επιχειρήσεων του ΠΝ. Οι ΕΔ στην υπηρεσία των αλλοδαπών, σε μια χώρα που απειλείται ανοικτά με πόλεμο από την Τουρκία και απαντά με "απειλές" για... διάλογο μέχρι τέλους.

Υ.Γ. αποστολέα: Η προσωπική μου απορία είναι: οι "στρατηγοί"/"ναύαρχοι"/"πτέραρχοι", τί ρόλο παίζουν, εδώ και 40 χρόνια;;;
(¨ΟΧΙ!!! Δεν περιμένω απάντηση! Η ερώτηση είναι ρητορική!!!)