Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ Χ. Α.


Μήπως ασθενεί βαρέως η Δημοκρατία μας;

Γιατί επετράπη να γίνει διαδήλωση στους τάχα αντιφασίστες και δεν επετράπη δδιαδήλωση στους φασίστες; Η δημοκρατία έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά;

Κόπτονται τα δήθεν δημοκρατικά κόμματα να στερηθούν οι καταδικασθέντες τα πολιτικά τους δικαιώματα, ώστε να μην ξαναμπούν στη Βουλή; Το ΚΚΕ δεν είναι φασιστικό κόμμα ή το προτιμούν επειδή είναι μαύρο; Το ΚΚΕ δεν έχει δηλώσει ότι δεν πιστεύει στη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και όταν θα έλθει στην εξουσία θα καταργήσει τις εκλογές και την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία; Το ΚΚΕ και όλοι οι κατσαπλιάδες δεν αιματοκύλησαν την Ελλάδα στο συμμοριτοπόλεμο;  Ορθώς χαρακτηρίσθηκε συμμοριτοπόλεμος διότι τα μέλη του ήταν κατσαπλιάδες, συμμορίτες και αιμοσταγείς και εν τούτοις μπήκαν στη Βουλή και απειλούν ότι θα καταργήσουν την κοινοβουλευτική Δημοκρατία που χάρις σ’ αυτή βρίσκονται στη Βουλή.

Δυστυχώς τα δήθεν δημοκρατικά κοινοβουλευτικά κόμματα δεν είναι τόσο δημοκρατικά για να φοβούνται τους φασίστες, και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό μη τυχόν πάρουν τη πλειψηφία και καταργήσουν τη δήθεν Δημοκρατία τους;

Το έχω ξαναγράψει. Η Χρυσή Αυγή δεν αντιμετωπίσθηκε με ορθόδοξο τρόπο, αλλά με ανορθόδοξο.

Τα στελέχη της Χρυσής Αυγής είναι αγροίκοι, αμόρφωτοι και ξύλα απελέκητα.

Αν τους καλούσαν σε αντιπαράθεση στα κανάλια προεκλογικά και δεν τους απέκλειαν, θα μπορούσαν εύκολα να τους «ξεβρακώσουν» ενώπιον του Ελληνικού Λαού και έτσι θα έπιπταν στα μάτια των περισσότερων οπαδών τους και έτσι μόνοι τους θα έμπαιναν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Τώρα είναι έκθετα άπαντα τα δήθεν δημοκρατικά κόμματα και όχι μόνο με τις δηλώσεις τους αλλά και με τις διαδηλώσεις που μεροληπτικά πέτρεψαν στους δήθεν αντιδημοκράτες και δήθεν αντιφασίστες πρίν την έκδοση της αποφάσεως. Επίσης επειδή οι δικαστές είναι άνθρωποι και μάλιστα δεν είναι ούτε κωφοί, ούτε τυφλοί είναι εύλογο να επηρεάζονται από τις δηλώσεις και από τις διαδηλώσεις. Αυτό είναι μία μορφή τρομοκρατίας και αυθυποβολής των δικαστών και έτσι χειραγωγούνται και οδηγούνται εκεί που θέλουν οι δήθεν δημοκράτες.

Συνεπώς η απόφαση, όσον αφορά το σκέλος της εγκληματικής οργάνωσης, μπάζει από πολλές μεριές. Θα διακινδυνεύσω μία πρόβλεψη. Στο Εφετείο ή στον Άρειο Πάγο θα καταπέσει.

 Ο αιρετικός