Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Περί την Δίκη... ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ

Σήμερα βασιλεύει η Δημοκρατία της υποκρισίας και του φαρισαϊσμού.

Όλα τα κόμματα του Κοινουβουλίου υπερθεμάτισαν υποκριτικά για την καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Το ΚΚΕ το οποίο είναι φαστικό κόκκινο κόμμα, το αφοσιωμένο ψυχή τε και σώματι πάλαι ποτέ στον μέγα δημοκράτη και πατερούλη Στάλιν και στη μητέρα Σοβιετική Ένωση, έχει δηλώσει ευθαρσώς ότι είναι κατά της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, ενώ αν θα αναλάβη την εξουσία θα εφρμόσει σχέδιο Στάλιν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος απέδειξε εν τοις πράγμασι ότι είναι φαστικό κόμμα διότι στη πενταετή θητεία του ο μόνος καημός του ήταν να καταλάβει όλους τους αρμούς της εξουσίας και να εγκλείσει τους πολιτκούς του αντιπάλους, (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ), στη φυλακή για να μονοκρατορήσει.

Είναι το κόμμα που συνεργάστηκε στενά στη κυβερνητική του θητεία με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ψηφίσει τα νομοσχέδια που ήθελε.

Είναι το κόμμα που όντας στην αντιπολίτευση, δεν συμφωνούσε με την παραπομπή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  στη Δικαιοσύνη  και είχε χαρακτηρίσει την παραπομπή της ως τερτίπια της Ν.Δ. (Βούτσης). Και δεν ήθελε να παραπεφθεί στη Δικαιοσύνη γιατί οι ψήφοι της θα ξαναγύριζαν στη ΝΔ. 

Είαι το κόμμα που μόλις χθες δήλωσε δια του μεγάλου ηγέτη του, μετά την έκδοση της απόφασης,  ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπήκε στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας με τον οποίο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας συνεργάστηκε επί πέντε χρόνια και κωλισιέργησε την διαδικασία της δίκης που αν συνέχιζε να είναι στην εξουσία δεν θα εκδίδετο ποτέ απόφαση.

Η ΝΔ ήθελε να εξαφανίσει τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  για το οίκαδε των ψήφων της.

Για το ΚΙΝΑΛ  δεν έχω να σχολιάσω τίποτε διότι βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Για το φασιστικό του πράγματος έχω να πώ το εξής. Στη παντοκρατορία του ΠΑΣΟΚ είχα ένα φίλο πασοκτσή ο οποίος σε μιά έκρηξη ειλικρινείας μου είπε: «Δημήτρη σήμερα έπιασα τον εαυτό μου φασίζοντα».

Επιμύθιο: Όλοι οι κρατούντες φασίζουν, ενώ όλοι οι μνηστήρες της εξουσίας δημοκρατικίζουν.

Όλα καλά με την απόφαση και κυρίως με την δικαίωση του δδολοφονημένου Φύσσα και της μανούλας του που τράβηξε και ττραβά τον μεγαλύτερο Γολγοθά.

Έχω όμως μια ένσταση:

Δεν είμαι νομικός. Είμαι ένας απλός έλληνας πολίτης που πιστεύω ακράδαντα στη Δημοκρατία, αλλά σε μια άλλη Δημοκρατία που συνίσταται από την Ισονομια και Ισοπολιτεια, (διότι στη Δημοκρατία που βιώνουμε μερικοί είναι πιο ίσοι από τους άλλους), στην Αξιοκρατία, και όχι στην αναξιοκρατία, όχι στην ευνοιοκρατία, όχι στον νεποτισμό και όχι στην εσχατοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ, από μια αδέκαστη, τυφλή και κωφή  Δικαιοσύνη και στην Ελευθερία των ανθρώπων.

Και ως μη έχων νομικές γνώσεις δεν μπορώ να κρίνω αν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν ή οχι εγκληματική οργάνωση.

Η ένστασή μου και η απορία μου συνίσταται στη χαώδη διαφορά απόψεων μεταξύ Εισαγγελέως και Προέδρου του Δικαστηρίου. Λαμβανομένου δε υπόψη ότι ο Εισαγγελέας είναι ο Δημόσιος κατήγορος και αυτός που εκφράζει το κοινό περί του δικαίου αίσθημα και ο οποίος κατά κανόνα είναι ο καταπέλτης της έδρας η διάσταση απόψεων δημιουργεί μέγα πρόβλημα το οποίο οι πάντες, δημοκράτες και μη, το πέρασαν στο ντούκο.

Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: Ή είναι χρυσαυγίτισα, ή ότι έχει τσαγανό και ισχυρή προσωπικότητα με άποψη και σθένος και ως εισαγγελέας είναι αδέκαστη, τυφλή και κωφή και δεν βλέπει και δεν ακούει τους αλαλάζοντες.

Αν ισύει το δεύτερο, ως αιρετικός, συντάσσομαι απροκάλυπτα με την Εισαγγελέα διότι χρειάζεται τσαγανό να πάς κόντρα στο παραλήρημα των «δημοκρατών»

Βεβαίως στη Σοβιετική Ένωση θα την είχαν ήδη κατασπαράξει οι αρκούδες της Σιβηρίας.

Εδώ στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία οψόμεθα εις Φιλίππους.

Αθήνα 08-10-2020

Ο αιρετικός