Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

H ανάρτηση με θέμα : "και όμως κάτι κινείται"

 H ανάρτηση με θέμα : "και όμως κάτι κινείται" , της 8.10.20 δεν είχε σκοπό να εισέλθουμε σε αντιπαράθεση με τις απόψεις περί Covid-19,που διακινούνται στο διαδίκτυο.

Σκοπός είναι να τονιστούν οι απόψεις του Πάνου Λασκαρίδηγια την ανάγκη ενισχύσεως των ΕΔ προς επαύξηση της αποτρεπτικής τους ισχύος και υπεράσπισης των συμφερόντων της Πατρίδος μας ,ζήτημα για το οποίο κάθε εχέφρων Έλληνας συμφωνεί.

Υπόψη ότι ο Π. Λασκαρίδης,που είναι εφοπλιστής και Υποναύαρχος ε.α, έχει μέχρι τώρα προβεί σε γενναιόδωρες προσφορές προς το Πολεμικό Ναυτικό με τελευταία το πλοίο γενικής υποστηρίξεις "Ηρακλής" που εντάχθηκε στο Στόλο στις 6 Ιουλίου 2020.Ο ίδιος έχει ενισχύσει και το Λιμενικό Σώμα.

      Τώρα σχετικά με τον Covid-19 αρκούμαι να αναφέρω μόνο το γεγονός των μέχρι τώρα θανάτων ,που παγκοσμίως υπερβαίνουν το ένα εκατομμύριο,στην πατρίδα μας τους 430 νεκρούς με αριθμό κρουσμάτων 21381 με την 8.10.20.
Στις ΗΠΑ μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου 2020 υπερβαίνουν τους 200.000 νεκρούς(περιοδικό TIME Σεπτ. σέλ.26) όταν το σύνολο των νεκρών
του Πρώτου ΠΠ,του πολέμου του Βιετνάμ και της Κορέας ανέρχεται σε 261000 νεκρούςΑμερικανούς.

         Κατά τα άλλα σεβαστές όλες οι απόψεις,εξεταστέα όμως η σχέση τους με την αλήθεια.
                                    Α. Καραντζίκος