Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Θέλουν να εξοντώσουν και να ερημώσουν την Μακεδονία.!! (Ολοκληρώνουν το σατανικό σχέδιο ακρωτηριασμού της Ελλάδας) 4 Νοεμβρίου, 2020 13 Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ Κάποιοι λίγοι, που αντιλαμβανόμασταν το σατανικό σχέδιο του ακρωτηριασμού της Πατρίδας μας και την μετατροπή της σε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΕΟΖ τα γράφαμε εδώ και χρόνια συνεχώς, μήπως και αφυπνιστεί έστω και ένα μικρό τμήμα του λαού και αντιδράσει. (εδώ και εδώ)

Εις μάτην… η δρακογενιά  που εξουσιάζει την Ελλάδα, προχωρεί ακάθεκτη στην παραχώρηση μεγάλων Περιφερειών της Πατρίδας μας, σε ΞΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

Πώς να σας εξηγήσω τι σημαίνει ΕΟΖ;

ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΝ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΟΖ, ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΣΩΣΤΟ ΕΡΓΟ.

ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΨΥΧΑΣΘΕΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΣΩ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ;;;

Μήπως χρειάζεται να σας πω και ποιοί θα πάρουν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ;

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ… ΙΣΡΑΗΛ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ο νεοέλληνας, επιδεικνύει τεράστια πνευματική αδυναμία να ενώσει τα κομμάτια του παζλ που δείχνουν σε τι όλεθρο μας οδηγούν οι πολιτικές συμμορίες και ο αόρατος μαριονετίστας πίσω από αυτές…

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Kαι ας έρθουμε τώρα στα δικά μας..στα του Οίκου μου, που είναι η Μακεδονία.

Δεν είναι τυχαίο ότι από όλη την Ελλάδα έβαλαν σε lockdown Θεσσαλονίκη και Σέρρες.!!

Αυτό που γίνεται είναι μια συστηματική οικονομική εξόντωση της Μακεδονίας .

Θέλουν να τελειώσουν την Β.Ελλάδα, σκοπός τους δεν ήταν μόνο να τελειώσουν την εστίαση και τα παρεμφερή επαγγέλματα.

Σκοπός τους ήταν και είναι η ζημιά να είναι πολύ μεγαλύτερη και να μεταφερθεί από τον έναν κλάδο στον άλλο με αστραπιαίους ρυθμούς.

Ο κορονοιός στην ουσία λειτούργησε ως πολλαπλασιαστής της καταστροφής της οικονομίας , άσε που μετά για να έρθει η ανάκαμψη θα χρειαστεί ΠΟΝΟΣ και ΑΙΜΑ.!!

Αν έρθει φυσικά…διότι αυτό το δεύτερο lockdown συντελεί στην καταστροφή του παραγωγικού ιστού .

Έχουν σκεφτεί άραγε οι κάτοικοι της χώρας τι θα γίνει το 2021 με περιφέρειες ολόκληρες όπως η Μακεδονία οι οποίες θα ΕΡΗΜΩΣΟΥΝ;;;;

Αυτό είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα διότι η καταστροφή αυτή της ελληνικής οικονομίας μπορεί να ξεκινήσει από μια διάλυση μιας περιφερειακής ενότητας όπως της Μακεδονίας;;

 
Δηλαδή τελειώσανε τα λιγνιτωρυχεία επάνω, τελείωσε η ΔΕΗ με το καινούργιο σχέδιο της κυβέρνησης (κυβέρνηση να την πει ο θεός) και επί της ουσίας ΕΡΗΜΩΝΕΙ ΟΛΗ Η ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
 
Και ενώ υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αυτήν την στιγμή στην Θεσσαλονίκη , στην Χαλκιδική και στους γύρω νομούς λόγω του φούλ lockdown που έγινε την πρώτη φορά….και το χρήμα δεν κινήθηκε δεν είχε κυκλοφοριακή ταχύτητα , ούτε στην Δυτική ούτε στην Ανατολική Μακεδονία . Έρχονται και βάζουν και το δεύτερο lockdown.

Άρα εδώ έχουμε ένα πρόβλημα το οποίο μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με τις φρικτές επιδόσεις που είχαν οι βιομηχανίες και βιοτεχνίες στην Ανατολική Μακεδονία και υπηρεσίες όπως οι μεταφορές που έχουν μειωθεί κατά πολύ.

Στο Κιλκίς για όσους δεν ξέρουν έχουμε ακόμα εταιρείες με φορτηγά Τράνς κ.λ.π. 

Αν αυτό το δούμε όλο σαν ΣΥΝΟΛΟ, η Μακεδονία θα υποστεί μια πολύ μεγάλη οικονομική ζημιά. Και λέγοντας Μακεδονία φυσικά εννοούμε Αντολική, Δυτική και Κεντρική …δηλαδή όλη την γεωγραφική περιφέρεια με το όνομα Μακεδονία. 

Αυτό όμως θα λειτουργήσει αντανακλαστικά και στην υπόλοιπη οικονομία και θα μεταδοθεί  και σε άλλες γεωγραφικές περιφέρειες όπως η Λάρισα, που είναι όμορος με την Θεσσαλονίκη , και τα lockdown που επιβάλλουν ανάμεσα στην Θεσσαλονίκη και στην Λάρισα για παράδειγμα θα δημιουργήσουν ραγδαίες αρνητικότατες εξελίξεις μέσα στο 2021.

Βάλτε μέσα στο όλο σχέδιο και το καινούργιο νομοσχέδιο που ψήφισαν για το ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ για να μπορούν να πάρουν τα σπίτια του κοσμάκη και έρχεται και σχηματίζεται η εικόνα του τι θέλουν να κάνουν.

Και με ένα ΑΕΠ που θα το φτάσουν σε επίπεδα δευτέρου παγκοσμίου πολέμου…θα φέρουν την χώρα σε ΤΡΑΓΙΚΑ ΧΑΛΙΑ.

Όποιος μικρομεσαίος επιχειρηματίας και επιχείρηση κατάφερε και δεν έκλεισε την πρώτη φορά, στο πρώτο κλείδωμα , τους τελευταίους 2 μήνες είχε λίγο ψιλοκαταφέρει να ισοφαρίσει τις απώλειες του και να ανακάμψει να σηκώσει κεφάλι . Τώρα με αυτό το δεύτερο lockdown όλες αυτές οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα κλείσουν.!!

Και αυτό δεν είναι το χειρότερο που θα ζήσουμε, θα έρθουν και χειρότερα.

 

Σήμερα διάβασα στο ιστολόγιο της κυρίας Σουφλή ότι τελειώνουν την Βόρεια Ελλάδα για να την μετατρέψουν σε ΕΟΖ.

 

Θυμάστε τι λέγαμε ΕΔΩ πριν ένα χρόνο ..” ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΟΖ”.

Διαβάστε όλα όσα γράψαμε τότε για τις ΕΟΖ και συνδυάστε τα με το δεύτερο Lockdown.

 

Πηγή


__________________________

H Efenpress, απλά περιορίζεται στην ανάρτηση στη παρούσα ιστοσελίδα, άρθρων που

αποστέλλονται από την αρμόδια συντακτική επιτροπή της Ο/21