Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 13.00 στην πλατεία Συντάγματος.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το International Hellenic Association, ένας μη κερδοσκοπικός, μη κυβερνητικός και μη κομματικός οργανισμός με 4.000 μέλη ανά τον κόσμο -κυρίως ακαδημαϊκούς και άλλες πνευματικές προσωπικότητες- και έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής,  εκφράζει την αγωνία του για τον συνεχή εποικισμό της Ελλάδος με ποταμούς δυστυχισμένων ανθρώπων οι οποίοι καταφθάνουν ασταμάτητα, δημιουργώντας εκρηκτικές καταστάσεις ανασφάλειας, εγκληματικότητας και ανθρώπινης δυστυχίας.
Η ανεξέλεγκτη εγκατάσταση πληθυσμών που δεν έχουν καμιά απολύτως επαφή με τα γλωσσικά, οικονομικά, πολιτικά, θρησκευτικά και πολιτιστικά δεδομένα της Ελλάδος αποτελούν ένα απροκάλυπτο, έντονα επιθετικό υβριδικό πόλεμο εναντίον της Ελλάδος, ο οποίος πρέπει να αντιμετωπιστεί με το άμεσο και αποτελεσματικό κλείσιμο των Ελληνικών συνόρων.

ΔΙΧΟΝΟΙΑ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ


ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ


Άλλη μια απόδειξη ότι η ελληνική παιδεία, η μόρφωση, η κοινωνία ζει στιγμές παρακμής.
Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τι απαντούν αρκετοί Νεοέλληνες στην ερώτηση που είναι η Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη.
Δηλαδή από αυτούς που δεν γνωρίζουν για το που βρίσκεται η Ελλάδα, αν τους αφήσεις πχ στη Ρουμάνια με χωρίς πινακίδες και τηλέφωνα και οτιδήποτε άλλο δεν θα ξέρουν αν θα κατευθυνθούν Βόρεια, Νότια, Ανατολικά η Δυτικά για να βρουν την Ελλάδα.

Ο Ι Σ Κ Ε Ψ Ε Ι Σ Μ Ο Υ #42
Αγαπητοί φίλοι μου

Οι τελευταίες πληροφορίες που έχω, μου λένε ότι, τώρα που παραιτήθηκε ο Ζάεφ, και η αντιπολίτευση τώρα πλέον ως Μακεδόνες που μιλούν την Μακεδονική
γλώσσα και έχουν και Μακεδονική ιθαγένεια, έχει πολλές ελπίδες να γίνει η επόμενη κυβέρνηση!!   Οι φίλοι μας οι Γερμανοί έχουν πανικοβληθεί  και στέλνουν  πολλά
εκατομμύρια ευρώ στα Σκόπια για να ελέγξουν την κατάσταση! Όπως βλέπετε η Γερμανία συνεχίζει να παίζει το βρώμικο παιχνίδι της όχι μόνο εναντίον της Ελλάδος, αλλά
και της Αμερικής.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ RFID. RADIO FREQUENCY IDENTIFICATION


Η τεχνολογία αυτόματου εντοπισμού και αναγνώρισης αντικειμένων RFID δίνει καινούργιες δυνατότητες σε μία σειρά τομείς, όπως η τυποποίηση των προϊόντων, δημιουργεί όμως ερωτήματα σχετικά με τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν για το απαραβίαστο της ιδιωτικής ζωής των ανθρώπων.
Η τεχνολογία Radio Frequency Identification (RFID) είναι μία μέθοδος αυτόματου εντοπισμού και αναγνώρισης αντικειμένων, που βασίζεται στην αποθήκευση και στην ασύρματη ανάκτηση, από μακριά, δεδομένων, τα οποία αποθηκεύονται σε ειδικές μικροσκοπικές συσκευές που ονομάζονται ετικέτες RFID (RFID tags), η αναμεταδότες (transponders).

Η Ελλάδα στην “απομόνωση”; Η Τουρκία τα βρίσκει με Ιταλία και το “παλεύει” με Ισραήλ και Αίγυπτο


Τις τελευταίες εβδομάδες η θέση της ελληνικής κυβέρνησης για τις εξελίξεις στη νοτιοανατολική Μεσόγειο και στη Λιβύη, είναι ότι “η Τουρκία είναι διεθνώς απομονωμένη”…
Ας δούμε την πραγματικότητα:
Χθες έγινε σαφές ότι η Ιταλία, ανταγωνιζόμενη τη Γαλλία, αποφάσισε να ενταχθεί στο “στρατόπεδο” Ρωσίας-Τουρκίας! Όσο περιμέναμε το ιταλικό ναυτικό για περιπολίες στην κυπριακή ΑΟΖ, η Ρώμη για να εξυπηρετήσει τα δικά της συμφέροντα συζητούσε με την Άγκυρα. Κι όπως όλα δείχνουν “τα βρήκε”. Έχουμε όπως φαίνεται λοιπόν έναν “άξονα”, Ρωσίας-Τουρκίας-Ιταλίας.

Μια εξαιρετικά δυσάρεστη για μας “ανάγνωση” των εξελίξεων και όσων ακολουθούν…


Άριστα έπραξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος διέκοψε τον Ντόναλντ Τραμπ μέσα στον Λευκό Οίκο για να αναπτύξει δημοσίως την ελληνική θέση σχετικά με το «ανυπόστατο» μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης. Δεν είμαι σίγουρος, όμως, ότι η διατύπωσή του ήταν η σωστή. Η χρήση του ρήματος «αδημονούμε», προκειμένου να αιτηθεί τη στήριξη των ΗΠΑ για την ακύρωσή του, και η σιωπή του προέδρου στο άκουσμα της αδημονίας του έδωσαν την ευκαιρία στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης να ισχυριστούν -όχι αδίκως- ότι ο Τραμπ σφράγισε – δικαίωσε τη θέση της Άγκυρας στο ανώτατο δυνατό επίπεδο.

Ιερέας στο Χαρωπό Σερρών διώχνει με τις κλωτσιές τους προπαγανδιστές φιλοσκοπιανούς...

..

Τα αποτελέσματα της "συμφωνίας" που πρόδωσε την Μακεδονία γίνονται ολοένα και πιο εμφανή. Τις τελευταίες ημέρες κάποιος συνταξιούχος δάσκαλος από την Σκοτούσσα Σερρών επισκέπτεται καφενεία σε χωριά που κατοικούν γηγενείς Μακεδόνες.

Τα ελληνικα κοιτασματα και οι ενεργειακες αναγκες της Ε.Ε. Με αριθμους Αν.Φωσκολος


Φώσκολος Αντώνης

Τα ελληνικά κοιτάσματα και οι ενεργειακές ανάγκες της ΕΕ με αριθμούς, Αντώνης Φώσκολος

Δεν πρόφτασε να στεγνώσει το μελάνη της υπογραφής για την κατασκευή του αγωγού EastMed από τα συμβαλλόμενα κράτη Ισραήλ, Κύπρο και Ελλάδα και άρχισαν οι μπηχτές. Θα βρεθεί αγοραστής που θα αγοράσει το φυσικό αέριο; Η απάντηση είναι η εξής: Η ΕΕ δεν θα χρηματοδοτούσε την μελέτη ενός αγωγού που δεν έχει μέλλον και δεν θα την ωφελούσε. Κριτήριό της είναι οι αυξανόμενες ενεργειακές ανάγκες της.

Τα κράτη δεν έχουν φίλους, έχουν μόνο συμφέροντα»


«Το σώφρον του ανάνδρου πρόσχημα εστί». 
Η σύνεση είναι η δικαιολογία του δειλού
Θουκυδίδης
1923. 14  Μαΐου. Ο  Νικόλαος Πλαστήρας, «ο Μαύρος Καβαλάρης», ο θρυλικός στη Μικρά Ασία διοικητής του 5/42  συντάγματος Ευζώνων του «Σεϊτάν Ασκέρ», εκφωνεί λόγο, στην Αθήνα στους αποδεκατισμένους και εσκοτισμένους στρατιώτες του. Η δύσμοιρος πατρίδα σηκώνει αιματοκυλισμένη τον σταυρό της καταστροφής. Εκατομμύρια πρόσφυγες, όσοι γλίτωσαν το μαχαίρι από τις ορδές του αιμοσταγούς Κεμάλ, κρύβοντας κάτω από τα κουρέλια τους τα εικονίσματα από τα υποστατικά τους στην «Αιολική γη», έρχονται στην πατρίδα  γεμάτοι πληγές.  Πληγές που ποτέ δεν επουλώθηκαν…