Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Α Π Ο Ψ Ε Ι Σ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΕΔΩ

Περίεργες επιδράσεις της κλιματικής αλλαγής!


 Περίεργες επιδράσεις της κλιματικής αλλαγής παρατηρούνται στην Πατρίδα μας.
Προ ετών ισχυρός άνεμος παρέσυρε τη σημαία μας από τη νησίδα των Ιμίων.Πρόσφατα πάλι ξαφνικός ισχυρότατος άνεμος εξέτρεψε της πορείας του ολόκληρο ερευνητικό Τουρκικό πλοίο και το έσπρωξε μέσα στην Ελληνική ΑΟΖ.
Περίεργα φαινόμενα.
Κάτι πρέπει να γίνει!

                      Αθανάσιος Καραντζίκος

Στρατηγός Φράγκος : Στα Ίμια μας είπαν ότι τη Σημαία τη πήρε ο αέρας…Σήμερα 24 χρόνια μετά μάθαμε ότι ο αέρας παίρνει και «Θωρηκτά»!!!


   
 Τι είπε ο Στρατηγός Φράγκος  και αυτή τη φορά είχε την τύχη να τον ακούσει όλος ο Ελληνικός λαός ...Που αν ακούσουμε το μεστό λόγο του, πρέπει να αναρωτηθούμε που στην ευχή πάμε με αυτούς εδώ που έχουν τύχη της Πατρίδας στα χέρια τους!
    Αποδεχόμαστε τις Ψυχολογικές Επιχειρήσεις και τον Υβριδικό πόλεμο που μας κάνουν οι Τούρκοι και δεν μπορείς να κάνεις σύσκεψη στο Μαξίμου με αυτούς που έχουν την άποψη : «Και τι θέλετε να κάνουμε ,να κάνουμε πόλεμο;»

Έτσι χάθηκαν τα Ίμια.

Νίκος Καρατουλιώτης Υποστράτηγος ΕΑ


ΤΑ 12 ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ

.
Είμαστε η τελευταία γενιά που έχουμε φωνή και ελεύθερη βούληση και που μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία της ιστορίας.
Σήμερα όλοι συνδέονται παντού – τα ‘έξυπνα τηλέφωνα’ (smart phones) θα γίνουν τα εργαλεία της Έξυπνης Παγκόσμιας Τάξης, θέτοντας τέρμα στα μετρητά, στα κλειδιά, στις άδειες οδήγησης, κλπ. Ο σκοπός τους είναι επίσης να χρησιμοποιούνται καθημερινά ως ταυτότητα στη νέα «αξιόπιστη» διαδικτυακή κοινότητα.
Τότε το τηλέφωνο ή το chip που συνδέεται με την ID του χρήστη του τηλεφώνου, γίνεται ένα αντικείμενο πολύ πολύτιμο για να χαθεί και το μόνο ασφαλές μέρος πλέον, είναι κάτω από το δέρμα.

Η αντίδραση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην υποψηφιότητα Αικ. Σακελλαροπούλου

«Βασική αρετή του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα, του Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι το δημοκρατικό φρόνημα, η πίστη στο Σύνταγμα και η υπεράσπισή του και φυσικά η αντίστασή του σε δελεαστικές προτάσεις ή πιέσεις να κάμψει τις δημοκρατικές αρχές και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η κυρία Σακελλαροπούλου, κατά τις τελευταίες 22 ημέρες επέδειξε πλήρη διαθεσιμότητα να κάμψει τις βασικές αρχές λειτουργίας του Ανωτάτου Δικαστηρίου και του κράτους δικαίου και να παραβιάσει τα δικαιώματα ενός ανθρώπου, του Αλεξάντερ Βίννικ, εξυπηρετώντας την πολιτική ατζέντα του κ. Μητσοτάκη και τις πιέσεις από πλευράς των Κυβερνήσεων ΗΠΑ και Γαλλίας» αναφέρει η πρώην πρόεδρος της Βουλής και Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου με ανάρτησή της στο Facebook. 

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ


Για περισσότερο από μια χιλιετία, ως και την άλωση της από τους Τούρκους το 1453, η Κωνσταντινούπολη ήταν ένα από τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα του Χριστιανισμού. Στην καρδιά της Πόλης δέσποζε η Αγία Σοφία αφιερωμένη στην «της του Θεού Σοφίας».
 Ο πρώτος ναός της Αγίας Σοφίας θεμελιώθηκε από τον Μεγάλο Κωνσταντίνο το 330 μ.Χ. όταν ονόμασε τη μετέπειτα Κωνσταντινούπολη πρωτεύουσα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Η ανέγερση του ναού ολοκληρώθηκε από τον γιο του Κωνστάντιο και τα εγκαίνια έγιναν στις 15 Φεβρουαρίου του 360.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!


Από την πρώτη ημέρα που άκουσα να μιλάει ο ΥΠΕΘΑ κάτι μου  στράβωσε. Θέλετε το αισθητήριό μου, θέλετε η ενασχόλησή μου επί σειρά ετών με στρατιώτες και όχι μόνο, σκέφθηκα ότι αυτός δεν μου κάνει για ΥΠΕΘΑ.
Η πρώτη επιβεβαίωσή μου έγινε με το Oruc Reis το οποίο τάχα ισχυρός άνεμος παρέσυρε στη δική μας υφαλοκρηπίδα και το οποίο ως καλοί και ευγενικοί οικοδεσπότες το συνοδεύσαμε μέχρι την έξοδό του από την ελληνική υφαλοκρηπίδα και του ευχηθήκαμε καλό κατευόδιο.