Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Ενοχλήθηκαν οι Γερμανοί από τον έλεγχο στις ΜΚΟ


Το έστειλε ο Γιώργος Επιτήδειος
ΠΗΓΗ: pronews.gr

    Ενοχλήθηκαν οι Γερμανοί από τον έλεγχο στις ΜΚΟ καθώς τις θέλουν ανεξέλεγκτες και σήμερα τα γερμανικά ΜΜΕ έχουν κυριολεκτικά εξοργιστεί από την προσπάθεια του ελληνικού κράτους να βάλει ένα τέλος στην ασυδοσία και στην εισροή παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα.
    Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε κάποια πολύ απλά πράγματα:
    Οι διαχειριστές των κονδυλίων των Βρυξελλών για την διαχείριση της παράνομης μετανάστευσης είναι οι ΜΚΟ.
    Περίπου 90 από τις 350 έχουν δώσει στοιχεία για το ποιες είναι και ποιο είναι το έργο τους, οι υπόλοιπες απλώς εμφανίζονται αλλά «διαχειρίζονται» τα χρήματα της ΕΕ.
    Έτσι λοιπόν με αυτόν τον τρόπο αποδεσμεύονται χρήματα από τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό και μετά κάνοντας τον «κύκλο» τους διαμέσου πολλών ΜΚΟ αγνώστου ταυτότητος καταλήγουν στα χέρια «φυσικών προσώπων» χωρίς τον παραμικρό έλεγχο. Όπως γίνεται κατανοητό «είναι πολλά τα λεφτά... Άρη».

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ... Κάλεσμα για ΓΕΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ... λαθρομεταναστών και αλληλέγγυων στις 21 Μαρτίου...!!!


Το έστειλε ο Γιώργος Επιτήδειος
ΠΗΓΗ: Stoxos.gr
    
Διαστάσεις χιονοστιβάδας λαμβάνουν τα περιστατικά γενικευμένων αντιδράσεων και επεισοδίων λαθρομεταναστών.
    Νησιά όπως η Μυτιλήνη, η Σάμος, η Χίος και άλλες περιοχές όμως της ενδοχώρας αισθάνονται σαν ελεύθεροι πολιορκημένοι από τις ορδές των λαθρομεταναστών που δεν διστάζουν να κάνουν πλιάτσικο ακόμη και σε νοσοκομεία όπως στην Λέρο.
    Ο Αντιπεριφερειάρχης Λέσβου το έστειλε το μήνυμα πως είναι 
''αναπόφευκτη η σύγκρουση μεταξύ κατοίκων & μεταναστών
Αναρχικοί ετοιμάζουν τα χειρότερα
    Αναρχικές οργανώσεις και αλληλέγγυοι λαθρομεταναστών ετοιμάζονται για...πάρτυ σε πολλές πόλεις της χώρας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΒΥΗ


Οι Γερμανοί αποκλείουν ξανά την Ελλάδα από Διάσκεψη για την Λιβύη που θα γίνει τον Μάρτιο
Το έστειλε ο Γιώργος Επιτήδειος
ΠΗΓΗ: militaire.gr
    Οι υπουργοί Εξωτερικών των χωρών οι οποίες επιδιώκουν να μεσολαβήσουν προκειμένου να συναφθεί συμφωνία ειρήνης στη Λιβύη αναμένεται να συναντηθούν στα μέσα του Μαρτίου, δήλωσε  ο επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας Χάικο Μάας.Οι μεγάλες δυνάμεις συμφώνησαν τη 19η Ιανουαρίου στο Βερολίνο να υποστηρίξουν την εύθραυστη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στη Λιβύη.
    Όμως τα αντίπαλα μέρη δεν τηρούν την εκεχειρία, ενώ χώρες που υποστηρίζουν τον αυτοαποκαλούμενο Λιβυκό Εθνικό Στρατό (ΛΕΣ) του στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ, του ισχυρού άνδρα της ανατολικής Λιβύης, ή τη διεθνώς αναγνωρισμένη Κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας (ΚΕΣ) του πρωθυπουργού Φάγεζ ας Σάρατζ δεν σταματούν να τους προμηθεύουν όπλα.
    «
Όλοι οι υπουργοί Εξωτερικών (των χωρών) που συμμετείχαν στην πρόσφατη διάσκεψη για τη Λιβύη στο Βερολίνο θα συναντηθούν ξανά στα μέσα Μαρτίου», είπε ο Μάας στο γερμανικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο ZDF.
    Είναι σημαντικό τα αντίπαλα μέρη στη Λιβύη να κάνουν συναντήσεις «
μέσα στις επόμενες λίγες ημέρες», πρόσθεσε.
    Η λεγόμενη επιτροπή 5+5, που θα αποτελείται από πέντε αξιωματικούς των δυνάμεων κάθε πλευράς όπως προβλέφθηκε στο Βερολίνο, δεν συναντήθηκε όπως σχεδιαζόταν υπό την αιγίδα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών την περασμένη Τετάρτη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ Τα κίνητρα των επιλογών Ερντογάν στη Συρία: Ο “σχοινοβάτης” επί της σκηνής…


http://roykoymoykoy.blogspot.gr/
Το έστειλε ο Γιώργος Επιτήδειος
ΠΗΓΗ: Defence-point.gr

Γράφει ο Ζαχαρίας Μίχας
    Το δράμα που εκτυλίσσεται στη βόρεια Συρία μπορεί να δείχνει ότι αποκλιμακώνεται μετά από την τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν-Ερντογάν, αλλά οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο σημαντικής εκ νέου κλιμάκωσης. Ο Τούρκος πρόεδρος δεν κάνει πίσω και ήδη προέβη στη διακήρυξη νέων όρων και προϋποθέσεων που θα περιπλέξουν τη δυνατότητα οριστικής αποκλιμάκωσης.