Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Καμία διαπραγμάτευση για το ψευτομνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης


Καμία διαπραγμάτευση για το ψευτομνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Π, από τα Ιωάννινα, όπου παρίσταται στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 107 χρόνια απελευθέρωσης της πόλης από τον τουρκικό ζυγό. Έστειλε ισχυρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση και κυρίως προς την Τουρκία, ότι η Ελλάδα ως εγγυήτρια δύναμη της νομιμότητας, θα επιβάλει τον σεβασμό και την εφαρμογή του διεθνούς και ευρωπαϊκού δικαίου.

Κεντρικό Συμβούλιο Μακεδόνων» ίδρυσαν οι Σκοπιανοί στη Γερμανία


Παναγιώτης Σαββίδης   21/02/2020, 08:37
Στ’ απόνερα των Πρεσπών
Ιδρύθηκε και επίσημα στη Γερμανία το «Κεντρικό Συμβούλιο Μακεδόνων», που επιχειρεί να συσπειρώσει και να εκπροσωπήσει τους Σκοπιανούς που ζουν μόνιμα στη χώρα, αποτελώντας ουσιαστικά την πρωτοβάθμια εκπροσώπηση συλλόγων που δραστηριοποιούνται σήμερα εκεί.

«Νέα συνεργασία με το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας»Νέα συνεργασία της Ένωσης Εταιριών «DOTSOFT Α.Ε. – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΠΕ» με το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας για την υλοποίηση του έργου με τίτλο ««Τεχνική Υποστήριξη για τη διαχείριση και υλοποίηση δράσεων του έργου “Promote tourism and Culture through the water” με ακρωνύμιο “ToCulter” που έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα INTERREG IPA Cross Border Cooperation Programme “Greece – Republic of North Macedonia 2014-2020”», σύμφωνα με την από 04/02/2020 υπογεγραμμένη σύμβαση.

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ;


Ιωάννης Μ. Ασλανίδης Αντγος ε.α. Επίτιμος Δκτης της Σ.Σ.Ε.

Αυτά είναι τα 10 πιο... «τρελά» επιδόματα που έχει δώσει το ελληνικό δημόσιο


https://www.pronews.gr/ 
    Όπως είναι γνωστό, η οικονομική κατάσταση των Ελλήνων, είναι ένα αρκετά ευαίσθητο θέμα που δεν σηκώνει χιούμορ. Με τα εισοδήματα όλων να συρρικνώνονται, με τις μειώσεις σε συντάξεις και μισθούς να μην έχουν τέλος, με την αύξηση του κόστους ζωής το μέλλον προβλέπεται δραματικό.
    Δείτε 5 θρυλικά επιδόματα που απολάμβαναν υπάλληλοι επί εποχής ΠΑΣΟΚ:

Αξιότιμο Κύριο Τσαβούσογλου


Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης
Αξιότιμε Κύριε Τσαβούσογλου,
Με όλο τον σεβασμό στο αξίωμα σας, θα μου επιτρέψετε να σας υποβάλλω μερικές απορίες που έχει όχι μόνο κάθε μέσος Έλληνας, αλλά και κάθε στοιχειωδώς μορφωμένος Τούρκος, Εγγλέζος, Ρώσος ή Αμερικανός.
Στην Ελλάδα κρατάμε ακόμα μέσα στη ζωντανή καθημερινότητα μας, μια φράση που είπε ο Μέγας Αλέξανδρος στον δάσκαλό του, τον φιλόσοφο Αριστοτέλη: «Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις».
Επειδή οι δικές σας πράξεις σε σχέση με τις διάφορες δηλώσεις σας θεωρώ πως θυμίζουν έντονα την παραπάνω φράση, επιτρέψτε μου να διατυπώσω μερικές απορίες:

"ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ"
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σέ μία μεγαλειώδη ἐκδήλωση, πού διοργάνωσαν τάς, μέ τήν εὐλογία τοῦ Παναγιωτάτου ποιμενάρχου μας κ. Ἀνθίμου- γιά τήν ὁποία τό Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στάθηκε πολύ μικρό γιά νά χωρέσει τίς χιλιάδες τοῦ κόσμου- ὁ λαός τῆς Θεσσαλονίκης και τῆς Μακεδονίας ἔστειλε τό δικό του δυναμικό καί ξεκάθαρο μήνυμα πρός κάθε κατεύθυνση.

Α. Γιά τήν ἐπαίσχυντη συμφωνία τῶν Πρεσπῶν, πού ὑπογράφηκε ἐνάντια στή θέληση τῆς συντριπτικῆς πλειοψηφίας τῶν Ἑλλήνων, ὁ λαός μας ἀπαιτεῖ ἀπό τήν πολιτική του ἡγεσία νά ἀνατρέψει τό ξεπούλημα τριῶν χιλιάδων (3.000) καί πλέον ἐτῶν ἑλληνικῆς ἱστορίας.

ΛογότυποΑγαπητοί φίλοι.

Ως εργαζόμενος στις Γραφικές Τέχνες επί 10ετίες μπορώ να προσθέσω και τα δικά μου σχόλια και παρατηρήσεις στα διάφορα άλλα που έχουν διατυπωθεί σχετικά με το λογότυπο για τον εορτασμό τών 200 χρόνων από την κήρυξη τής Ελληνικής Επανάστασης. Λοιπόν…

Ν.Δένδιας: «Η Ελλάδα είναι έτοιμη για μια έντιμη συνεννόηση με την Τουρκία»!

Πριν περάσουν εικοσιτέσσερις ώρες από την δήλωση του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν προς βουλευτές του κόμματός του ότι «Η Ελλάδα έχει πλέον αποδεχθεί την κατάσταση που δημιουργήσαμε στη Μεσόγειο» και λιγότερες από σαρανταοκτώ ώρες από το άτυπο «μοίρασμα« της Ελλάδας στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» από τους «συνήθεις υπόπτους»

Μ.Τσαβούσογλου: «Ο Ερντογάν είπε στον Μητσοτάκη να συμβιβαστείτε για να σας δώσουμε κάτι... »


Σε συνέντευξή του στο TRT Haber, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, δήλωσε πως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη τόσο όταν συναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη όσο και στη συνάντησή τους στο Λονδίνο ότι μπορούν Ελλάδα και Τουρκία να μοιραστούν την Α.Μεσόγειο αρκεί η Αθήνα να συμβιβαστεί.