Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

“Αν έχεις τέτοιους φίλους”! Στην υπηρεσία των Τούρκων τα γερμανικά ΜΜΕ για τον Έβρο
Toυ Μιχαήλ Στυλιανού
Πρώτη είδηση των ειδησεογραφικών δελτίων του εθνικού τηλεοπτικού Δικτύου της Γερμανίας: Το δράμα των χιλιάδων προσφύγων, που οικογενειακώς συνωστίζονται μπροστά στα κλειστά ελληνικά σύνορα, άστεγοι και εκτεθειμένοι στο νυχτερινό ψύχος και στις επιθέσεις απώθησης, στις οποίες οι ελληνικές αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποιούν ρίψεις δακρυγόνων και αντλίες εκτόξευσης νερού.

Η Τουρκία, αποτελεί Στρατηγικό διακύβευμα για ΗΠΑ και Ρωσία και αυτό είναι πρόβλημα για την Ελλάδα

Του Χρήστου Καπούτση


Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση στην ελληνοτουρκική μεθόριο, από την περιοχή Καστανιές του Έβρου μέχρι το Καστελόριζο. Επιχειρείται, μεθοδευμένη παραβίαση των ελληνικών συνόρων, από χιλιάδες «παραπλανημένους» και ταλαιπωρημένους αλλοδαπούς.
Το  προσφυγικό/μεταναστευτικό πρόβλημα, είναι δημιούργημα,  γεωπολιτικών εξελίξεων, διεθνών συσχετισμών, στρατιωτικών επεμβάσεων, βομβαρδισμού αμάχων πληθυσμών, αλλά και πολιτικής εργαλειοποίησής  του,  από το σύστημα εξουσίας του Τ. Ερντογάν.

Ελληνική επιστολή στον ΟΗΕ εναντίον των τουρκικών διεκδικήσεων στην Ανατ. Μεσόγειοhttp://roykoymoykoy.blogspot.gr/
Το έστειλε ο Γιώργος Επιτήδειος

ΠΗΓΗ: tovima.gr
Γράφει: Αθανασόπουλος Άγγελος
Στην πλήρη απόρριψη των τουρκικών διεκδικήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο, όπως αυτές είχαν αποτυπωθεί στην επιστολή που είχε καταθέσει στις 13 Νοεμβρίου 2019, με επιστολή του, ο Τούρκος Μόνιμος Αντιπρόσωπος στα Ηνωμένα Έθνη Φερούν Σινιντιρίογλου προχώρησε η Αθήνα με επιστολή που κατέθεσε η ελληνίδα Μόνιμη Αντιπρόσωπος Μαρία Θεοφίλη στις 19 Φεβρουαρίου 2020.

ΧΟΡΤΑΊΝΩ ΟΜΟΨΥΧΙΑ

Δημήτρης Ζαπρουδης, Εθνοφυλακας


Κυριακή της Αποκριάς 2020

Χτυπαει το τηλέφωνο. Ο Δημήτρης Ζαπρουδης στην γραμμή. Μου λέει:

"Χορταίνω ΟΜΟΨΥΧΙΑ. Νιώθω ότι ζω στιγμες του έπους του 1940. Έχω να κοιμηθώ 2 μέρες αλλά δεν αφήνω τη θέση μου. Πρέπει να καθοδηγώ τους νέους εθνοφυλακες σε κάθε τους ενέργεια.

Τι είναι COVID-19 και τι SARS–CoV-2;


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

Ε ν η μ έ ρ ω σ η
Τι είναι COVID-19 και τι SARS–CoV-2;
Ο νέος κορωνοϊός-2019 ονομάζεται τώρα SARS-CoV-2, ενώ η ασθένεια που προκαλεί ονομάζεται COVID-19. O ιός ανιχνεύθηκε πρώτη φορά το Δεκέμβριο του 2019 στην περιοχή Γιουχάν της Κίνας και έκτοτε έως σήμερα έχει διασπαρεί σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Αποτελεί ένα νέο στέλεχος κορωνοϊού που μέχρι τότε δεν είχε απομονωθεί στον άνθρωπο.

Πρόβλημα των μαζικών εισροών ανθρώπων από διάφορες χώρες Ασίας, Αφρικής

Αγαπητοί συνάδελφοι, Νικόλα, Σαράντη κ.ά.

Το πρόβλημα των μαζικών εισροών ανθρώπων από διάφορες χώρες Ασίας, Αφρικής
κ.ά. δεν είναι μόνον ξενοφοβίας ή/και κάποιων ακόμη μικρών ή μεγάλων προ-
βλημάτων. Εχω την εντύπωση, ότι οι εισροές συνεχώς παρα πολλών ανθρώπων,
πολύ μικρής, μεσαίας και μεγάλης ηλικίας, με πολύ διαφορετικό επίπεδο
εκπαίδευσης, γλωσσομάθειας και μόρφωσης... είναι αδύνατον να τακτοποιηθούν,

Αποστολάκης: “Ο Ερντογάν παλεύει να σωθεί”


Ο Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ και πρώην ΥΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης μιλώντας στην ΕΡΤ, έκανε την εκτίμηση ότι “ο Ερντογάν στη Συρία παλεύει να διασώσει την υπόστασή του στο εσωτερικό. Είναι ένας στρατηγικός εταίρος της Ρωσίας αλλά έκαναν το λάθος οι Τούρκοι να  βρεθούν στην αντίπαλη πλευρά και από συνεργάτες με τους Ρώσους να γίνουν ανταγωνιστές.  Κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια να πείσουν τη Διεθνή Κοινότητα  ότι καλύτερη επιλογή είναι να μείνει η περιοχή στη δική τους ζώνη ασφαλείας ούτως ώστε να μην έχουν μετανάστες, να μην έχουν το θέμα με τους κούρδους κλπ.  Όμως εδώ υπάρχει ένα παράδοξο
Έχει μπει η Τουρκία στη Συρία  έχει καταλάβει κάποιους χώρους  και διαμαρτύρεται γιατί το κυρίαρχο Κράτος πού είναι η Συρία προσπαθεί να ελέγξει τις  περιοχές της. Η Ρωσία ξέρουμε πολύ καλά ότι υποστηρίζει  τον Ασαντ και είναι υπέρ της ακεραιότητας της Συρίας”.

Βραβείο υποκρισίας για την Τουρκία διεκδικούν ΗΠΑ, Ευρωπαίοι και ΝΑΤΟ! Η Ελλάδα θα μιλήσει;Ποιος θα κερδίσει το βραβείο υποκρισίας και αναλγησίας; Οι ΗΠΑ και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ; Οι Ευρωπαίοι; Το ΝΑΤΟ που θα μπορούσε να αλλάξει το έμβλημα του ,αντικαθιστώντας το μ΄ ένα φέσι; Δύσκολη η επιλογή αν σκεφτούμε με την κοινή λογική τι συζητάνε -και συζητάμε- τις τελευταίες ώρες!
Ας πάρουμε έναν ,έναν τους υποψήφιους …νικητές:


Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Μεγάλη αγωνία εκφράζουν αξιωματούχοι του για την Τουρκία την οποία όπως λένε πρέπει να βοηθήσουν κατεπειγόντως…Σε τι ακριβώς να την βοηθήσουν; Στην εισβολή που έχει κάνει στη Συρία;

Even NATO is unwilling to touch Turkey’s Idlib mess with a ten-foot pole


By Scott Ritter
February 28, 2020 "Information Clearing House" - Having been hit by the Syrian Air Force in Idlib, Turkey has called on NATO’s protection, but as much as the alliance would like a fight with Assad and his ally Russia, it’s refused to back Ankara’s questionable adventure.
Even NATO is unwilling to touch Turkey�s Idlib mess with a ten-foot pole

Sender's P.S.: Turkey is a terrorist state. Instead of having HISTORY BOOK, they have a (very heavy!) CRIMINAL RECORD! Still moving to the same direction...

Κλείστε ερμητικά τα σύνορα — όχι άλλη γενοκτονία από την Τουρκία

01/03/20
Ενώ η Τουρκία προωθεί συστηματικά και οργανωμένα τα σχέδιά της για τον εποικισμό της Ελλάδας σε πρώτη φάση, όπως έπραξε στην Κύπρο, η ελληνική κυβέρνηση και η αντιπολίτευση συζητά για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, για μια πολυπολιτισμική κοινωνία και για την ενσωμάτωση παράνομων μουσουλμάνων μεταναστών ανά την ελληνική επικράτεια, ενισχύοντας κατά βάση με αυτόν τον τρόπο την πολιτική της Τουρκίας. 
Αφ’ ετέρου, η Γερμανία και οι λοιποί «άσπονδοι φίλοι και σύμμαχοί μας», ή μένουν απαθείς ή στηρίζουν την Τουρκία έμμεσα ή άμεσα στα σχέδιά της εναντίον της Ελλάδας. Είναι δεδομένο ότι η Τουρκία, εκτός από την γενοκτονία των Ελλήνων στο διάστημα από το 1914 έως το 1923, έχει κάνει και εθνοκάθαρση στην Κωνσταντινούπολη, την Ίμβρο, την Τένεδο και την Κύπρο. Επί πλέον επιδιώκει τον ακρωτηριασμό της Ελλάδας στο Αιγαίο και την Θράκη.