Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Η Αυστρία δίνει 1 εκατόμμυριο ευρώ βοήθεια στην Ελλάδα για το προσφυγικό


“Σε αυτή την δύσκολη κατάσταση, που συνειδητά προκάλεσε και επέφερε ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν, η Ελλάδα χρειάζεται την πλήρη αλληλεγγύη και υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης”, τονίζει σε σημερινή ανακοίνωσή του ο ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς, ο οποίος μεθαύριο, Τρίτη, θα υποδεχθεί στη Βιέννη σε επίσημη επίσκεψη τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

“Εξαφάνιση” του ΓΓ του ΝΑΤΟ! Θα τον αναζητήσει η Αθήνα για Έβρο και Αιγαίο;


.Το χιούμορ δεν μας έλειψε ποτέ, ακόμη και σε δυσκολότερες περιόδους απ΄ αυτή που σήμερα ζούμε. Το Aber Alert που κυκλοφορεί για τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, προκαλεί χαμόγελα, αλλά μάλλον πικρά.

Δεν σε φοβάμαι Τούρκε!

Μεταναστευτικό: Μεγάλο συλλαλητήριο στη Νέα Υόρκη κατά της παραβίασης των ελληνικών συνόρων

.

Μεταναστευτικό: Δείτε φωτογραφίες από τη διοργάνωση με μεγάλη συμμετοχή ομογενών - Σκοπός η ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινής γνώμης για τα όσα διαδραματίζονται στον Έβρο

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των ομογενών στο μεγάλο 
συλλαλητήριο που διοργανώθηκε την Κυριακή στο κέντρο 
της Νέας Υόρκης, με στόχο να σταλεί ένα μήνυμα στήριξης
 στην Ελλάδα και να ευαισθητοποιηθεί η διεθνής κοινή γνώμη

Ο Έβρος και η κατάρρευση της τόσο φοβικής προπαγάνδας της “ελληνικής ελίτ”


Για να καταλάβετε αγαπητοί μας φίλοι τι «παίχτηκε» μέχρι στιγμής, στο λαθρομεταναστευτικό, αναλογιστείτε μόνο τι ακούσαμε τα τελευταία χρόνια – και από στόματα «πνευματικών» ανθρώπων και «αναλυτών» – και πόσο διαψεύδονται σήμερα: Το πιο σημαντικό: ΔΕΝ μας έλεγαν τι μπορούμε να κάνουμε – μας βομβάρδιζαν με περιορισμούς πολιτικής: τι ΔΕΝ μπορούμε να κάνουμε! Και τρομοκρατούσαν την κοινή γνώμη, για το τι θα συμβεί, αν «παραβιάζαμε» τους περιορισμούς αυτούς.
Για παράδειγμα:

“Γνωρίζετε αυτή τη σημαία; Αυτοί, οι Έλληνες,φρουρούν τα σύνορα μας”!

Συγκλονιστική στιγμή στο βελγικό κοινοβούλιο
Το έστειλε ο Θεόδωρος Βλαχοπάνος

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (9/3/2020)


    Η Ιταλία «κατέβασε τα ρολά» σε όλα, από τον φόβο του κορονοϊού. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ! Και σε εμάς, τα κρούσματα πληθαίνουν, και σίγουρα κάποια στιγμή θα αρχίσουν και νεκροί…. Να δούμε, εάν θα δείξει η ιστορία, τι πραγματικά είναι αυτός ο ιός που έχει τρομοκρατήσει ολόκληρη τη γή…
------------------------------------------
    Είδα μια είδηση, στην οποία 60-70 αναρχικοί με πανώ και σημαίες, έκαναν πορεία στην Αλεξανδρούπολη, ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!!!!!! Και… τους άφησαν να την κάνουνΚαι δεν τους «σάπισαν» στο ξύλο, να μην τους γνωρίζει ούτε η μανα τους! Εμ, βέβαια, αφού έχουμε δημοκρατία…..

ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΤΡΩΝ. VIDEO


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο του κορωνοϊού, με τελευταία συζήτηση το αν θα πρέπει οι εκκλησίες και οι πιστοί να συνεχίσουν να προσέρχονται σε αυτές, αυτήν την περίοδο που είναι αυξημένη η ανησυχία για το ξέσπασμα κρουσμάτων του κορωνοϊού.
Ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος δηλώνει πως δεν είναι δυνατόν να μην λειτουργήσουν οι εκκλησίες και στο ερώτημα για το αν μπορεί κάποιος να κολλήσει κορωνοϊό από την Θεία Κοινωνία απαντά πως δεν μεταδόθηκε ποτέ ασθένεια από τη Θεία Κοινωνία.

«Οι έμψυχες σφαίρες» – Μία προφητική δημοσίευση του Σαράντου Καργάκου για τον Έβρο και το Αιγαίο


Το μεγάλο όπλο της Τουρκίας είναι οι λαθρο-μετανάστες
 
Του Σαράντου Ι. Καργάκου
Ιστορικού Συγγραφέως
Το μεγάλο όπλο της Τουρκίας είναι οι λαθρο- μετανάστες. 
Εσχάτως πολύ μᾶς ἀπασχολεῖ τί κάνει ἤ τί πρόκειται νά κάνει ὁ Ἐρντογάν, φυσικά ἐναντίον μας. Ὅμως τό ζητούμενο δέν εἶναι τό τί σχεδιάζει ἐναντίον μας ὁ ἀείποτε ἐχθρός ἡ Τουρκία ἀλλά τό τί κάνουμε ἐμεῖς ὄχι βέβαια εἰς βάρος της ἀλλά γιά τήν προστασία τοῦ ἑαυτοῦ μας καί τῆς χώρας μας.