Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Ευαγόρας Παλληκαρίδης 1938 – 1957


Από τη Βικιπαίδεια,
    Ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης (1938-1957) ήταν Έλληνας Κύπριος αγωνιστής.
    Γεννήθηκε στην Τσάδα της Πάφου, στις 26 Φεβρουαρίου 1938. Ήταν το τέταρτο παιδί της οικογένειας του Μιλτιάδη. Στην οικογένεια του Ευαγόρα ανήκει – δεύτερος ξάδερφος – και ο Στέλιος Μαυρομμάτης.

"Η απύθμενη ηλιθιότητα των Τούρκων που θέλουν να περάσουν και τον Έβρο!!!


ioannis kontis
    Μόνο γέλιο προκαλεί η απύθμενη ηλιθιότητα των Τούρκων που θέλουν να περάσουν και τον Έβρο! Μ' αυτούς ο "ΣουλτάνοςΕρτογάν θέλει να τα βάλει με τους Έλληνες!

Κορωνοϊός: Ελληνας καθηγητής στο Imperial εξηγεί γιατί θα θυμόμαστε για πάντα τους 2 επόμενους μήνες


Ελληνας καθηγητής του Ιmperial college εξηγεί γιατί οι δύο επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι για όλους μας. Λόγω κορωνοϊού.

Ο πρώην ερευνητής του πανεπιστημίου του Cambridge και καθηγητής του πανεπιστημίου Imperial στο Λονδίνο, Χριστόφορος Αναγνωστόπουλος ξεκαθαρίζει πως αναφορικά με τον ιό πρέπει να είμαστε βραχυπρόθεσμα απαισιόδοξοι, αλλά μακροπρόθεσμα αισιόδοξοι και εξηγεί γιατί:

Τούρκος πρώην ναυτικός ακόλουθος στην Die Welt: Να γιατί ο Ερντογάν σπρώχνει τους πρόσφυγες στον Έβρο


Η εφημερίδα Die Welt φιλοξενεί εκτιμήσεις για την ελληνοτουρκική κρίση του πρώην ναυτικού ακολούθου στην τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα Χαλίς Τουντς, ο οποίος μετά την απόπειρα πραξικοπήματος το 2016 έπεσε σε δυσμένεια, απομακρύνθηκε από τη θέση του και ζει σήμερα εξόριστος στην Ολλανδία.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

 Αγαπητέ Δημοσθένη Το 2ο κείμενο το έχω λάβει και από τις ΗΠΑ δήθεν ότι προέρχεται από Πανεπιστήμιο. Και στα δύο αυτά κείμενα υπάρχει η παράγραφος: Από την άλλη πλευρά είναι καλό να γνωρίζουμε ότι ο ιός Wuhan ή ο ιός Corona δεν είναι ανθεκτικός στη θερμότητα και πεθαίνει σε θερμοκρασία 26 έως 27 μοίρες. Σημειώσεις:
 1. Η θερμοκρασία δεν μετριέται σε μοίρες αλλά σε βαθμούς
 2. Εάν ο Κορωνοϊός πεθαίνει σε θερμοκρασίες 25 έως 27 βαθμούς, τότε μόλις μπεί στο σώμα μας, όπου οι θερμοκρασίες κυμαίνονται μεταξύ 35 και 37 βαθμούς, "θα τινάξει τα πέταλα", πράγμα που δυστυχώς δεν γίνεται.
Ήδη το κείμενο αυτό έχει απορριφθεί από αρμόδιες Αρχές. Νομίζω ότι η συνεχής παρακολούθηση των τηλεοπτικών σταθμών αποτελεί το μόνο βέβαιο οδηγό για την αντιμετώπιση του σοβαρότατου αυτού κινδύνου.
Ερρωσθε συμπατριώτες Παναγιώτης Μοροζίνης 210-4813202 // 22910-41717 // 6937-010506 Στις Παρ, 13 Μαρ 2020 στις 3:16 μ.μ., ο/η dimosthenis liberopoulos έγραψε:

Βραβείον Βραβείον Ακαδημίας Ακαδημίας Αθηνών Αθηνών Academy Academy of of Athens Award


EXECUTIVE EXECUTIVE COMMITTEE COMMITTEE 
President 
President Stelios Stelios Kirimlis Kirimlis 
Vice Vice President 
President Angelo Leo Mathaios 
Abatzis 
Secretary 
Secretary Helen Valli Abatzis 
Kirimlis 
Treasurer 
Treasurer Valli Angelo Kirimlis 
Abatzis 
National Issues Legal Committee